Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumar degil de borsaya yatirmis olabilir bilemiyorum.Ya kumar oynuyor ya aldatıyor. İki hikmetten biri gibi geldi bana. Benim eski eşim kumar oynadığını gizlemek için asla vermezdi.
Bacım tabiki hepimizin hayali eşler arası şifre v.s olmasın..bu konu sizi çok fazla rahatsız ediyorsa ya ayrılacaksınız ya da devam edeceksiniz..devam edecekseniz ona diyin ki eşler arası şifre olmaz ama sen olmalı diye ısrar ediyorsun o halde benim de teldeki herseyim bundan böyle şifreli olacak..ve bu konuyu açmayın birdaha..yoksa sizi paranoyak olmakla suçlar..zaten pis işler varsa birşekilde çıkar ortaya..haberlerde okuyorum mesela kadın, adamın telinde, sosyal medyasında birşeyler bulmuş,mahkeme bunu özel hayatın ihlali diye kabul etmiyormuş3 yillik evliyiz. Bir gun iyiysek uc gun kotuyu.
Esim gorevi geregi uzakta iki aydir biraz daha kalacak. İnstagram sifresi icin bir kavgamiz olmustu en son hatta konu acmistim. Hesabina girdim ona bildirim gitti. Ama bi seye bakamadim sifreyi degistirdi hemen. Sonra on defa aradi ne gordun ne gordun vs sorular. Kesin bi haltlar karistirdi. Yemin etti cocuklarinin uzerine. Sifreni ver dedim vermedi sen bilirsin guvenip guvenmemek senin tercihin dedi. Hep manipulasyon. O konu oyle kapandi.
En son ki kavgamiz, benim banka hesabimdan hisse alip satiyor ben cok anlamiyorum. Sifremi sordu verdim. Sende versene sifreni dedim. Ooo basladi beni kontrol etmeye mi calisiyorsun butun amacin bu, vermiyorum sifremi geldiginde telefonuma bakarsin falan filan demeye. Ne sakliyorsun da sifrelerini vermiyorsun diyorum bi sey saklamiyorum bana guvenmeyi ogreneceksin diyor.
İnsani cildirtmayi cok iyi biliyor. Beni egitmeye calisiyor galiba kendileri. Bir daha telefonunu elime almayacagim naparsan yap dedim. Kafa dinlemek istedigini soyledi engelledim heryerden. Gelene kadar ne sesimi duyacak ne beni gorecek.
Velhasil berbat bir evlilik. Sevgi saygi guven kalmamis. Ortada cocuklar var. Bosanmak icin kendimde cesaret bulamiyorum. psikolojim de iyi degil.
Bir sey saklamayan insan esine sifrelerini vermez mi ? Cok iyi manipulasyon yapiyor hakli oldugum konuda bile beni sucluyor ben de kendimi suclu hissediyorum. Bu adama karsi kendimi nasil korurum. En yakin zamanda psikiyatriste gidecegim.
Sadece aldatma meselesi degil bence, banka hesabina neden bakamayayim. Ben soylerken sifrelerimi o neden soyleyemiyorBu. Şifre olayı çok tartışmaya açık bir konu.. telefonumu kocamda karıştırsa rahatsız olurum.. onun telnide hiç karıştırmam. Aldatacaksa ortada bıraktığı telefnla aldatacak kadar mal değildir herhlde zaten.
9 yıllık evliyim eşimle şifre konusunda şu şekilde bı atışma yaşadık. Ben şifreyi istedim eşimde niye soruyorsun bana guvenmiyormusun sen falan diye çıkıştı. Bende merak ettim falan diye usteledim oflaya tosurdaya verdi şifreyi. Bı halt karıştırdığından değil sadece guvenmedigimi düşünerek kızdı. Yani bişey karıştırmayan insan biseyde saklamaz zaten verir. Eşine guvenme3 yillik evliyiz. Bir gun iyiysek uc gun kotuyu.
Esim gorevi geregi uzakta iki aydir biraz daha kalacak. İnstagram sifresi icin bir kavgamiz olmustu en son hatta konu acmistim. Hesabina girdim ona bildirim gitti. Ama bi seye bakamadim sifreyi degistirdi hemen. Sonra on defa aradi ne gordun ne gordun vs sorular. Kesin bi haltlar karistirdi. Yemin etti cocuklarinin uzerine. Sifreni ver dedim vermedi sen bilirsin guvenip guvenmemek senin tercihin dedi. Hep manipulasyon. O konu oyle kapandi.
En son ki kavgamiz, benim banka hesabimdan hisse alip satiyor ben cok anlamiyorum. Sifremi sordu verdim. Sende versene sifreni dedim. Ooo basladi beni kontrol etmeye mi calisiyorsun butun amacin bu, vermiyorum sifremi geldiginde telefonuma bakarsin falan filan demeye. Ne sakliyorsun da sifrelerini vermiyorsun diyorum bi sey saklamiyorum bana guvenmeyi ogreneceksin diyor.
İnsani cildirtmayi cok iyi biliyor. Beni egitmeye calisiyor galiba kendileri. Bir daha telefonunu elime almayacagim naparsan yap dedim. Kafa dinlemek istedigini soyledi engelledim heryerden. Gelene kadar ne sesimi duyacak ne beni gorecek.
Velhasil berbat bir evlilik. Sevgi saygi guven kalmamis. Ortada cocuklar var. Bosanmak icin kendimde cesaret bulamiyorum. psikolojim de iyi degil.
Bir sey saklamayan insan esine sifrelerini vermez mi ? Cok iyi manipulasyon yapiyor hakli oldugum konuda bile beni sucluyor ben de kendimi suclu hissediyorum. Bu adama karsi kendimi nasil korurum.
Guncelleme :
"Bi isler karistirdiysan ,cok sevdigi bir akrabasi var, onu bir daha gormek nasip olmasin" diye soylenmistim bir sinir aninda. O kisi vefat etti. O goremeden. Ne dusunmeliyim. Tesaduf mu. Allah rahmet etsin de
Tövbe Allah korusun hahaahhaahahahaGuncelleme :
"Bi isler karistirdiysan ,cok sevdigi bir akrabasi var, onu bir daha gormek nasip olmasin" diye soylenmistim bir sinir aninda. O kisi vefat etti. O goremeden. Ne dusunmeliyim. Tesaduf mu. Allah rahmet etsin de
Aldatıyor net. Banka şifrenizi degistirin vermeyin. Guven olmaz bu adama. Guveni kendi verecek durduk yere guvenilmez zaten. Instagramdan düzenli flortleri falan var demekki bir kisi degil yani. Haber veremez yazma diye demekki çok baya3 yillik evliyiz. Bir gun iyiysek uc gun kotuyu.
Bir sey saklamayan insan esine sifrelerini vermez mi ? Cok iyi manipulasyon yapiyor hakli oldugum konuda bile beni sucluyor ben de kendimi suclu hissediyorum. Bu adama karsi kendimi nasil korurum.
Guncelleme :
En azından adam gibi bir ilişki yapmış.abuk sabuk günübirlikler, eskortlar, saçma sapan uygulamadan mesajlaşmalar falanlar daha can sıkıcı.aldatmanın şereflisi diyorum ben bunlara.Aynı cümleleri eski erkek arkadaşımdan duymuştum.
Eğer vermezsen ayrılacağım dedim,şüpheleniyordum çünkü.Aynen "güvenmeyi öğreneceksin"dedi ve terk ettim o anda.Son görüşmemiz oldu.O da çok üstelemedi kabul etti.
Sonradan baktım ki profiline tarih yazmış kırmızı kalp ile,biz ayrılmadan önce başkası ile sevgili olmuş
Çok üzülerek söylüyorum ki,aldatılıyorsun.Kendinizden pay biçebilirsiniz,neden şifrenizi vermeyesiniz ki bunun için aranızı bozmaya,tartışmaya gerek var mı ki ?
Daha nasıl aldatacak. Bunları yapıp hala aldatmadi diyorsan pes!!! Yakalasaniz bile boşanmaz sineye çekersinizBilmiyorum. Bu zamana kadar bir sey gormedim sunlar haric. İnstagramda sacma sapan acik kadin videolari dolu kesfeti, bir defa bir arkadasinin mini etekli fotosunu begenmisti onu uyardim trip attim sonra benimle kavga etmisti uste cikip. Bir de komik bi twit gondermistim yorumlardan bir kizin profiline girip bakmis sayfa acik kalmisti. Erkek sonucta yapar guvenmiyorum zaten.