Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bence mantıklı düşünmüşsünüz. Biz de evimizi 3 yıl önce aldık ilk zamanlar kredi taksidine maaşım yetmiyordu üzerine ekleme yapıyordum günü gelmeden, sonra birbirine denk oldu, sonra maaşımdan para artmaya başladı ☺ taksitler fix olduğu için zamanla kredinin etkisi azalıyor bütçeye. Bence de güzel girişim olur eğer kendinizi hazırladıysanız
Harika 👍 10 yıl sonrasını düşünün,kira gibi olur
Bankaya gidip kredi sordum 200 bine 2585 aylık ödeme..çok iyi bana göre ama işte şehir dışında olcam dönüşte durum ne olur bilemiyorum ki hayırlısı

Gece gece fark yatmış çok sevindirik oldum 🤗 Bu ay için kendime ayirdigim harçlık tam yetsin diye minimum harcama yapıyorum çünkü eksiye düşmek istemem.Tek ben olsam fazla bile kalır da memlekette şu an geliri olmayan kardeşim ve anne babama da alışveriş yapacağım ne gider bilmiyorum.

Gece gece fark yatmış çok sevindirik oldum 🤗 Bu ay için kendime ayirdigim hatclik tam yetsin diye minimum harcama yapıyorum çünkü eksiye düşmek istemem.Tek ben olsam fazla bile kalır da memlekette şu an geliri olmayan kardeşim ve anne babama da alışveriş yapacağım ne gider bilmiyorum.
Sen ailene verdikce, Allah birini bin etsin...🤲🥰

Hayirli gunler hanimlar... 🥰

Sali gunu temizlik var.
Dun kizim geldi, koltuk minderlerinin, yastik ve kirlentlerinin kiliflarini cikardi. Hepsi yikandi.
Makineyle salon halisini da yikayacakti, maalesef makine calismadi. Halilarin hepsini ve iki yorgani yikamaya verdi...
Bayramdan sonra gelecekmis, biz de farketmez dedik. Yaz sonuna kadar da sermeye niyetim yok. Kaldir kondur, supur zor geliyor artik.

Esim pazara gitti, 150 tl harcamis...
Bu hafta pazar yine pahali. 2 kg kislik bamya almis, anacigim ayikliyor. Allah saglikli, uzun omur versin. Bu yasta halâ faydam olsun derdinde...🥰
5 yildir yanimda, daha bir kere su istemedi, onune yemek koydurmadi...
Varligi huzur veren insanlardan, masallah...🤲💕

Esim sabah cuzdan kumbarayi bulmus. Seni silkelesek her yanindan para dokulur diyor. Unut onu unut, ben icine para koyar koymaz beynimi resetliyorum dedim...😍
Baktim gicir gicir bir 50 tl koydu icine, Allah bereket versin. 😍 An itibariyle 330 tl oldu. Ceyrek parasi cikar cikmaz alirim insaallah...🤲
Nasipse 1 hazirandan beri icinden 3. ceyrek parasi cikacak.

Agustosta teyze torunu askere gidecek, eger ugrarsa 300 tl parasi hazir. Torunun gicir gicir 200 tl'sini da kenari koydum. Bu ay kurbandir, okul taksididir, harcliklardir guzel harcama oldu...
Birikim de oldu cok sukur.
Istasyon gibiyiz, para geliyor ve gidiyor...
Kredi kartinin 180 tl haric borcum da yok, cok zenginim...😂Evin toplamda 20000 tl'lik senedini de verdim kurtuldum.
Oglum kendisine ev alana kadar otursun, acelesi de yok. Annemin ogudu gibi, o ev 3. emekli maasimiz olur...
Sonrasi azicik asim, kaygisiz basim...🤗
Abla yazdıklarını roman gibi okudum
Temizlik için kolay gelsin
Teyzeme Maaşallah Barekellah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin 😍
Enişte beye yakalandın demek (radara 😂😂)
Birikimlerin ,pazardan aldıklarınız kuzucuğun parası bereketli olsun
Evinde sevdiklerinle sağlıklı, mutlu,huzurlu ömrün olsun 🥰

Arkadasim kizini evlendirecek.
Ilk mutfak ve deterjan ihtiyaclarini o alacakmis, yarin kendisine arkadas olmami istedi.
2500 tl butce ayirmis.
Yedekli alacakmis...
Parayi ver, birak kendileri alsinlar dedim ama, ici rahat etmezmis...
Ben nasil anaymisim ki, icim gayet de rahat etti...😁
Evlenmeyi biliyorlar da, alisverisi mi bilmeyecekler yahu...
Bilmiyorlarsa da ogrenirler...🙄

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 100 tl bozdurdum eve bozukluklarla geldim,
Her şey çok pahalı, paranın değeri yok...
Akşam yemeği olarak ev yapımı iskender yaptım, normalde eti sosda bekletirdim ama aceleye geldi direk pişirdim.
Yarına karnıyarık düşünüyorum kısmetse
Yıkanacak halılar var ama acelesi yok şuan .
blondemary blondemary hoş geldiniz

Bugün hem bankaya gittim hem ev baktım.Bir alt sokagimizda 240 ₺ ye bir daireye anlaştık.plani oturduğumuz eve benziyor eski bina fakat muhit iyi,kiralar yüksek.uc katlı binanın en üst katinda daire,3+1..dolaplar vestiyer filan var ama içi öyle çok bakımlı sayılmaz,benim için kâfi,kiradan kurtulayım ısınsın zamanla benim olsun isteğim bu.Canimi sıkan kafamı karıştıran tek şey banyoda ve yanındaki odada yerde haşereler için bir beyaz şey var ya onlardan olmasıydı.Alt komşuya sordum binada böcek mi var diye,ben on yıldır burdayım hiç görmedim ama o evde var mı bilemem dedi.Nasil ogrenicem 🤔sadece bu bile o evden vazgecmem için yeterli sebep.
Pazartesi kısmetse kredi başvurusu yapicam

Heh işte şu şeyden 🙈

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-25-01-12-24-67.jpg
    Screenshot_2020-07-25-01-12-24-67.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 31
X