Kendi işimi kurmak istiyorumMerhaba sevgiliii herkess
Konu olsun laf sohbet olsun diye açtım bu konu.
•Merak ettiğim, şuanda çok istediginiz şey veya hayalleriniz neler?
Eki Görüntüle 2743970
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi işimi kurmak istiyorumMerhaba sevgiliii herkess
Eki Görüntüle 2743970
Doğu ekspresine iki biletMerhaba sevgiliii herkess
Eki Görüntüle 2743970
Benimde bir hayalim o yaa gezme ile ilgili herseyi istiyorumDoğu ekspresine iki bilet
Hangi sektörKendi işimi kurmak istiyorum
İnşallahBenimde bir hayalim o yaa gezme ile ilgili herseyi istiyorum
Pandemi bittigi gidersiniz insallah
Tarım ve hayvancılık ya da organizasyon firması her ikisi içinde aklımda çok değişik fikirler var ama param yok maalesefHangi sektör
Neden olmasın kii Su dönemde yapilacak en az stresli iş sektörü benceTarım ve hayvancılık
Aldigim een mantikli cevap sanirimKısa ve öz milli piyango bana çıksın gerisini ben hallederim
La bibi napcan o kadar parayıKısa ve öz milli piyango bana çıksın gerisini ben hallederim
Neden olmasın kii Su dönemde yapilacak en az stresli iş sektörü bence
Ben barinak açmak isterdim mesela hayvanlarla ilgilenmek...
Umarim gonlunuzce olur hersey
Çeyreke çıkıyor 25 milyon anca yeter 5 m sini dağîtma hayalim var en az sokak hayvanlarıyla ilgilencek birilerini tutmak falanLa bibi napcan o kadar parayı
Benim hayalleri piyango bile kurtarmaz, onu ne yapacağızÇeyreke çıkıyor 25 milyon anca yeter 5 m sini dağîtma hayalim var en az sokak hayvanlarıyla ilgilencek birilerini tutmak falan
Bibi adres ver bana ne olur ne olmazÇeyreke çıkıyor 25 milyon anca yeter 5 m sini dağîtma hayalim var en az sokak hayvanlarıyla ilgilencek birilerini tutmak falan
Tam al belki tama cıkar 100 miyoncukBenim hayalleri piyango bile kurtarmaz, onu ne yapacağız
İzmir üçyola gel ben seni bulurumBibi adres ver bana ne olur ne olmaz
Bibi beni geçiştirmiyon demi libidosunu sevdıgımİzmir üçyola gel ben seni bulurum
Noo geçiştirmemBibi beni geçiştirmiyon demi libidosunu sevdıgım
Gene yetmez, dünyayı bütün ülkeleri gezmek istiyorum, bebelerim yurtdışında okusun istiyorum, yardım derneği kurmak, smalı çocukları tedavi ettirmek, su kuyuları açmak, afrikada hastaneler kurmak, iliklerine kadar titreyeceğin muhteşem kadrolu korku filmi yapmak vs vsTam al belki tama cıkar 100 miyoncuk