Son görülmesi ekli olmayanlara kapalı. Ben onu wp den sildim profilimi son gorulmemi vs. Suan goremiyor. Ama ben onun son gorulmesini hala görebiliyorum. Annemi de silmedi ablami da silmedi. Telegramdan bana son gorulmesini kapatmis.WhatsApp tan silmedigini nasıl anladiniz?
Allah korumuş siziHayir bu aldatma olayı benim 2. Hesabi farketmemle ortaya cikti sonrasinda 2 yil once oldugunu ogrendim. Yani aldattigini öğrenip affetmedim. Yeni ogrendim.
Ben bunu bilemedim gercekten. Yani nasil bilemem diyorum ama olayın icinde hic farkında olmuyor insan. Mutlu oluyor ne guzel bir sorun yok anlasiyorum gibisinden. Onlar belki ceyiz denetti ama bende onlara oyle davrandim oglu askerde diye anneler gununde hediyesini alip gittim. Ozel gunleri unutmadim. Ne zmaan evlerine gitsem elim bos gitmedim hic. Onlar da ben korona oldum diye bir poset şifa olsun diye bir seyler yollamisti. Dediginiz gibi bazi seyler iyiken iyi kotuyken kotu oluyormus. Ben oyle degilim malesefAllah korumuş sizi
ailesi şöyle böyle sever çeyizleri üstümde dener diyorsunuz ya hani
kaç yıllık evliyim kv kp beni canı gibi sever çeyiz denetmek şöyle dursun
ama normal bir tartışma olsa aramızda hemen oğullarıdır
öyle şeylere kanmayın o yüzden
O iş olmaz canım umut bağlayıp bekleme..8 yıllık bir iliskim vardi. İlk sevgilim kendisi. Bundan 8 ay önce yurtdışına çıktı ve değişmeye basladi maddi gucu etkiledi. Ama zaten paragoz bir insan değilim kendisi issiz kalsa bile destek oldum. Neyse iste orada ki ortami ve arkadaşlarini bildiğim icin icimde surekli bir kuruntu vardı. Onun 2. Bir instagrami oldugun farkettim ve beni engellemis gormeyim diye.. fakeden istek attim kabul etti. Sonra anladi hesabi sildi ve beni aradi yoklamak icin ben renk vermedim ama sonunda olay patladi ve direk kabullendi evet vardi bir kac kizla konustum takildim oylesine seni aldatmadim dedi. O gun bile senle evlencem sen olcaksin diyen adam olayi patlayinca ne aradi ne sordu ustune ustluk ben ins takipten cikinca 8 yil once ki sevgilisini takip etmis. Yine tepki vermedim sustum. 1 ay sonra ne yapmaya çalıştığını sordum. İliski istemiyorym boyle cok rahatim dedim. Ailesi ile tanistim gelin olarak gorurler ve cok seviyorlardi beni. Sonra ben o kizi takip ettigini soyleyince ve konustugu kizlardan birini buldum o olayı da patlatinca rahat birak beni uzatma dedi. Şok oldum görüldü verdim hic bir sey demedim. Baktim ki o instagramini da silmis suan instagram kullanmiyor. Taciz de etmedim kufurde etmedim onca olaya ragmen ben onu rehberden sildim ama o wp sinden beni silmedi. Bu aldatma olayı da 2 sene önce olmus. Ama seviyorum evlencem diye baski yapan erkek toz oldu kayboldu zaten ulkeler de farkli hic bir iletisim yok. Siz ne dusunuyorsunuz pişman olmasini cok istiyorum. Her hangi bir harekette bulunmuyorum. Son gun baskasi mi var dedigim de hayir yok senle olan yasayacagimiz seyler hayalde kaliyor uzatacak bir sey yok dedi bana. Yanimdayken ellerimin icini open adam buna dönüştü. Zeytinyaği huyu vardir. Cok gururludur ayrıldığımız da hep ben önce adım attim. Yaklasik 50 gun oluyor. Sizce pisman olacak mi yada silip atmasi bu kadar kolay mi 8 yılını ? Cok uzattim kusura bakmayin.
Uzun ilişkilerin hazin sonu maalesef… 8 yıl bence çok fazla. Büyük ihtimalle Ergenken tanışıp 8 yıl sürdürdünüz. Bu dönemde insanın karakteri beğenileri değişebilir. Çünkü çocukluktan gençliğe gençlikten de yetişkinliğe geçilebilecek yaş. Bence artık ilişkiniz toksik ilişki olmuş. Sıkılmış ilişkiden. kendine yeni heyecanlar aramış. Döneceğini sanmıyorum. Bence sizde beklemeyin. Ahh vah 8 yılım diye kendinizi harap etmeyin. Unutmayın ki bu hayatta en değerli kişi sizsiniz. Yolunuza bakın derim. Böylesi de daha iyi olmuş en azından evlenmeden aldattığını öğrenmişsiniz. Boşverin karaktersizi
İlk öğrendikten sonra nerdeyse 1 ay kendime gelemedim. Aglama krizlerim oldu falan ama suan daha iyiyim insan alisiyormus. Suan sadece hayata karşı biraz sorgulamam cok fazla o da gecer insallah. Dediginiz gibi yapacağım :)Uzun ilişkilerin hazin sonu maalesef… 8 yıl bence çok fazla. Büyük ihtimalle Ergenken tanışıp 8 yıl sürdürdünüz. Bu dönemde insanın karakteri beğenileri değişebilir. Çünkü çocukluktan gençliğe gençlikten de yetişkinliğe geçilebilecek yaş. Bence artık ilişkiniz toksik ilişki olmuş. Sıkılmış ilişkiden. kendine yeni heyecanlar aramış. Döneceğini sanmıyorum. Bence sizde beklemeyin. Ahh vah 8 yılım diye kendinizi harap etmeyin. Unutmayın ki bu hayatta en değerli kişi sizsiniz. Yolunuza bakın derim. Böylesi de daha iyi olmuş en azından evlenmeden aldattığını öğrenmişsiniz. Boşverin karaktersizi
Ama kendilerini oyle anlatiyorlarki. Oglum sana yanlış yapsa onu eve almam sen kizimsin senin tarafindayiz. Vs.ler. annesi yaptigi tum ceyizi üstümde denedi yelekler hirkalar
O varken de evlenmeden önce is hedefim vardi. Ayaklarimin ustunde durma istegim. Cunku okudum zaten birisiyle evlenmek icin o diplomayı almadigimi biliyorum. Ama insan hayatinin icinde bir girdapta yuvarlaniyor. Mesela diyorsunuz ya yelek denemek icin mi ideal gelin olmak icin. Kpss calisirken bir yandan bunlari yaptım. Herseyi bir arada yapabilirim sandim yaptim da ama yaptigimla kaldim iste.Anliyorum, geleneksel büyütüldün, ama diğer taraftan hiçmi başka hayalin yok? X'in eşi olmanin dişinda? Ne bilim okul olsun, iş olsun,..
Bak exin yurtdişina gidiyor, geziyor tozuyor, hayatini yaşiyor. O pipili olunca hakmi oluyor? Sende burda ideal gelin rolü oyna, yaşli kadin ile hirka dene. Ne hayatlar var gerçekten.
Ilk sevgili ile evlenmek %90 hata veriyor. Çünkü tecrübe sifir. Kendini tanimadan, hayati tanimadan bir erkek ile evlenmek yanliş. Tecrübede olmayinca her yaşadiğin normal geliyor, sanki başka erkek yokmuş gibi. Ancak yaş ilerledikçe, hayatin içine girince hata anlaşiliyor ama o zaman geç kalinmiş oluyor.
Sevinmen lazim, buda senin için bir tecrübe. Kendine odaklan bundan sonra. SEN ne istiyorsun? Hayat çok kisa.
Yok gerçekten çok geleneksel hevesleriniz varmış. Kayınvalidem nişan döneminde bana bi ton şey çıkardı öyle mutlu olmadım. Aksine çoğunu nezaketle red ettim koyacak yerim az diye. Anneler günü varken nişanlıydık, hediyeyi beraber seçtik o verdi. Ben ekstra bir şey almadım. Yani siz çok minnoş gelincilik de yapmışsınız. Karşı taraf bunu yaranmak istiyor diye de düşünebilir. Çok gereksiz işler yapmışsınız arada nişan yokken söz yokken.O varken de evlenmeden önce is hedefim vardi. Ayaklarimin ustunde durma istegim. Cunku okudum zaten birisiyle evlenmek icin o diplomayı almadigimi biliyorum. Ama insan hayatinin icinde bir girdapta yuvarlaniyor. Mesela diyorsunuz ya yelek denemek icin mi ideal gelin olmak icin. Kpss calisirken bir yandan bunlari yaptım. Herseyi bir arada yapabilirim sandim yaptim da ama yaptigimla kaldim iste.
Geleneksel hevesin olmasi kotu bir sey mi pekiYok gerçekten çok geleneksel hevesleriniz varmış. Kayınvalidem nişan döneminde bana bi ton şey çıkardı öyle mutlu olmadım. Aksine çoğunu nezaketle red ettim koyacak yerim az diye. Anneler günü varken nişanlıydık, hediyeyi beraber seçtik o verdi. Ben ekstra bir şey almadım. Yani siz çok minnoş gelincilik de yapmışsınız. Karşı taraf bunu yaranmak istiyor diye de düşünebilir. Çok gereksiz işler yapmışsınız arada nişan yokken söz yokken.
Bunları bir daha hiç br ilişkinizde yapmayın. Mesafeli, soğuk durmanız daha iyidir. Böyle ters anlayabilirler. Gereksiz yorumlara sebep olur
Geleneksel hevesin olmasi kotu bir sey mi pekiYok gerçekten çok geleneksel hevesleriniz varmış. Kayınvalidem nişan döneminde bana bi ton şey çıkardı öyle mutlu olmadım. Aksine çoğunu nezaketle red ettim koyacak yerim az diye. Anneler günü varken nişanlıydık, hediyeyi beraber seçtik o verdi. Ben ekstra bir şey almadım. Yani siz çok minnoş gelincilik de yapmışsınız. Karşı taraf bunu yaranmak istiyor diye de düşünebilir. Çok gereksiz işler yapmışsınız arada nişan yokken söz yokken.
Bunları bir daha hiç br ilişkinizde yapmayın. Mesafeli, soğuk durmanız daha iyidir. Böyle ters anlayabilirler. Gereksiz yorumlara sebep olur
Onu instagramdan takipten ciktim sonrasında instasini sildi zaten. Yurtdışında yani hic bir baglanti yok suan. Wp den durum paylasan birisi degilim. Her hangi bisey paylassam üzerine alınır oyle gorunmek de istemiyorum. Youtube hesabim var kahve tarifleri denemeler yaptığım. Bu olay olduktan sonra bir kac tarif attim normal gündelik bir yasamda gibi. Orayı ihmal etmedim. Beni gorebilecegi tek yer youtube. Cunku o da aboneydi kanalima :)onun görebileceği yerlerde mutluluğuna bak. poz kes. sana dönsün sonra sen tekmeyi bas.
2 yıldan önce de 6 yıllık ilişkiniz varmış ama sizinBelki de. Zaten o zaman suphelenseydim belki daha erken cikardi ama sonrasi askerlik yurtdisi derken hayatim da 2 yildir da yok nerdeyse. Uzak mesafe oldu. Kuruntular birden artinca çıktı.
Biraz eksik okumussunuz. 8 aydir yurtdışinda. Oncesinde askerlik vardi. Ben gecen sene mezun oldum. İsimi elime almadan neden evleneyim bir erkegin boyundurugu altina gireyim ki ? Ailesiyle gelincilik oynamadim ailesiyle tanistim onlar gelin gibi davrandılar bende iyi insanlar diye samimi davrandim. İliski olmasi icin cinsellik sartini dogru bulmuyorum. Haram bana da haram ona da haram. Kalpten seven insan icin cinsellik neden sart olsun. Karsimda ki kisi icin degilmis ama bu yuzunu gormediydim. 7 yil hayatinin son aski gibi davranmisti. Etrafina oyle diyordu2 yıldan önce de 6 yıllık ilişkiniz varmış ama sizin
üstelik de eşim gibi görüyordum diyorsunuz
eee iyi de yani 2 sene önce askerlik yurtdışı gibi kocaman kocaman meseleler olunca siz hiç oturup nişandı sözdü vizeydi oturumdu plandı programdı konuşmadınız mı?
bakın ben evli değilim evlilik kafasında hiç değilim
ama sizi hiç anlamadım
siz gelin kız gibi ailesiyle iç içesiniz, eş gibi görüyorsunuz, senelerdir birliktesiniz....
eee ortada niye hiç bir plan program yok? yok-tu yani.
instangramda fark ettiniz de aldatıldığınızı öğrendiniz, tesadüf yani. o olmasa uzaktan uzağa gün içinde mesajlaşa mesajlaşa ilişki mi yürütücektiniz? o yaşları geçmediniz mi artık?
bu arada pişman olmaz arkadaşım neden olsun?
belki burada cinsel hayatınız bile yoktu. o orada şimdi kendini keşfetti, cinsellik keşfetti, parayı keşfetti (evet lidyalılar, biliyorum) çok evlenecek olursa da ailesi bulur olan namazlı niyazlı bir kız.
Geleneksel hevesin olmasi kotu bir sey mi pekiSadece disardan cok soguk gorunen bir insanim ama karsimda ki birisi benim icin değerliyse onu ona hissettiririm. Bir önce ki yurtdışından gelirken annesi aradi havaalanindan gel birlikte karşılayalim yemek yiyelim sizde daha iyi olursunuz dedi. Aramizda ki problemleri cozmeden neden geleyim ki dedim. Annesi kırıldı ama beni anlayacağını düşünüyorum dedim cok takilmadim. Bir sey hosuma gitmiyorsa net sekilde diyordum.
Önünüze bakın çok daha mutlu olacaksınız inanın8 yıllık bir iliskim vardi. İlk sevgilim kendisi. Bundan 8 ay önce yurtdışına çıktı ve değişmeye basladi maddi gucu etkiledi. Ama zaten paragoz bir insan değilim kendisi issiz kalsa bile destek oldum. Neyse iste orada ki ortami ve arkadaşlarini bildiğim icin icimde surekli bir kuruntu vardı. Onun 2. Bir instagrami oldugun farkettim ve beni engellemis gormeyim diye.. fakeden istek attim kabul etti. Sonra anladi hesabi sildi ve beni aradi yoklamak icin ben renk vermedim ama sonunda olay patladi ve direk kabullendi evet vardi bir kac kizla konustum takildim oylesine seni aldatmadim dedi. O gun bile senle evlencem sen olcaksin diyen adam olayi patlayinca ne aradi ne sordu ustune ustluk ben ins takipten cikinca 8 yil once ki sevgilisini takip etmis. Yine tepki vermedim sustum. 1 ay sonra ne yapmaya çalıştığını sordum. İliski istemiyorym boyle cok rahatim dedim. Ailesi ile tanistim gelin olarak gorurler ve cok seviyorlardi beni. Sonra ben o kizi takip ettigini soyleyince ve konustugu kizlardan birini buldum o olayı da patlatinca rahat birak beni uzatma dedi. Şok oldum görüldü verdim hic bir sey demedim. Baktim ki o instagramini da silmis suan instagram kullanmiyor. Taciz de etmedim kufurde etmedim onca olaya ragmen ben onu rehberden sildim ama o wp sinden beni silmedi. Bu aldatma olayı da 2 sene önce olmus. Ama seviyorum evlencem diye baski yapan erkek toz oldu kayboldu zaten ulkeler de farkli hic bir iletisim yok. Siz ne dusunuyorsunuz pişman olmasini cok istiyorum. Her hangi bir harekette bulunmuyorum. Son gun baskasi mi var dedigim de hayir yok senle olan yasayacagimiz seyler hayalde kaliyor uzatacak bir sey yok dedi bana. Yanimdayken ellerimin icini open adam buna dönüştü. Zeytinyaği huyu vardir. Cok gururludur ayrıldığımız da hep ben önce adım attim. Yaklasik 50 gun oluyor. Sizce pisman olacak mi yada silip atmasi bu kadar kolay mi 8 yılını ? Cok uzattim kusura bakmayin.
Tabi ki de ilk o acıyı yaşamanız gayet normal. Ama yolunuza bakın. Psikolog Tülay Kök ün YouTube da konunuzla ilgili çok güzel videoları var. Size çok iyi gelecektir.İlk öğrendikten sonra nerdeyse 1 ay kendime gelemedim. Aglama krizlerim oldu falan ama suan daha iyiyim insan alisiyormus. Suan sadece hayata karşı biraz sorgulamam cok fazla o da gecer insallah. Dediginiz gibi yapacağım :)
neyi eksik okuduğumu anlamadımBiraz eksik okumussunuz. 8 aydir yurtdışinda. Oncesinde askerlik vardi. Ben gecen sene mezun oldum. İsimi elime almadan neden evleneyim bir erkegin boyundurugu altina gireyim ki ? Ailesiyle gelincilik oynamadim ailesiyle tanistim onlar gelin gibi davrandılar bende iyi insanlar diye samimi davrandim. İliski olmasi icin cinsellik sartini dogru bulmuyorum. Haram bana da haram ona da haram. Kalpten seven insan icin cinsellik neden sart olsun. Karsimda ki kisi icin degilmis ama bu yuzunu gormediydim. 7 yil hayatinin son aski gibi davranmisti. Etrafina oyle diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?