- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Teşekkür ediyorum canım aklımda bulunsunKargodan gelenleride bitirdiginizde size önerrebilicegim bir kitap tavsiye ediyim ozaman, bir yandan okuyorum hattaEki Görüntüle 2743976
MantıklıKaradeniz’e gitmişken Gürcistan’a gidin bari pasaportsuz üstelik
Insallah hepsi teker teker olurİstanbul'dan kaçmak ve memleketime yerleşmek istiyorum .
2021 de hamile kalmak bebeğimi kucağıma almak istiyorum.
Kapanmak ve namaza başlamak istiyorum .
Daha sağlıklı dingin ve mutlu bir hayat istiyorum .
Sen nereyi istiyosun ben sanırım kuzey ışıklarına taktım finlandiye İsviçre filanHayal kurmak bile guzelülke olarak ilk nereye gideriiz
Evet pasaporrtsuz .Mantıklıordan ukranyaya geceriz orada pasaportsuzdu sanirim
Evet pasaporrtsuz .
Iskandinav ülkelerin hepsi ozamanSen nereyi istiyosun ben sanırım kuzey ışıklarına taktım finlandiye İsviçre filan
Şeftali şarabı olsun mi ya kimse benimle onu içmiyorIskandinav ülkelerin hepsi ozaman❄ karlı soguk havada birde sarap açarız
Olsuun tabii, bende ilk defa şeftalili icmis olurum hemŞeftali şarabı olsun mi ya kimse benimle onu içmiyornoooluuuur
İnanmazsin az evvel rastladım bu gorsele
Geyikte görürsek vururuz kırbacı
Evren bizimle oyun oynuyor deseneİnanmazsin az evvel rastladım bu gorsele
Cıngıılbeel sarkisi söylerizGeyikte görürsek vururuz kırbacıd..tumuzz donmazsa tabi
Hayal ettiginiz güzel olan herşeyi allah kaderinize yazsınBir hayalim var, bu saatte hala uyumamanın sebebi. Çaba bizden takdir Allahtan.
Inşallahsabrinizin karsiligin allah mucize ile vericektir
Amin ,inşalalh.Insallah hepsi teker teker olurhepsinin sevincini yasarsın
Bencede öyle son işimden evlilik sebebiyle ayrıldım bu pandemide iş bulamazsın dedilerdide bende ben evlenecem diyip bıraktım çünkü başka şehirdeydiSuanda ortak bir hayalimiz varmış sizinle bende ayni durumdayimamma ve lakin pandemide biraz zor gibi yinede kismetiniz açık olsun