O mucize haberi alırsinız insallahkısa ve net yazayım sağlıklı bir evlat sahibi olmak, anne olmak istiyorum.En büyük hayalim bu
InşallahYıllardır bekledigim...
Sağlıklı, hayırlı bir evladımızın olması
Bu insanlarin pamdemide ki bozulan psikolojileri nasıl duzelicek bilmiyorumBu Pandemi dönemin de hayal de kuramıyoruz, eve tıkanıp Haber izlemekten başka bir şey yaptığımız kalmadı, belki güz bir haber alırız hayaliyle
Burda anne olmak isteyen tüm kadınlara Esmaül Hüsna'nın hatırı için hayırlı evlatlar sahip olmayı nasip etsin herkeseAnne olmak
Dileginiz duanız her neyse rabbim en hayirli sekilde nasip etsin sizeVar benimde yıllardır istediğim ama bir türlü nasip olmayan bir hayalim.
Ol de olsun Rabbim... Bana hayır getirecek şekilde nasip et istediğimi.
En büyük hayalim anne olmakMerhaba sevgiliii herkess
Konu olsun laf sohbet olsun diye açtım bu konu.
•Merak ettiğim, şuanda çok istediginiz şey veya hayalleriniz neler?
Eki Görüntüle 2743970
Allah razi olsun kimin duasi belli olmaz insallahBurda anne olmak isteyen tüm kadınlara Esmaül Hüsna'nın hatırı için hayırlı evlatlar sahip olmayı nasip etsin herkese
Çifter çifter gelirler insallah evlatlarinizEn büyük hayalim anne olmak
En buyuk hayalim dünyayı gezmekM i h r a peki senin hayallerin nedir yatiralim masaya ?
Aaa bunu birlikte yapalım mı cemiyet filan kuralım hatta bunu yapmak içinEn buyuk hayalim dünyayı gezmek
> araba almak birde arabayla sehir sehir gezmek
Nasip olur istersenEn buyuk hayalim dünyayı gezmek
> araba almak birde arabayla sehir sehir gezmek
Yol arkadasi eeen sevdigimAaa bunu birlikte yapalım mı cemiyet filan kuralım hatta bunu yapmak içinçok seviyorum yurt dışını
Var çadırım koccccamanYol arkadasi eeen sevdigim
Kamp yapa yapa gezelim ama cadirda alalim yanimiza
Karadeniz turumuuuM i h r a önce Karadeniz'e tırmansak sırtımızda cantamizla sonra ver elini ülke ulkeeee
Hayallerimiz el ele halay çekiyor suaaaanKaradeniz turumuuubir mıhlama gömeriz orda
Hayal kurmak bile guzelHayallerimiz el ele halay çekiyor suaaaan
Karadeniz’e gitmişken Gürcistan’a gidin bari pasaportsuz üstelikHayal kurmak bile guzelülke olarak ilk nereye gideriiz