Koşuun, hayallerimizi masaya yatırıyoruz🙆🏼‍♀️

Rabbim en kısa zamanda inşallah size hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Esinizin tayini ni bekliyorniseniz durun tahmin ediyim polis mi yoksa
Ahah değil tayini ben bekliyorum eşim değil. Karışık aslında o sadece daha rahat bi şehre gitmek istiyor bende annemin olduğu yere. Bakalım nasip kısmet biç belli olmaz. Keşke bebişim doğmadan olsaydı ama artık o imkansız sanırım neyse buna da şükür

Rabbim oncelikle sabir versin, yasayan icin uzun ve cok sancili bir sürec. Ama her nasip vaktine esirdir. Suanda anınizın tadini cikarin esinizle kafanizi olabildigince dagitmaya calisip hobi edinin yoksa takintililik haline geliyor, ınsallah burda hamile annelerinin konularinada yazmak nasip olur sizede

İnşallah inşallahh. Aslında evimi seviyorum ama derdim sadece anneme yakın olmak
Ayyy çok haklı bir istek galiba annenizle aynı şehirde yaşıyorsunuz.. Keşke bende aynı şehirde yaşasaydım yakın olmasa da olurdu gitmesi gelmesi daha kolay olurdu.. Gerçi bu seferde sizin gibi yakın olsun diye de isterdim galiba

Evet aynı şehirde ama farklı ilçelerde. Ben sanırım aynı mahallede oturmak istiyorum
Aslında ne yoksa o cazip geliyor. Önceden aynı ilçedeydik ama kıymetini bilememişim. Şimdi tekrar gitmek istiyorum ama kısmet olmuyor

Abo bacımmm kafam karıştı ahahahah gönlunuzce olsun hersey

Amin inşallah sırf onun için işe girdim evde düşünüp kafamda kurmayayım diye ama olmuyor işte kimle konuşsam bebek yok mı diyor bebek kadar kafalarına taş düşsün hepsinin

Selam kızlar benim şuan en büyük hayalim bi çocuk inşallah rabbim nasip ederse bebeğim olsun istiyorum onun dışında eşimle gezme planlarımız var şehir şehir şuan tabi şartlar virüs buna engel çok nasip olur inşallah elbet birgün

Allah sana güzel bebekler nasıl etsin çifter cifter

Amin inşallah sırf onun için işe girdim evde düşünüp kafamda kurmayayım diye ama olmuyor işte kimle konuşsam bebek yok mı diyor bebek kadar kafalarına taş düşsün hepsinin
Insanlar hep konuşur karsindakini derdini bilmeden hemde. Ben cok karsiyim bu tarz konulara. Benim yatak odam sonucda,sorulmamasi gereken bir mevzu. Ilk nezaman evlenecksinden konuya giriyorlar evleniyorsun çocuk nezaman, 1.cocugu yapsan 2. Cocuk nezaman diyorlar bu sefer

Umarim evladinizi kucaginiza en yakin zamanda sağlıkli sekilde alırsinız virus bittigi gibi bende gezmek istiyorum 4.duvar arasinda psikolojimiz boldu milletce valla. Farkli yerlere gitmek gormek sizin icinde iyi gelecektir kafanız dagilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…