Koskoca 8 yıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzaktan uzaga mesajlasma yoktu. Kendisyle ayni sehirdeyiz. Askerlik öncesi normal bulusmali ikiski vardi. Yeni yerler yeni seyler denerdik. Sonra askerden geldi 2 ay sık sık bulustuk. Sonra yurtdışına gitti 4 ay kaldi geldi 3 hafta burdaydi sonra geri gitti 4 aydir hala orda. Mesafe girdi illaki ama oncesinde sadece mesajlasma vs. Yoktu. Normal bir iliskimiz vardi. Ben aldatildigimin farkinda değildim cunku bana karsi ilgili merakli seven deger veren birisiydi. Ayakkabim cozulse eğilir baglardi. O derece ilgiliydi
 
Yapim geregi cokta sakin birisi degilim yanimda muhabbeti olsun esprisi olsun hep güldürmeye çalışan birisiydi.
 
Boyle davranmasi benim de acaba suan da birisi mi varda gücü ondan aliyor diye dusundurmustu
Birisi varsa kalbinde size yer yok demektir değil mi? Sizin icin zor olabilir ama bu durumu kabullenin. O kişiyle tekrar bir araya gelirseniz ayni şeyleri tekrar yaşarsınız. Ayni acıları kendinize yaşatmayın.
 
Yapim geregi cokta sakin birisi degilim yanimda muhabbeti olsun esprisi olsun hep güldürmeye çalışan birisiydi.
ben karşınızdaki insanın sizi sevmediğini, sizi ezdiğini filan düşünmüyorum ki zaten.
yanınızdayken iyiymiş, belli bu. mutlaka seviyordur da.

ama şartlar değişmiş. hayat değişmiş.

e bu da normal, sizin yaşınızda hele çok çok çok normal.
siz şimdi bunu çok büyük yaşıyorsunuz öyle geliyor ama inanın, aksi olsa o zaman "vay bee" denilecek bir durum olurdu.

benim okul ve iş hayatımın ilk yılları yurt dışında geçti.
uzun süreli ilişkisi olan herkes, eğer ciddiyse, bu ilişkiyi ciddiyete taşıdı yurtdışı işi olunca. isteme yaptı söz yaptı bir şey yaptı yani. düzen kurana kadar evlilik hazırlığı da oldu, sonraki sene filan evlendi en kötü... ciddiyete taşımadıysa da o ilişkiler bitti.

çünkü bu işler böyle... yaşınız artık 18 20 değil, 25 olun daha da farklı düşüneceksiniz.

hele 30 olun:)

siz kendiniz bile değişeceksiniz kaldı ki 2 kişinin bu yaşlarda değişmemesi ya da değişmelere rağmen ilişki yürütebilmesi- evlenme vs. olmadan. çok zor. imkansız değilse bile zor yani.
 
8 yıl bir ilişki için çok uzun zaman.muhtemelen ergenliğin sonlarını ilk gençliği hep beraber yaşadınız.ve okullar bitti başka yönlere gittiniz.adam sizle ne sevgili kalmaya ne e evlenmeye mecbur değil kusura bakmayın.8 yılım boşa gitti de ne demek?o 8 yılda 3 4 adam da olabilirdi hayatınızda onlardan da ayrılabilirdiniz.ben sizde bağımlı kişilik gördüm.insanlar eşlerini bile bu denli sahiplenmiyorlar bazen.sevgiliniz yeni aşklar da yaşamak isteyebilir.onlarla da evlilik düşünmeyebilir.bir gün çıkar karşısına bir kadın işte bu zamanı geldi der.siz de aynını diyeceksiniz.unutun artık adamı yollunuza bakın
 
Haklısınız. Zaten bu saatten sonra yapacak bir sey yok. Yoluma bakmam lazim. Toparlanmam lazim. Tesekkur ederim yorumlarınız icin :)
 

Siz tam geleneksel de değilsiniz ki? Ben anlamadım sizi. Geleneksel ailede aileler bir söz yoksa isteme yoksa buluşmaz. Kız hele hepten naza çeker annesiyle görüşmez konuşmaz hediye yollamaz ağırdan alır.
Biz geleneksellikten uzak bir aileyizdir mesela. Söz yokken ablamın şimdiki eşi de benim eşimde bizim evden çıkmazdı. Ama evleniriz değildi işte amaç. Annem babam bir merhaba desin görelim içimiz rahat etsin diye davet edip sonrasında beni almaya geldiğinde bir kahve içirir yollarlardı. Onun dışında ben asla ailesiyle görüşmek istemedim. Eşim de öyle mesaj atayım, hediye yollayayım insanı değildir. Düşünüyorum da evlenmeden nişanlanmadan anneme anneler gününde bir şey alsa ne münasebet ya amacı ne derdim. Tuhaf gelirdi. Yani ben bunları biraz vıcık buluyorum.
Dğer yandan benim de şimdi oğlum var henüz ufak tabii de düşünüyorum bu kadar mıçmıç ilişki kurmak istemem sevgilisiyle. Ha ders çalışırlar gelsinler çalışsınlar tabii. Bahsettiğim şey bana hediyeler gönderilmesi, çeyizden kıyafet giydirmek fln. Niyeti varsa evleneceğiz desin ama daha o yola girmeden de beni yüz göz etmesin isterim. Çok gereksiz çok çocukça bence. Bilmiyorum bana yazdıklarınız iyice itici geldi.
 
İstiyorsunuz ki karşınızdaki ile ayrılık konuşmanız olsun, vedalaşın, helalleşin ancak sevgiliniz öyle görünmüyor.
Özgürlüğe, maddiyata kimse karışmadan istediğim şeyi yapma rahatlığına ulaştım. Pişmanlığı, eski yaşantımı hatırlatacak kimseyle görüşmek istemiyorum. Anca böyle çatır çatır keyfini sürebilirim alt mesajını vermiş.
8 yıl az zaman olmasa da bu kişiden hayır gelmeyeceğini düşünüyorum. İyi ki kurtuldum deyin, derin bir nefes alın ve yeni güne gözlerinizi açın
 
Üzücü.. karaktersizmiş anlayamamışsınız. Yapacak bir şey yok çoğu ilişkiler bir duruma bağlı oluyor. O durum aradan kalkınca bitiyor maalesef. Bu dostluklar için bile geçerli. Siz de hayatınıza bakın.
 
Soyledikleriniz çok mantıklı geldi. Belki de dediginiz gibi bu sekilde olursa keyfini daha iyi sürer. Tesekkur ederim yorumunuz icin umarim dediginiz gibi yaparim ve cabuk gecer
 
Açıkçası ne gelenekci olup nazlanma isteğim oldu ne de evlerine gidip evlerinden cikmama istegi. Zaman ne yasatirsa onu yasamak istedim akil suzgecinden suzup. Annesi ve ablasiyla yakindim. Annesi benle dugune gel dedi. Suan nisanli değiliz sozlu değiliz ne olarak geleyim yaninda dedim. Gitmedim. Ama annesi bir sabah kahvaltisina cagirdi. Neden kırıp da hayir gelmiyorum diyeyim yiyecek mi beni sanki 25 yasindayim gönlü hos olsun gideyim dedim. Hani bunları gelin olma isteğimle yapmadım açıkçası. İliskimizin 4. Senesinde tanistim zaten. Erken bir tanismada olmadi :) disaridan herkesin yasantisi baskasins bir farkli geliyor haklisiniz ama
 
Kahvaltıya gitmel başka benim dediğim şey anneler günü hediyesi (anneniz değil henüz), eşim gibi görüyordum demeniz, çeyizini denemeniz. Çok evlilik meraklısı görünmek bu işte. O ayar kaçmış gibi geldi bana
 
Anneler gunu hediyesini annem oldugu icin almamistim ki bir anne oldugu icin almistim. Sen annemsin olarak vermedim. Anneler gununuz kutlu olsun hediye almak istedim dedim oglu askerde sen oglumdan emanetsin diyordu. Evlilik meraklisi aslında ben degil onlardi. Cunku bir gun oturmaya gittigimde torunu icin yelekler ceyizler birden cikinca. E bir de hadi bi giy goreyim deyince yok olmaz giymem diyemiyorsunuz. Onlara gore evliliğe cok gec kalmistik gelin desem aksamina cikip gelirlerdi ama benlik engeller vardi her iki tarafi da hep durdurdum. Benim orada ki aciklamam ben malum kisiyi esim olarak goruyordum. Ailesi beni gelin olarak goruyordu benimsemisti yani. Esim gibi gormem demekte sahiplenme degilde hani nasil desem cok sevmem hayat arkadaşım olarak gormem di :)
 
Bu konunun ustunde yada altinda bir derdim var baglatisi var ona tiklayin yeni konu ac seysine tiklayin :)
Sanırım buldum peki actigim konuyu sonra silebilir miyim biraz mahrem bir soru soracagimda tereddut ediyorum.
 
Peki yazdigimiz yorumlarda mi silinmiyor teşekkür ederim bu arada yardımcı oldugun için
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…