neyi eksik okuduğumu anlamadım
siz kendiniz bir mesajınızda, 2 senedir yanımda yok gibi, uzaktayız demişsiniz. ben de "askerlik yurtdışı gibi kocaman kocaman meseleler var, mesafe var, 2 sene önce de yeni değil ki ilişki tam 6 senelikmiş, bunları konuşmadınız mı...dahası tesadüfen fark etmeseydiniz hala uzaktan uzağa mesajlaşa mesajlaşa mı yürütecektiniz? dedim.
ayrıca cinsellik şart da demedim. ama 8 sene önce herhalde 16 yaşında filandınız...e artık 24 oldunuz aşağı yukarı. herhalde erkek arkadaşınız da öyle. çocuk değilsiniz ki artık. yetişkinler arasında ilişki 15-18- 20 yaşındaki gibi hele hele yaşlar ilerledikten sonra uzaktan uzağa, hele hele bu devirde yürümez. yürümüyor. liseli çağda çay kahve içerken yaşanan şeyleri ilişki saymayın gözünüzü seveyim...cinsellik şart değil tamam da e ama erkekler için, bulunca, durum öyle olmuyor işte.
e evlenmemisşiniz.
adam da bolluğa düşmüş.
e tabi ki cinselliğin, paranın, ortamın filan peşine düşecek yani, ya ne olacaktı? (düşmeyen düşmez diyeceksiniz biliyorum da güzel kardeşim o işte milyon tanede 1 tane. hz. yusuf sanmayın herkesi ya.)...ortamı bulsun, düşmeyen istisnadır. siz biraz fazla şeker kız candy'siniz.
diyeceksiniz etrafım böyle...işte o işler öyle değil. evlenince anlıyor onlar da anyayı konyayı ama boşanmak ayrı dert diye susup oturuyorlar.
kaldi ki siz de fazla fazla susmuşsunuz zaten.
kısacası olması gerekenler olmuş. böyle olmasaydı şaşardım. adam sizi hakketen seviyormuş derdim. çok çok çooooooooooooooook sevmesi lazım bir adamın bunların olmaması için. hani normal bir sevmekle filan olmaz. "sevmiyormuş" bile diyemem yani, öyle ifade edeyim.