Koskoca 8 yıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin ilişkiniz bitmiş. Ordan burdan silmemesi, arada hortlayıp geri kabuğuna çekilmesi bir anlam ifade etmiyor. Neticeye bakın, ilişkiniz fiilen bitmiş, otta çöpte mana aramanın faydası yok.

Yani bütün bu toto kalkıklığı özbekistana gittiği için mi?
Bende sandım ki avrupaya ya da amerikaya falan gittide ortamdan ortama akıyor.
Gözünü seveyim bırak şu kendini nimetten sanan karaktersizi
Özbekistan' da bazı kadınlar böyle az hali vakti yerinde yabancı görünce yapışıyorlarmış, Özbekler kişisel almasın bu olay birçok gelişmekte olan ülkede oluyor, Ruslar da var orda, e güzel kadınlar var Özbekistan' da, Türk erkeğinden açını da bi yerde bulamazlar. Böyle talep varken kimin olsa gtü kalkar sonuç olarak. Yani bu itibarı Avrupa Amerika' da bulabilir miydi? Yapma dostum.

Orda bulsun bi golddigger sülalesini besletsin de buna bi görsün.

Aldatmıs catır catır,ama gururlu,ama dönsün diye bekleniyor

Ama bu olay 2 yil önce olmus aldatma olayi. Ben yeni ogrendim. Sevmeyen insan sevmiyorum demez mi. Kac kere sordum ona
75 sene evvelde olsa ,aldattı mı aldattı?Bitti .
Zaman asımına mı ugruyor aldatmalar yahu.
Toksik iliski fantaziniz mi var?Neden bu ısrar yani?

Siz pişman olup ozur dilemesini ve barişmak mi istiyorsunuz? Bir 18 yilinizi da çop etmek mi? Adam ihanet etmiş. Belki daha 8 yil onceden kopukdu ilişkiniz belki siz farketmediginiz kaç ilişki geçti hayatindan bu sekiz yilda. Siz sadece sonuncuyu farkettiniz. Ve diyorsunuz ki 2 sene once olmuş. Iki senedir sizin gozunuzun içine baka baka yalan soylemiş ya. Kadinlik gururunuz bunu hazmede biliyor mu. Gururunuzu hiçe saymayin. Olgun olun. Biraz kendinize deyer verin ya. Defolsun gitsin. Resmen boşanilsa boşanilacak bir neden bu. Kelimelere cumlelere bu kadar takilmayin. Seviyorum demeye ne var Allah aşkina. Agizdan hiç zorlanmadan çikan sozler

8 yıl uzun bir süre anlıyorum sizi silip atmak zor geliyordur ama ihanet eden yine eder. Barışalım dese de affettim deseniz de içinizde hep bir kuşku olur kendi kendinizi yer bitirirsiniz. Bir süre sonra her şeyini kontrol etme ihtiyacı hissedersiniz. Hazır bitmisken bırakın bitsin tamamen az vakit geçince siz de bu yükten kurtulduğunuza sevineceksiniz.

Allah askina bitmis iliskiniz kabullenin bence önünüze yeni bi hayat acin yeni hedefler veya yeni hobiler birseyler edinmeyr calis arkadaslarinla takil. Sürekli onu düsünme ne kadar düsünürsen o kadar kafayi yersin akisina birak bence üsteleme zaten seven insan yaninda olur. Insanlar duygulari degisebilir bunu kabul edin önce

Demek ortam, ülke ve zaman değiştirmiş onu. Acaba neden diye düşünme, umut ettikçe, pişman olsun istedikçe, sen yıpranırsın. Olan geçen zamanına olur.

Seninkine benzer hikaye yaşadım, aldatma falan yoktu genelde benim hatalarım vardı yurtdısına gitti iş için değişti, telefonda zorla konuşan biri Haline gelmişti mesajlarıma cevap vermiyordu hep beni suçluyordu. Kısacası bir insana ölümüne güvenmeyeceksin sana ne dese de önce kendini düşüneceksin. Erkekler cok çabuk bitiriyor kafasında.
Senin olayın bambaşka. Bu herifin peşinde bir sn bile koşma sen onu hayatından çıkar o seni değil, yeterince seni aşağılamış böyle bir adamla evlenilmez. Evlendin diyelim evlilik sihir mi sanıyorsun insan aynı kağıt üstü imza atıldı diye hokus pokus istediğin gibi biri olmuyor adam aynı adam.
Ben başkasıyla evlendim

Bu konuyu acmamin uzerinden 1 ay gecti. 1 ay önce herşey cok tazeydi cok canim aciyordu vs. Simdi konu tekrar gundeme gelince sert eleştiriler devam ediyor ama şuan daha iyiyim. Hâlâ tam unutmadim 8 yıl oyle sihirli değnekle unutulmuyor ama içimde ki o acı daha sakin git gide daha iyi oluyorum, olacagim da inşallah. Evet yurtdışına gidince dediginiz gibi cok değişti. Ben hep is stresine ve yogunluga yordum ama arka yüz cok farkliymis yasanacakmis elden bir sey gelmiyor. İnsallah hakkimda hayırlısı olur yorumunuz icin teşekkür ederim

Rica ederim daha iyi olmana sevindim inşallah nice seneler geçer ve hakettiğin birini hayatına alırsın, unutuluyor merak etme :)

Genelde bu kadar uzun ilişkilerde yurtdışı fırsatı çıkınca hızlı bir nikah / düğün yapıp çiftler birlikte gidiyorlar diye gözlemledim.Sizin böyle bir fırsatınız olmamış sanırım.8 yıl evet çok uzun bir süre hakkınızda hayırlısı olsun

İlk basta dönüşlü gitti. Yani sadece birikim icin. Kendi ayaklarimin uzerinde durmadan evlenmek istemiyordum ben. Sonradan uzun kalmak istedi yanima gel dedi. Ben eger ki yanina gitseydim calisma hayatim olmayacakti ama gelmem de demedim açıkçası bazi seyler olmadan konsmakta sacma geliyordu fazla acmiyordum. Sonrasinda bu olaylar oldu patladi gitti zaten hayırlısı buymus. Teşekkür ederim

Belki affettirmek istemiyordur. Salin bence bu adamim 50 gun olmis zaten en zor anlari atlatmissinizdir bence. 8 yil cok uzun zaman birlikte buyumussunuz resmen ama yaptiklarindan sonra olurda pisman olur ve siz de geri donerseniz sonrasinda uzulursunuz.

Bundan sonra yolun açık olsun. İnan ki zamanla ya ben bu adamcıkla iyi ki evlenmemişim diyeceksin. Tecrübeyle sabit
Bir de insanlara asla tam manasıyla güvenme hele erkeklere hiç güvenme. Eşim gibi görüyordum demişsin. Valla bir falsosunu görmediğim halde asla benim eşim yapmaz demem. Kendimi de hiç suçlayamam. İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler ya. Hele erkekler daha bir alık, her hıyarım var diyene tuzunu alıp koşarlar. Bırak ne hali varsa görsün. Sen hayatını yaşa, yeniden biri için kalbin atsın bak o zaman gör eser bile kalmıyor eski, bayat ilişkinden. Pişman mı üzgün mü aklına bile gelmez.

her hıyarım var diyene tuzunu alıp koşarlar.
Bu tabiri ilk defa duydum ama cidden cok dogru ve yerinde cuk oturdu tek uzuntum gercektrn insanları,onu cok iyi bilip güvenmem bu zmaanda biraz saf kalmışım ama ne bileyim keskem yok hic vicdanim cok rahat belki de bu yuzden daha iyiyim suan. Rabbimin adaletinden suphem yok hayırlısı olsun hakkimda

8 ay gorusmemek buyuk bir sorun iliskide. Cogu iliski atlatamiyor boyle durumlari. Kendinizi suclamayin. Sizin de bu 8 yil +8 ay + 1-2 ay'da baska hic kimseden hoslanmamaniz pek sosyal olmamanizdan kaynakli gibi. Yani iliski iyi olsa anlarim ama adam hem aldatmis hem de her ayrilik yasadiginizda gurur yapmis sizin barismanizi beklemis hem de ulkeyi terk etmis ve nerdeyse 1 yildir gormuyorsunuz. Cevrenize bakin derim. Civi civiyi soker diye bir laf var :)

Cok arkadasim var ama karşı cinsten bir ortamim yok. Hep kiz. O kadar uzun iliski olunca insan tamamiyle algilarini kapatiyor kapatmistim yani kimseye bakmiyordum. Ama dediginiz gibi sosyal aktiviteler falan yapip en azindan kendim icin oldugum yerde kalmicam insallah

İçin rahat olsun inan ki bir sınav yaşadın. Eğer o çulsuz haliyle evlenseydin bir de çocuğun olsaydı aldatsaydı büyük yıkım yaşardın. Eskiyi unut hayatına yeni aldığın insana bile ayrıntıyı anlatma. Yeni tanıştığın, bilmeyen hiç kimseye anlatma ki beynin de yok saysın. Yeni ilişkinde artık önce ben demeyi öğrendin. Zor yoldan olsa da hayat insana ders vermeyi biliyor. En büyük ceza onu unutmak ve mutlu bir hayat yaşamak olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…