Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya bana kalsa yollamam o yaşlarımı hatırlıyorum da aşırı alıngandım sürekli ağlar zırlar zindan ederdim hayatı bence asla kabul etmeyin iznim yok çok yoğunum diyip liseyi kötüleyin baya
Benim kızım 15 yaşında markete göndersem 3 defa camdan bakıyorum.Kaldı ki ergen ergen davranışlarına bazen ben bile katlanamıyorum bir başkası neden katlansın.Başına birşey gelse kimden hesap soracaklar.Çok büyük bir sorumluluk asla kabul etmem.Edecekseniz benimkinide yollayayım mı bu arada beğenirse kalsın bi ara alırım
Benim kızım 15 yaşında markete göndersem 3 defa camdan bakıyorum.Kaldı ki ergen ergen davranışlarına bazen ben bile katlanamıyorum bir başkası neden katlansın.Başına birşey gelse kimden hesap soracaklar.Çok büyük bir sorumluluk asla kabul etmem.Edecekseniz benimkinide yollayayım mı bu arada beğenirse kalsın bi ara alırım