Koşuun, hayallerimizi masaya yatırıyoruz🙆🏼‍♀️

Neden olmasin kii
Emelklilkten sonra sakin bi bolgede kafa dinlemek cocuklarin yurtdisinda egitim gorup basarili olmalari, evlatlar kendilerini kurtarirsa zaten onu verdigi huzur mutluluk paha bilicmez hepsi sizin ve aileniz icin sira sira olur insallah

Ohooo liste uzun

Şu evden taşınmak ilk önce
Araba
Çocuk
Ha bir de atanmak istiyorum

En önemlileri bunlar
Hepsi sirayla ve zamanla olabilicek seyler, ama maddi acidan istesiklerinizi ilk oncelik verin bence sonra maneviyata gecin derim. Cocuk şu devirde su ekonomiyle yetistirmek bakmak cok zor ama hersey gonlunuzce olsun

Hepsi sirayla ve zamanla olabilicek seyler, ama maddi acidan istesiklerinizi ilk oncelik verin bence sonra maneviyata gecin derim. Cocuk şu devirde su ekonomiyle yetistirmek bakmak cok zor ama hersey gonlunuzce olsun
Aslında maddi açıdan çok şükür normalin bi tık üstüyüz. Ev biraz zorluyor bizi o da pandemiden önümüzü göremediğimiz için Çocuk içinde 2 sene bekledik yeni istemeye başladık zor gerçekten çocuğun sorumluluğunu almak

Merhaba sırf meraktan soruyorum beni mazur görün normalin bir tık üstü gelir demişsiniz ya kaç bin liradan bahsediyorsunuz ?

Benim şuan en büyük hayalim istikrarımı koruduğumu ve hayatıma birçok şeyi katabildiğimi, planlamalarıma tam olarak uyabildiğimi görmek.
Tembelliğimi, nazlı oluşumu, erteleme huyumu değiştirmek için senelerdir uğraşıyorum.
Ama son zamanlarda gördüm. Gerçekten bir şeyler değişmiş.
Bu sene çok umutluyum kendimden.
Bu sene her şeyiyle değiştiğim ve tam istediğim karakteri oturtabildiğim bir yıl olacak.
Daha büyük hayallerime bu disipline ulaşabildiğimde geçebileceğimi bildiğimden şimdilik sadece hayalim bu.

Evde Nişan Organizasyonu işi şu zamanda yapılacak karlı işlerden biri , ben aldım ve 3 aydır bu işi yapıyorum , kendi işimin patronu oldum , burada önemli nokta nişan malzemelerini aldığınız firmanın sizi desteklemesi , tavsiye edebilirim isteyen arkadaşlara firma olarak .

Burada link vermek yasak degil ise Malzemeleri toptan aldığım şirketinin sitesini yazabilirim ilgilenenlere, kısa yoldan para kazanmak bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…