Koşuun, hayallerimizi masaya yatırıyoruz🙆🏼‍♀️

Valla çok hayalim var.. Hepsi için çalışıyorum Şimdi en yakın hayalim 1.5 sene sonrası için Şimdiden çalışıyorum Büyük hayalim tabii.. Küçük hayalimse biraz grip gibiyim hastalığa dönüşmeden geçmesi

Geçmiş olsun y bol bol ihlamur icin portakal tuketin. Umarım 1.5 yil.sonra hayallerinizi yasarken bulursunuz kendinizi

Merhaba sevgiliii herkess
Konu olsun laf sohbet olsun diye açtım bu konu.
•Merak ettiğim, şuanda çok istediginiz şey veya hayalleriniz neler?

Eki Görüntüle 2743970
Selam canımm Benim şuan için en büyük hayalim kızımı sağlıkla kucağıma almak daha sonra mevcut işimden daha iyi bir işe başlamak kızımı daha güzel şartlarda yetiştirmek... Maddi manevi kendimi daha güçlü hissetmek..Aslında şuan var olan hayatımı kızımla beraber kökten değiştirmek istiyorum yaaa.. Eşimle beraber kızımızla öyle yuvarlanıp gidelim

Merhaba sevgiliii herkess
Konu olsun laf sohbet olsun diye açtım bu konu.
•Merak ettiğim, şuanda çok istediginiz şey veya hayalleriniz neler?

Eki Görüntüle 2743970
En büyük hayalim eşimle bir gün evlenmekti Allahım onu nasip etti çok şükür çok güzel bir yuvam çok güzel bir ailem var (kaynanam kayınpederim ) hayalini kurduğum yuvanın içerisindeyim. Ama şimdi de en büyük hayalim bir çocuk Sahibi olmak eşimin muhteşem bir baba olacağına sonsuz güvenim var Allah ım nasip etsin artık dayanamıyorum insanların sözlerine ikimiz de çok üzülüyoruz birbirimize hissettirmemeye çalışıyoruz çok yıpratıyor çok zor bir bilinmez içerisindeyiz 3 aşılama oldu sonuç negatif hep yaşayan bilir

Benim de en yakın hayalim, şu uzaktan eğitim illetini bitirip mezun olmak, işe başlayıp tek başıma hiç bilmediğim bi şehirde 2-3 yıl kafa dinlemek, altıma araba çekip her hafta sonu bir şehri gezmek
Tek başına ayaklarınım üzerinde durmk diyorsun yani kısaca olur insallah hepsi olur zamanla

Merhabalar, Oncelikle kizinizi allah bagislasin en guzel.sartlarda okuyup yetiseginden eminim kizinizin cunku annesi simdiden düsünuyor gelecegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…