• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koskoca 8 yıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bana aldığı her seyi kaldirdim. Hem boyle yapip hem de bunu yapmasi cok tuhafima gitti açıkçası. İnsan utanir takmaz
Biraz fazla anlam yüklüyorsunuz. Ben sekiz yıla yakındır evliyim. On yıldır da beraberiz hala eski sevgilerimden kalma şeyleri kullanıyorum. Bir anlam ifade etmiyor çünkü. Bu adamdan bu saatten sonra hayır gelmez. Dönmesini ummak yerine hatalarınızdan ders alın. Sevgilinizin anne babasına kendi anne babanız gibi davranmayın mesela. Herkes kendi doğurduğunu öncelik yapar. Ben kayınvalideme hala elim. Bugün ayrılsak üzülür elbette çocuk var arada diye ama aramaz sormaz. Oğlunu tercih eder. Bana emek vermedi kendi oğluna emek verdi senelerce neticede.
Kimseyi vazgeçilmez saymayın, çok güvenmeyin. Dersinizi alıp bundan sonra yolunuza o ışıkta devam edin. Tecrübe olarak bakın

Çok sevmek de yetmiyormus insan hayatinin merkezine kendisini almaliymis bunu anladim bir tek. Ve acımla bas basa kaldim. Ordayken dogumgunu diye hediyesini hazirlamistim. Bana ise dogumgunumde hediye olarak aldatmayi bu aciyi layık gördü
Kimseye bu kadar kendinizden vermeyin. Önce kendinizi düşünmelisiniz her zaman. Bu şekilde çok üzülürsünüz. Aldatmanın izahı olmaz, aması olmaz. Ne derse desin aldatmış. Bitmiş yani. Aldatmak demek bitirmeyi göze almak demektir. Bunu göze alıyorsa sizi sevmemiştir, kaybetmekten korkmamıştır. Kendinizi toparlayın bir an önce. Hatta yeni bir hat alın. Ulaşmasını bekleyeceksiniz yoksa belli ki. Yeni bir hat alın ki o son umudunuz da kalmasın. Beklemek de size ceza. Kendinize yapıyorsunuz

Kimseye bu kadar kendinizden vermeyin. Önce kendinizi düşünmelisiniz her zaman. Bu şekilde çok üzülürsünüz. Aldatmanın izahı olmaz, aması olmaz. Ne derse desin aldatmış. Bitmiş yani. Aldatmak demek bitirmeyi göze almak demektir. Bunu göze alıyorsa sizi sevmemiştir, kaybetmekten korkmamıştır. Kendinizi toparlayın bir an önce. Hatta yeni bir hat alın. Ulaşmasını bekleyeceksiniz yoksa belli ki. Yeni bir hat alın ki o son umudunuz da kalmasın. Beklemek de size ceza. Kendinize yapıyorsunuz
Yani bilmiyorum benim annemle bir kere konuştular. Ben anneme ilk diyemedim aldattigini cok değişti bitirdik. Annem 3 gun uyuyamadi üzülüyorum diyem istersen ben bir arayim oglum sayılır sonucta derdi neymis ogreneyim. Bunda bir sey yok senin aleyhine bir sey yapmam kizim merak etme dedi. Hayır anne asla arama onun annesi beni aramiyorken sen neden arayasin ki ddim. Ki kendi annesi annemi kac kere dünür olcaz gelin yemege kahvaltiya agirlayim dedi. Annem ciddi bir sey yokken neden geleyim dedi garipsedi vs. Hani bayağı karışık bir iliski acikcasi vardi. Ama demek ki herkes kendin gibi olmuyormuş

Annem onu cok seviyordu. Bu arada. Annem bile gurbette diye cok üzülüyordu. Sonra zaten anneme aldattigini soyledim

Hay
Ama bu olay 2 yil önce olmus aldatma olayi. Ben yeni ogrendim. Sevmeyen insan sevmiyorum demez mi. Kac kere sordum ona
Hayır demez bazen diyemez.Karsidakini kırmamak üzmemek için bazen diyemiyor insan.Bunu demesine de gerek yok zaten yaptıklarıyla anlamıyor musunuz?

Hay
Hayır demez bazen diyemez.Karsidakini kırmamak üzmemek için bazen diyemiyor insan.Bunu demesine de gerek yok zaten yaptıklarıyla anlamıyor musunuz?
Olayin icinde is stresinden dolayi boyle yapıyor diye düşünüyordum. İlgi açısından. Kendimi geri cekince o zmaan o sohbet etcek konu buluyordu. Yemek tarifi soruyordu vs. Sirf konusmak icin

Su var bana arkadaslari ablasi annesi bile o kisi icin. Senden baskasiyla hayatta evlenmez. Ben o instagrami gorunce bile fake dedim ilk. Kendisi hic oyle birisi degildi. Ailesi namazli abdestli. Yurtdisina gitmeden önce babasiyla tanistik oturduk. Bakislari iligisi o kadar fazlaydi ki. Boyle bir olay patlayinca sok oldum cok kotu oldum. Kendim cunku ona karsi en ufak sadakatsizlik yapmadım:KK43: Telegrama yeni bir foto koymus ve tesaduf mu bilmiyorum ona aldigim kazagi giymis ve kolunda ki aldigim saat ne yapmaya çalışıyor. Neden izah etmiyor affettirmeye calismiyor bilmiyorum :KK43:
Asla kendini affettirmeye çalıştığını düşünme. Erkekler bu kadar ince hesap yapmaz, benimde seneler önceki ilişkim bitmeden bir kaç gün önce tuttuğu takımın formasını almıştım o zaman ki cimri sevgilime doğum gününde . O ise doğum günüm yaklaşınca ayrılmak istedi sonrasında da barışmak için adım atmaya çalıştı. Formayla paylaşım dahi yapıyordu (hem cimri hem utanmaz :confused:) , boşuna umutlanmayın. Yolunuza bakın , mutlu olun.. Bir daha gelmeyeceğiz bu dünyaya. 8 yıl uzun bir süre ama kimler gelip geçiyor hayatımızdan. Hayatınıza dahil olmak isterse kabul etmeyin, benim en iyi kararım buydu bence.

Yani bilmiyorum benim annemle bir kere konuştular. Ben anneme ilk diyemedim aldattigini cok değişti bitirdik. Annem 3 gun uyuyamadi üzülüyorum diyem istersen ben bir arayim oglum sayılır sonucta derdi neymis ogreneyim. Bunda bir sey yok senin aleyhine bir sey yapmam kizim merak etme dedi. Hayır anne asla arama onun annesi beni aramiyorken sen neden arayasin ki ddim. Ki kendi annesi annemi kac kere dünür olcaz gelin yemege kahvaltiya agirlayim dedi. Annem ciddi bir sey yokken neden geleyim dedi garipsedi vs. Hani bayağı karışık bir iliski acikcasi vardi. Ama demek ki herkes kendin gibi olmuyormuş
Annenize de çok şaşırdım.
Yani böyle kaçırılmayacak kısmet gibi üstüne düşerseniz bir tarafları kalkar.
Sizin bence ailecek aşırı bağlanan bir yanınız var. Benim eşim ailemle tanıştığında epey yeni bir ilişkiydi. Ama annem telefonunu bilmezdi. Bir mesafe de vardı. Bu kadar iyi niyetli olmayın yaaa. Çok üstüne düşmeyin kimsenin. Aldatmasını söyleyemeyecek kadar baskı yapmış aslında anneniz.
Ben bugün boşanacağım desem annem eşimle ara bulmaya çalışmaz. Ablam çocukla boşandı biz enişteyle ara bulmaya çalışmadık. Ablam istiyorsa vardır bir nedeni dedik.
İlişkilerinize bundan sonra bu kadar aşırı bağlılıkla girmeyin bence. Söz yok nişan yok anneniz elin adamını nedem arasın?

Bu soylediklerinizi elbet bir gun yaparım ama suan cok zor sanirim. Bir anda olmuyor maalesef takıntı halim olsa onu taciz eder telefon trafiğine tutardim. Kendimi cektim zaten. Ha pisman olmasini istiyor muyum ben sadece gormek istiyorum. Bu da kırılan gururuma bir nebzede olsa iyi gelir diye :/
Sürekli arayıp sormuyor olabilirsin ama duygusal olarak takıntı yapmışsın her şeyden mânâ arıyorsun yapma.
Odak noktanı değiştir yeni çevre yapmaya bak
Kitaplar oku, film izle önümüz bahar bol bol gez dolaş hayatını dibine kadar yaşa emin ol kendine geldiğinde enerjin herşeyin değişir. Ve eninde sonunda o gelir ama ozaman sen istemiceksin.

Annenize de çok şaşırdım.
Yani böyle kaçırılmayacak kısmet gibi üstüne düşerseniz bir tarafları kalkar.
Sizin bence ailecek aşırı bağlanan bir yanınız var. Benim eşim ailemle tanıştığında epey yeni bir ilişkiydi. Ama annem telefonunu bilmezdi. Bir mesafe de vardı. Bu kadar iyi niyetli olmayın yaaa. Çok üstüne düşmeyin kimsenin. Aldatmasını söyleyemeyecek kadar baskı yapmış aslında anneniz.
Ben bugün boşanacağım desem annem eşimle ara bulmaya çalışmaz. Ablam çocukla boşandı biz enişteyle ara bulmaya çalışmadık. Ablam istiyorsa vardır bir nedeni dedik.
İlişkilerinize bundan sonra bu kadar aşırı bağlılıkla girmeyin bence. Söz yok nişan yok anneniz elin adamını nedem arasın?
8 yil olunca annem iliskimizin ilk yilindan beri biliyordu. Yuz yuze tanismadi. Yurtdışına gitmeden once malum kişi annemi aradi 1 dk konustular kapattılar. Ama oncesinde benim üzerime çok düşüyordu. Annem de haliyle kızım mutlu onu seven dusunen birisi var iyi aile cocugu diye o da benimsemisti. O annemle cok tanismak istedi orada bile annenle ne zmaan taniscam diyordu hangi kafayla bunu istiyor onu da anlamadim. Onun annesi de baski yaptı bana annenle tanistir hadi onu diye neyi bekliyorsunuz gibisinden. Bende gec olsun guc olmasin diye erteledim hep

Giden 8 yılım oldu yani :KK43: Bana sen benle kuru ekmek bile yersin kucuklugumu biliyorsun diyen adam tarafindan aldatilarak bitmesiymis :KK43:
Su laftan bile belli ozguveni ve sizi cepte gormesi.
O soz,seninle kuru ekmege raziyim seklinde kullanilir genelde.
Bence bos lafta,bari dogru kullansaydi..

8 yil olunca annem iliskimizin ilk yilindan beri biliyordu. Yuz yuze tanismadi. Yurtdışına gitmeden once malum kişi annemi aradi 1 dk konustular kapattılar. Ama oncesinde benim üzerime çok düşüyordu. Annem de haliyle kızım mutlu onu seven dusunen birisi var iyi aile cocugu diye o da benimsemisti. O annemle cok tanismak istedi orada bile annenle ne zmaan taniscam diyordu hangi kafayla bunu istiyor onu da anlamadim. Onun annesi de baski yaptı bana annenle tanistir hadi onu diye neyi bekliyorsunuz gibisinden. Bende gec olsun guc olmasin diye erteledim hep
Yine de dur ayrılmışsınız ben arayayım demesi çok tuhaf geldi bana. Zorlar gibi. Sanki tek erkek o gibi. Bence siz de sekiz yılım heba oldu demeyin. Oldu bitti. Önünüzdeki maçlara bakın artık. Sizi çok sevip değer verecek çok sevip çok sevileceğiniz biri gelir hayatınıza bundan sonrasında umarım.
Gençlik hatası diyin tecrübe diyin bundan sonrasına bakın artık. Dediğim gibi beklentiye girecekseniz de kapatıp yeni bir hat açın.

Su laftan bile belli ozguveni ve sizi cepte gormesi.
O soz,seninle kuru ekmege raziyim seklinde kullanilir genelde.
Bence bos lafta,bari dogru kullansaydi..
Bu laftan sonra Sakın seni cepte gordugumu dusunme demesi peki ? 😂 kendi kendini belli etti. Ama bir yandan da haklıydı cepte gorunuyordum açıkçası. Ama su var benim sevgi anlayisimda para sevginin ustune olamaz birseylerle kiyas yapılamaz.

Yine de dur ayrılmışsınız ben arayayım demesi çok tuhaf geldi bana. Zorlar gibi. Sanki tek erkek o gibi. Bence siz de sekiz yılım heba oldu demeyin. Oldu bitti. Önünüzdeki maçlara bakın artık. Sizi çok sevip değer verecek çok sevip çok sevileceğiniz biri gelir hayatınıza bundan sonrasında umarım.
Gençlik hatası diyin tecrübe diyin bundan sonrasına bakın artık. Dediğim gibi beklentiye girecekseniz de kapatıp yeni bir hat açın.
Tesekkur ederim dikkate alacagim yorumunuzu :(

Kimlerle muhattap oldum diyorsunuz ya neden oldunuz? Yakalamışsınız zaten, elin kadını ile üç kuruşluk adam için laf yetiştirmek falan neden yani. Hani evli olsanız delil toplama amacınız var diyeceğim ama o da yok. O da yetmemiş birde adamla yüzgöz olmuşsunuz, adam sizi kale bile almamış, kendi onurunuzu neden bu kadar ayak altına alıyorsunuz. Hiç mi seveniniz yok da böyle bir adam için böyle abuk sabuk işlere kalkıştınız. Yakaladığınızda en azından direk bitirseydiniz en azından elinizde kendinize saygınız kalırdı.

Sevginin bu halini hic gormemistim. Kafamda ki kisiyi buna hic yakistiramadim. Hayatimin en zor gunleri oldu. Cunku uzakta olsam bile hayalde bile aldatmadim onu ben :KK43:
bir dakika
2 yıl önce olan olay aldatma değil mi?
ve siz ayrılmadınız mı ondan hep ben döndüm diyorsunuz bu olayda da siz mi döndünüz?

ne helallik ister ne pişman olur inanın buna
he keza yaparsa da yokluğa düşerse falan yapar
unutmayın

bir dakika
2 yıl önce olan olay aldatma değil mi?
ve siz ayrılmadınız mı ondan hep ben döndüm diyorsunuz bu olayda da siz mi döndünüz?

ne helallik ister ne pişman olur inanın buna
he keza yaparsa da yokluğa düşerse falan yapar
unutmayın
Hayir bu aldatma olayı benim 2. Hesabi farketmemle ortaya cikti sonrasinda 2 yil once oldugunu ogrendim. Yani aldattigini öğrenip affetmedim. Yeni ogrendim.

Kimlerle muhattap oldum diyorsunuz ya neden oldunuz? Yakalamışsınız zaten, elin kadını ile üç kuruşluk adam için laf yetiştirmek falan neden yani. Hani evli olsanız delil toplama amacınız var diyeceğim ama o da yok. O da yetmemiş birde adamla yüzgöz olmuşsunuz, adam sizi kale bile almamış, kendi onurunuzu neden bu kadar ayak altına alıyorsunuz. Hiç mi seveniniz yok da böyle bir adam için böyle abuk sabuk işlere kalkıştınız. Yakaladığınızda en azından direk bitirseydiniz en azından elinizde kendinize saygınız kalırdı.
Kimlerle muhattap oldugumun nedeni ise. Ben evet kizlarla konustum ama seni aldatmadim asla yapmam oyle bir sey takildim sohbet niyetinde oldugun. Ve sonrasında ardina dusmeyip aciklamadigi icin kendim yuzlesmek istedim. Cunku insanin kafasinda nerede nasil kiminle soru işaretleri bitmiyor buna bir son verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X