Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun canim...Markette 83 tl harcadım
64.05 tl si mutfak için haftalık harcamaya dahil
18.95 tl si stok için Un ve salça
GalibaGenlerinde varsa zahar, gözünü kapatınca altın görenlerden galiba
Hoşgeldin canımArkadaşlar merhabalar,ben Altısapka ,Lets go olarak sohbete devam ediyorum.Hepinize sevgiler ❤
Hoşbulduk canım sizlerle birikim yapmak çok heyecanlı ve guzel.Arada okudum sizleri senin oglus şehir dışında okuyacak sanırım, alışveriş yapıyorsun ne güzel.Hayirli uğurlu olsun yolu açık olsun.Hoşgeldin canım
Allah razı olsun canımHoşbulduk canım sizlerle birikim yapmak çok heyecanlı ve guzel.Arada okudum sizleri senin oglus şehir dışında okuyacak sanırım, alışveriş yapıyorsun ne güzel.Hayirli uğurlu olsun yolu açık olsun.
CanTorun geçmiş olsun
Amin inşallah günaydınlarGünaydın altın kızlar hayırlı sabahlar, hayırlı huzurlu cumalar
Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Bence mantıklı düşünmüşsünüz. Biz de evimizi 3 yıl önce aldık ilk zamanlar kredi taksidine maaşım yetmiyordu üzerine ekleme yapıyordum günü gelmeden, sonra birbirine denk oldu, sonra maaşımdan para artmaya başladı taksitler fix olduğu için zamanla kredinin etkisi azalıyor bütçeye. Bence de güzel girişim olur eğer kendinizi hazırladıysanızKızlar ev alma konusunu çok düşünüyorum.Birikimi de peşinat için yapıyorum aslında (malum krediye az çok bulaşmadan mümkün değil ).Kredi faizleri yükselmeden bu tarihi düşüşten yararlanmak için tamamını çekip alayım diye düşünmekteyim.Limitim 200 bin.Kiram 930₺,boşa gidiyor.Uzerine biraz daha ekleyip kredi taksidi yaparım diye düşündüm.6 aylık stok ve sıkışma ihtimaline karsi kenarda 5-6 bin hazırlayıp çeksem diyorum,şu an nakit değeri 2400 eden biseyler var.Oglumun okula başlamasına 3 yıl var şimdi kredi çekip alsam 3 yıl sonra kredi sabit benim maaş insallah artmış olur ve rahat olurum diye düşündüm.Aralarda kurs sinav tasarruf derken birikimler yapıp ara ödemeler ile miktari dusurebilirim.Borcum yok gibi bişey.Sabit giderlerim kira,annemin SGK, faturalar ..
Çok mu cesurum