Koskoca 8 yıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki yazdigimiz yorumlarda mi silinmiyor teşekkür ederim bu arada yardımcı oldugun için
Yorumlarinda silinmedigini biliyorum. Zaten Forumda bayagi mahrem konular acanlar var. Siz bilirsiniz tabi

Ben size daha çok şaşırdım nedense. Adam aldatıyor istemiyorum diyor gamsız gamsız kızlarla flörtleşip normalmiş gibi savunuyor siz hala pişman olur mu diye sorguluyorsunuz olsa ne olmasa ne. Olsa kabul edeceksiniz anladığım kadarıyla. İlginç..

Onca yildan sonra canimi yaktigi kadar yanmasini istemem normal degil mi

Onca yildan sonra canimi yaktigi kadar yanmasini istemem normal degil mi
Bunu istemeniz normal ama geri dönme umudunuz var bana göre ki affetmenizden ve size istemediğini söylediği halde tekrar tekrar sormanızdan anlaşılıyor. Seven insan zaten kalp kırmaz, üzmez, o anlık üzse bile gönül alır senin ki afedersin her pisliği yapıp üste çıkmış boşver neyini seviyorsun hala ben şimdi on kere tiksinmiştim

Canım bu konu bana çok tanıdık geldi
Liseden arkadaşımın erkek arkadaşı İstanbul'da güzel bir üniversite bitirdi.... arkadaşımda normal bir üniversite bitirdi...kız oglanin herseyine katlandı...yeri geldi askerdeyken para yolladı,yemek parası vermesin diye evden alıp götürürdü,güya evleneceklerdi...kız o kadar masum ve safça yaklaştı ki çok seviyordu çünkü...oglanda seviyordu ama işyeri bunu iş için yurt dışına yüksek ücretle yollayinca işte planlar para biriktirip evlenmekti ama öyle olmadı...6 senelik emek oğlanın ben burda rahatım,param var artık istediğim kız benim olabilir demesiyle tuzla buz oldu...arkadaşım se zmeye başlamıştı eskisi kadar aramamak,sürekli telin meşgul olması,soğuk konusmalar vs vs...oğlanın tipi düzgündü birde parayı bulunca biti kanlsmdi resmen....ordan sevgilide yapmış kendine...arkadaşım garibimde burda maaşını yemiyordu çeyiz alıyordu gelince evlenicez diye...tabiiki arkadaşım çok üzüldü...10 kg verdi...işine gidemedi...çocuğa ulaşamadı oda...oğlan parayı bulunca tipte yerinde alemlere akmis resmen...ammmmmaaaa ne oldu sonra kiz çok ahhh etti o çocuk döndü dolasti köpekler gibi pişman oldu ama iş işten geçti... arkadaşımın gözyaşlarına karşılık rabbim karşısına na öyle birini cikardiki şimdi hep der ki iyi ki o onunla olmamis eşimle karşılaşamazdim der...hem maddi hem manevi su an çok iyi...o çocuk hala bekar ve karta kaçtı arttik 42 yaşında ve bekar...

mesajınız için öncelikle teşekkür ederim üyeliğim pasife alındıgı için yanıtlayamadım. dediğiniz kişi için çok mutlu oldum. umarım bende bir gün bu yaşananları unutur mutlu olurum. konu da çok eleştiri aldım ama bunu yaşayan bilir ancak çünkü hiç kolay değil hayallerin var ken birden elinin tersiyle itilmek. arkadaşınız görmüş en azından umarım bende pişman oldugunu görürüm.

Yurt dışında gününü gün ediyor işte
Bizim para şu an onların parasının ne kadar altında
Yeni yeni ortamlar yeni yeni kızlar görmüştür de o orada şimdi
Boşver sen yoluna bak
İstemiyorum demiş işte
Daha ne kadar açık olabilir Ki

O adama da biri boynuzu takmıştır orada

Bu kişi dönse bile bu huyundan vazgeçmeyecek başıma geldi ordan biliyorum bu instagram olayları bile aynıydı üstelik… Siz her seferinde ilk adımı attığınız için “Nasılsa arar sorar dayanamaz affeder” kafasında her istediğini yapıyor. İstemediğini de söylemiş artık yolunuza bakmaktan başka çareniz yok tabi buraya “Yine aldatıldım” temalı devam konular açmak istemiyorsanız.

O adama da biri boynuzu takmıştır orada
Tabiii canım kaç tane kızla görüşmus yatmış kalkmis, alemler tabii bu kız kadar temiz, safını,çocuğuna anne yapabilecek kız bulamayinca kuyruğu kistirip döndü...hatta annesi bile kızı arayıp ağlamıştı oğlunun pisliginden ötürü...valla bekar hala pislik 42/43 olmuştur yada geçmiştir bile belki

Olsun sen hiç üzülme yesin,icsin,gezsin sonra kafayı çok vuracak ama iş işten geçecek...

Şanslısın ki peşimi bırak demiş. Çünkü kandırması için şu an bile bekliyorsun. Allah' ın sana verdiği nimeti iyi kullan ve bu hastalıktan kurtul kardeşim ya. Şu harekete kim değebilir? Sen insansın da o bir melek mi? Birisini aldatan ucuz biri işte. Niye sen bu kalitesizliği hak edesin?

Belki de. Sadece evlenme olayindan defalarca manipüle psikolojik siddet gordum. Sen evlenmiyorsun. Ben senle evlenmek istiyorum yeter artik. Cocuk istiyorum vs. İnsanin agzi açık kalıyor
Sorun bende değil sende deyip kenara çekilmiş işte. Bu da evlenmeyeceğini gösterirdi. Bir sekiz sene daha psikolojik şiddet çekmek artık canına eziyettir.

Sorun bende değil sende deyip kenara çekilmiş işte. Bu da evlenmeyeceğini gösterirdi. Bir sekiz sene daha psikolojik şiddet çekmek artık canına eziyettir.
Bu olanları ilişki içinde cok goremedim. Çalıştı birikimini yaptı artik evlilik istiyor diyordum. Oyle bir insan ki suclu hissettiriyordu. İlişkiden çıkınca herşey yerine oturdu. Cok seye katlanmisim. Sadece sevgi denilen şeyin sahtesi olmaz diyordum bu da tecrübe oldu. Suan cok daha iyiyim

Öncelikle içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın.. hepimiz kalbimiz çok kırıldığında canı yansın pişman olsun sürünsün hata yaptım desin diye düşünürüz ama hemen olsun isteriz şimdi olsun ama malesef öyle olmuyor benimde sizin gibi uzuun ilişkim vardı ailesinin içindeydim bir gün bile ayrılmamıştık , aldatıldım bir mesajla ayrıldı benden aylarca hatta senelerce yazmadı belki. Şu an yaşadığınız şey çok normal dünya başınıza yıkılmış gibi , değersiz hissediyorsunuz.. ama ilerleyen zamanlarda göreceksiniz ve yaşayacaksınız sizin kalbiniz soğudugunda onunda artık o çok renkli hayatı bayat tadı verdiğinde size geri dönecektir, pişmanlıgını tahmin bile edemeyeceksiniz (benim eski sevgilim 4 yildir ayriyiz hala yaziyor herkese anlatıyor pismanligini) erkekler sevildiği yeri kolay bulamaz o güvenli bölgeyi hep özler oda bunun pişmanlığını yaşayacak ama zaman lazım, birde bir yerde okumuştum inançlımısınız bilmem ama Allah senin ahını çıkartmak için doğru zamanı bekler kalbin soğusun ki hasetle yaklaşmayasın diye aynen de böyle işliyor tecrübeyle sabit :) yazmak istediğiniz zaman yazın arıyorsa açın acaba yapsamıydım? Demek keşke yapmasaydım demekten daha çok acı verir insana.. gerçek sevgiler unutulmaz her zaman aranır merak etmeyin kalbinizi bu yönde ferah tutun..

Yasadiginiz durumu benimle paylastiginiz icin tesekkur ederim oncelikle gecmis olsun beni anladiginiz icin de ayrica mutlu oldum. Dedikleriniz de cok haklısınız. Ben onu ne para ne tip ne kariyer icin sevmistim çoğu zaman annesinin merhamet gostermedigi seylerde benim icim acırdi. Ama insanoğlu cig sut emmis. Onun için yaptığım fedakarlıklara uzulmuyorum aslinda sevginin bu halini biliyorum cunku. Dediginiz gibi o sevildigi yeri cok ozleyecek ama bulamayacak. İllaki unuturum ben 2 ay oldu daha iyiyim mesela. O son mesaji atmasaydim keske der hala beklenti icinde olurdum belki ama sanki tacizci gibi rahat birak beni demesi son nokta oldu cokta iyi oldu kendime geldim. Rabbim yanina birakmasin sadece ben gormem belki ama yanina kalmaz eminim. Siz den de Allah razi olsun yazdıklarıniz icimi ferahlatti

Ayyy bi de geri mi geldi o yaştan sonraaaaa

Bazı yorumlar özellikle çok kırıcıydı. Maalesef uzun ilişkiyi yaşamayan bilmiyor... Zaman uzun ayrıl-barış halleri oluyor haliyle ve o anlardan sonra gönül alınıp devam edildiği için insan gerçek ayrılığı da öyle bir şey sanabiliyor. Hatalar konusunda daha toleranslı olabiliyor(doğru olduğundan değil, sadece insanca)... Dilerim acınız biran önce diner, 8 sene hiç azımsanacak bir süre değil, hele ki ilk sevgiliniz... bir şeyler görecek mutlu olacaksınız, bir şeyler görecek üzüleceksiniz süreç böyle ilerleyecek, zamanla alışılıyormuş, iyi ki bitti deniyormuş(ben daha o kısma gelemedim)... sadece yalnız olmadığınızı söylemek için yazıyorum. Dilerim Allah karşınıza bu insanı aratmayacak, ondan her bakımdan üstün birini çıkarır, nahifliğinize bakılırsa mutlu olmayı çok hak ediyorsunuz

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Evet bayağı elestiriler almıştım o zmaan anlamadığım sekilde " (ben daha o kısma gelemedim ) " cümlenizden siz de sanirim zor zmaanlar geçirdiniz Allah yardımcınız olsun Bu acının zaten gecebilcegini düşünmüyorum ama insan alisiyor gercekten de. Kabullenişle alışmak zorunda kaliyorsun daha iyiyim simdi reddetme kabullenmeme dönemi uzun iliski oldugu icin dediginiz gibi idrak edemiyor insan. Onca seneler yola cikilan insanin bunu yapmış olmasi da ne bileyim artık İnsanoglu deyip geciyorum çünkü bir cevap yok ne kadar fedakarlik yapmis olsan da yapan yapiyor. İnşallah rabbim mükafat olarak hepimizin karşısına güzel insanlar çıkarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…