- 2 Ağustos 2013
- 34.174
- 101.790
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kaydwdiyorum.1 ocak cumaaa günüüüü izmir üç yooool l 1 milyon lira vereceeekkk tamamgeçiştirmem
Neden olmasin kiiKısa vadede bir ev sahibi olabilmek. Orta vadede eşim emekli olduktan sonra batıda kucuk bir kasabaya yerleşip huzurlu bir hayat kurmak. Uzuuun vadede - ki en cok istedıgım bu- evlatlarımın başarılı bir egıtım hayatı gecırıp güzel bölümler kazanıp yurtdışında okuyup oraya yerleşmeleri(isviçre-kanada gibi). Neden olmasın değil mi?
Hepsi sirayla ve zamanla olabilicek seyler, ama maddi acidan istesiklerinizi ilk oncelik verin bence sonra maneviyata gecin derim. Cocuk şu devirde su ekonomiyle yetistirmek bakmak cok zor ama hersey gonlunuzce olsunOhooo liste uzun
Şu evden taşınmak ilk önce
Araba
Çocuk
Ha bir de atanmak istiyorum
En önemlileri bunlar
Aaa fiyatınıda belirlemişTamam kaydwdiyorum.1 ocak cumaaa günüüüü izmir üç yooool l 1 milyon lira vereceeekkk tamam
Aaa fiyatınıda belirlemiş
Aslında maddi açıdan çok şükür normalin bi tık üstüyüz. Ev biraz zorluyor bizi o da pandemiden önümüzü göremediğimiz için Çocuk içinde 2 sene bekledik yeni istemeye başladık zor gerçekten çocuğun sorumluluğunu almakHepsi sirayla ve zamanla olabilicek seyler, ama maddi acidan istesiklerinizi ilk oncelik verin bence sonra maneviyata gecin derim. Cocuk şu devirde su ekonomiyle yetistirmek bakmak cok zor ama hersey gonlunuzce olsun
Ne okuyün bacımŞu elimdeki kitabı bitirip kargodan yeni gelen heyecanla okumayı beklediğim kitaplarıma başlamak
Merhaba sırf meraktan soruyorum beni mazur görün normalin bir tık üstü gelir demişsiniz ya kaç bin liradan bahsediyorsunuz ?Aslında maddi açıdan çok şükür normalin bi tık üstüyüz. Ev biraz zorluyor bizi o da pandemiden önümüzü göremediğimiz için Çocuk içinde 2 sene bekledik yeni istemeye başladık zor gerçekten çocuğun sorumluluğunu almak
Şu an için 6-7 bin. Bazen artabiliyor da biraz.Merhaba sırf meraktan soruyorum beni mazur görün normalin bir tık üstü gelir demişsiniz ya kaç bin liradan bahsediyorsunuz ?
Allah bereketini artırsın canımŞu an için 6-7 bin. Bazen artabiliyor da biraz.
Şah & SultanNe okuyün bacım
Aminn hepimizin gönlünden geçen dualar gerçekleşsin inşallah.Dileginiz duanız her neyse rabbim en hayirli sekilde nasip etsin size