Sifrelerini vermeyen koca

Kanitim olsa aninda bosanirim. Kendisi de bunu biliyor.
Öncelikle kartınızı eşinize bir daha vermeyin. Eğer aldatıyorsa karşınıza kendiliğinden muhakkak çıkacaktır. Tabi sizde boş durmayın eve geldiğinde gizli şekilde telefonu alın eşinizden. Instagram şifremi unuttum yapın yeni şifre alın ve doğrulama kodlarının hepsini iptal edin. Instagram'da (Böyle özellikler olduğunu biliyorum fakat nasıl yapılır onu bilmiyorum. Burada bilen arkadaşlar vardır muhakkak size yardımcı olacaklardır) Sizde kendi telefonunuzdan onun hesabını açıp takip edersiniz

Sifreni ver dedim vermedi sen bilirsin guvenip guvenmemek senin tercihin dedi. Hep manipulasyon.
Ne sakliyorsun da sifrelerini vermiyorsun diyorum bi sey saklamiyorum bana guvenmeyi ogreneceksin diyor.
Aynı cümleleri eski erkek arkadaşımdan duymuştum.
Eğer vermezsen ayrılacağım dedim,şüpheleniyordum çünkü.Aynen "güvenmeyi öğreneceksin"dedi ve terk ettim o anda.Son görüşmemiz oldu.O da çok üstelemedi kabul etti.
Sonradan baktım ki profiline tarih yazmış kırmızı kalp ile,biz ayrılmadan önce başkası ile sevgili olmuş :D

Çok üzülerek söylüyorum ki,aldatılıyorsun.Kendinizden pay biçebilirsiniz,neden şifrenizi vermeyesiniz ki bunun için aranızı bozmaya,tartışmaya gerek var mı ki ?

3 yillik evliyiz. Bir gun iyiysek uc gun kotuyu.
Esim gorevi geregi uzakta iki aydir biraz daha kalacak. İnstagram sifresi icin bir kavgamiz olmustu en son hatta konu acmistim. Hesabina girdim ona bildirim gitti. Ama bi seye bakamadim sifreyi degistirdi hemen. Sonra on defa aradi ne gordun ne gordun vs sorular. Kesin bi haltlar karistirdi. Yemin etti cocuklarinin uzerine. Sifreni ver dedim vermedi sen bilirsin guvenip guvenmemek senin tercihin dedi. Hep manipulasyon. O konu oyle kapandi.

En son ki kavgamiz, benim banka hesabimdan hisse alip satiyor ben cok anlamiyorum. Sifremi sordu verdim. Sende versene sifreni dedim. Ooo basladi beni kontrol etmeye mi calisiyorsun butun amacin bu, vermiyorum sifremi geldiginde telefonuma bakarsin falan filan demeye. Ne sakliyorsun da sifrelerini vermiyorsun diyorum bi sey saklamiyorum bana guvenmeyi ogreneceksin diyor.
İnsani cildirtmayi cok iyi biliyor. Beni egitmeye calisiyor galiba kendileri. Bir daha telefonunu elime almayacagim naparsan yap dedim. Kafa dinlemek istedigini soyledi engelledim heryerden. Gelene kadar ne sesimi duyacak ne beni gorecek.
Velhasil berbat bir evlilik. Sevgi saygi guven kalmamis. Ortada cocuklar var. Bosanmak icin kendimde cesaret bulamiyorum. psikolojim de iyi degil.
Bir sey saklamayan insan esine sifrelerini vermez mi ? Cok iyi manipulasyon yapiyor hakli oldugum konuda bile beni sucluyor ben de kendimi suclu hissediyorum. Bu adama karsi kendimi nasil korurum. En yakin zamanda psikiyatriste gidecegim.
Şifre vermek istememesi aldatıyor demek değildir bence. Şahsen ben sosyal medya hesaplarımın şifrelerini vermem bu yüzden de istemem çünkü hersey karsılıklı. He telefonum ortada durur istediğinde alsın baksın ama arkadaşlarımla kız muhabbetime bakmasını istemem ki o da bakmaz keza ben de onun erkek muhabbetine bakmam ve onun telefonu da hep ortadadır. Yani şunu demeye çalışıyorum eşiniz yarınızdayken telefonu saklıyorsa bi halt yiyordur. Yoksa ki şifresini vermek istememesi hakkı çünkü onun hesabı şahsen ben öyle ilişkileri sevmiyorum sınırı aşma gibi geliyor ve cidden bunu yapanlar eşeğin aklına 🍉 kabuğu sokabilir.

Kesinlikle o adam da bir haltlar var. Ne gördün ne gördün diye sormasından belli. Haa eşinizin telini alıp zırt pırt kurcalamak, erkek gruplarına grip sohbete bakmak yanlış bence. Ama acil bı durum oluyor veya işiniz olur. Eşlerinin birbirinin şifresini bilmesi lazım bence. Dediğim gibi siz özel alana saygı göstermelisiniz ama o da saklamamali. Bence siz uzun süre uykuya yatın, o bı rahatlasin. Elde bı kanıt yokken üstüne gitmeniz onu engellemez sadece daha dikkatli saklamasını sağlar. Gelene kadar bekleyin bence. Nasılsa bı yerlerde ele verecektir, şu an uzaktayken kavga edip huzurunuzu bozmayın. Ama tetikte olun

Kanıtlamak sizin elinizde. Bi fake hesap açar eşinize mesaj yazarsınız, flört edersiniz, oldu bitti.
Ama siz çocuklarınızı bahane ediyorsunuz biraz boşanmamak için..
Somut hatalari yok duygusal siddet manipulasyon var. Yanimdayken telefonuna bakiyordum ama bundan da rahatsizmis beyfendi. Cocuklari bahane etmek degil de kendimi hazir hissetmiyorum. Cok gucsuz hissediyorum. Konfor alanindan cikamamak belki de gerci boyle konfor yerindibine batsin.

Esim gorevi geregi uzakta iki aydir biraz daha kalacak. İnstagram sifresi icin bir kavgamiz olmustu en son hatta konu acmistim. Hesabina girdim ona bildirim gitti. Ama bi seye bakamadim sifreyi degistirdi hemen. Sonra on defa aradi ne gordun ne gordun vs sorular. Kesin bi haltlar karistirdi. Yemin etti cocuklarinin uzerine. Sifreni ver dedim vermedi sen bilirsin guvenip guvenmemek senin tercihin dedi. Hep manipulasyon. O konu oyle kapandi.

En son ki kavgamiz, benim banka hesabimdan hisse alip satiyor ben cok anlamiyorum. Sifremi sordu verdim. Sende versene sifreni dedim. Ooo basladi beni kontrol etmeye mi calisiyorsun butun amacin bu, vermiyorum sifremi geldiginde telefonuma bakarsin falan filan demeye. Ne sakliyorsun da sifrelerini vermiyorsun diyorum bi sey saklamiyorum bana guvenmeyi ogreneceksin diyor.
İnsani cildirtmayi cok iyi biliyor. Beni egitmeye calisiyor galiba kendileri. Bir daha telefonunu elime almayacagim naparsan yap dedim. Kafa dinlemek istedigini soyledi engelledim heryerden. Gelene kadar ne sesimi duyacak ne beni gorecek.
Velhasil berbat bir evlilik. Sevgi saygi guven kalmamis. Ortada cocuklar var. Bosanmak icin kendimde cesaret bulamiyorum. psikolojim de iyi degil.
Bir sey saklamayan insan esine sifrelerini vermez mi ? Cok iyi manipulasyon yapiyor hakli oldugum konuda bile beni sucluyor ben de kendimi suclu hissediyorum. Bu adama karsi kendimi nasil korurum. En yakin zamanda psikiyatriste gidecegim.
Bir güzel aldatıyor sizi. Bide para da yediriyordur başka kadınlara. Geçmiş olsun

Kesinlikle o adam da bir haltlar var. Ne gördün ne gördün diye sormasından belli. Haa eşinizin telini alıp zırt pırt kurcalamak, erkek gruplarına grip sohbete bakmak yanlış bence. Ama acil bı durum oluyor veya işiniz olur. Eşlerinin birbirinin şifresini bilmesi lazım bence. Dediğim gibi siz özel alana saygı göstermelisiniz ama o da saklamamali. Bence siz uzun süre uykuya yatın, o bı rahatlasin. Elde bı kanıt yokken üstüne gitmeniz onu engellemez sadece daha dikkatli saklamasını sağlar. Gelene kadar bekleyin bence. Nasılsa bı yerlerde ele verecektir, şu an uzaktayken kavga edip huzurunuzu bozmayın. Ama tetikte olun
Erkekligine yediremiyor belki de sifre vermeyi. Sen kimsin ki beni kontrol edeceksin diye dusunuyor olabilir ki bu da hos degil. Surekli onu kontrol ettigimi soyledi ama oyle bir sey yok. O da alir benim telefonuma bakar istedigi zaman. Huzurlu degiliz zaten genel olarak surekli gerginlik hali.

Bir güzel aldatıyor sizi. Bide para da yediriyordur başka kadınlara. Geçmiş olsun
Bilmiyorum. Bu zamana kadar bir sey gormedim sunlar haric. İnstagramda sacma sapan acik kadin videolari dolu kesfeti, bir defa bir arkadasinin mini etekli fotosunu begenmisti onu uyardim trip attim sonra benimle kavga etmisti uste cikip. Bir de komik bi twit gondermistim yorumlardan bir kizin profiline girip bakmis sayfa acik kalmisti. Erkek sonucta yapar guvenmiyorum zaten.

Sosyal medya sifreleirni dahi vermeyen adama banka hesabinizi yonetme hakki mi verdiniz?

Cidden mi ya?

Sifrelerini vermemeyi anlarim, bi halt yemese bile kisisel alana saygi duyulmali diye dusunuyor olabilir. Bisey diyemem.

Ama boyle birine banka hesabini verip paranizi yonetme hakki vermeniz sizin icin cok cok buyuk bir hata.

Sosyal medya sifreleirni dahi vermeyen adama banka hesabinizi yonetme hakki mi verdiniz?

Cidden mi ya?

Sifrelerini vermemeyi anlarim, bi halt yemese bile kisisel alana saygi duyulmali diye dusunuyor olabilir. Bisey diyemem.

Ama boyle birine banka hesabini verip paranizi yonetme hakki vermeniz sizin icin cok cok buyuk bir hata.
Parami yonetmiyor. Ufak capli hisse senedi aldi sadece. Yanlis ifade ettim sanirim.

Benim eşim de yıllar önce sen instagramdan anlamazsın, fotoğraf çekmeyi sevenler için,sans göre değil derdi.Sonra bir gün içime doğdu onun telefonunu ilk defa karıştırdım.Yüzlerce kadın ekli, fotoğraflarını beğenmiş,ünlü bir mankene mesaj atmış( bilmem kime benzediğinin farkında mısın) diye sormuş,sanki buna cevap verecek manken 🙂Ne kadar mayolu, bikinili kadın varsa beğeni,istek atmış.Tabii o arada mobil bankacılık şifrem onda,maaş günü kuruş kuruş hesap sorarak hesabına aktarır,ben eksi hesaptan harcamaya çalışırım falan🙈Mail hesabı açıp bir kadın ile yazışmış, yakalayınca üste çıkmalar,küsmeler,neredeyse ben suçluyum.Dayandım,katlandım,yıllar sonra uyurkem parmak şifresi ile telini açtım,iç çamaşırı mankenlerini aratmış, alışveriş sitelerinde bile iç çamaşırı aratmış ki kadınları görsün.Dışarıdan gören dünya beyefendisi der.Tekmeyi bastım sonunda, yıllarca maaşım gitti,tek kuruş birikim yok,borcum var.Her türlü lafı, sözü hakediyor benim gibi akılsız kadınlar.

Ben de olsam kocama bile şifremi vermem. Sosyal medyam benim özelimdir ama bu adam halt yiyor

Somut hatalari yok duygusal siddet manipulasyon var. Yanimdayken telefonuna bakiyordum ama bundan da rahatsizmis beyfendi. Cocuklari bahane etmek degil de kendimi hazir hissetmiyorum. Cok gucsuz hissediyorum. Konfor alanindan cikamamak belki de gerci boyle konfor yerindibine batsin.
Hakikaten nasıl bir konfor alanı bu?Adam tek başına yaşıyor,kendi maaşı var ve bir de sizin banka hesaplarınıza salça oluyor.Çocukların sorumluluğu da siz de üstelik.Sizde de çok hata var,üç senelik evlilik var ortada ve çocuklar dediğinize göre en az iki çocuğunuz var.Ne haltlar karıştırıyor acaba bu adam,yakında çıkar kokusu ortaya.

Back
X