Su var bana arkadaslari ablasi annesi bile o kisi icin. Senden baskasiyla hayatta evlenmez. Ben o instagrami gorunce bile fake dedim ilk. Kendisi hic oyle birisi degildi. Ailesi namazli abdestli. Yurtdisina gitmeden önce babasiyla tanistik oturduk. Bakislari iligisi o kadar fazlaydi ki. Boyle bir olay patlayinca sok oldum cok kotu oldum. Kendim cunku ona karsi en ufak sadakatsizlik yapmadımMsj atmayın gezin tozun eğlenin sizin mutlu olduğunuzu görsün kesinlikle iletişime geçmeyin seviyorsa döner zaten, donsede yine aldatır sizi benden demesi
Üzmek istemem ama sizin aldığınız kazakla foto koymasının hiçbir anlamı yok. O muhtemelen farkında bile değildir. Pişkin pişkin aldıklarınızı kullanmaya devam eder ayrılsanız bile.Su var bana arkadaslari ablasi annesi bile o kisi icin. Senden baskasiyla hayatta evlenmez. Ben o instagrami gorunce bile fake dedim ilk. Kendisi hic oyle birisi degildi. Ailesi namazli abdestli. Yurtdisina gitmeden önce babasiyla tanistik oturduk. Bakislari iligisi o kadar fazlaydi ki. Boyle bir olay patlayinca sok oldum cok kotu oldum. Kendim cunku ona karsi en ufak sadakatsizlik yapmadımTelegrama yeni bir foto koymus ve tesaduf mu bilmiyorum ona aldigim kazagi giymis ve kolunda ki aldigim saat ne yapmaya çalışıyor. Neden izah etmiyor affettirmeye calismiyor bilmiyorum
Bu ilişki ile alakalı herhangi bir beklentiye girmek hayal kırıklığından öteye gitmez.Önünüze bakın.8 yıllık bir iliskim vardi. İlk sevgilim kendisi. Bundan 8 ay önce yurtdışına çıktı ve değişmeye basladi maddi gucu etkiledi. Ama zaten paragoz bir insan değilim kendisi issiz kalsa bile destek oldum. Neyse iste orada ki ortami ve arkadaşlarini bildiğim icin icimde surekli bir kuruntu vardı. Onun 2. Bir instagrami oldugun farkettim ve beni engellemis gormeyim diye.. fakeden istek attim kabul etti. Sonra anladi hesabi sildi ve beni aradi yoklamak icin ben renk vermedim ama sonunda olay patladi ve direk kabullendi evet vardi bir kac kizla konustum takildim oylesine seni aldatmadim dedi. O gun bile senle evlencem sen olcaksin diyen adam olayi patlayinca ne aradi ne sordu ustune ustluk ben ins takipten cikinca 8 yil once ki sevgilisini takip etmis. Yine tepki vermedim sustum. 1 ay sonra ne yapmaya çalıştığını sordum. İliski istemiyorym boyle cok rahatim dedim. Ailesi ile tanistim gelin olarak gorurler ve cok seviyorlardi beni. Sonra ben o kizi takip ettigini soyleyince ve konustugu kizlardan birini buldum o olayı da patlatinca rahat birak beni uzatma dedi. Şok oldum görüldü verdim hic bir sey demedim. Baktim ki o instagramini da silmis suan instagram kullanmiyor. Taciz de etmedim kufurde etmedim onca olaya ragmen ben onu rehberden sildim ama o wp sinden beni silmedi. Bu aldatma olayı da 2 sene önce olmus. Ama seviyorum evlencem diye baski yapan erkek toz oldu kayboldu zaten ulkeler de farkli hic bir iletisim yok. Siz ne dusunuyorsunuz pişman olmasini cok istiyorum. Her hangi bir harekette bulunmuyorum. Son gun baskasi mi var dedigim de hayir yok senle olan yasayacagimiz seyler hayalde kaliyor uzatacak bir sey yok dedi bana. Yanimdayken ellerimin icini open adam buna dönüştü. Zeytinyaği huyu vardir. Cok gururludur ayrıldığımız da hep ben önce adım attim. Yaklasik 50 gun oluyor. Sizce pisman olacak mi yada silip atmasi bu kadar kolay mi 8 yılını ? Cok uzattim kusura bakmayin.
Boyle bir konuyu yuz yuze gelince konusmak istedim ama kendisi once davrandi. Rabbime havale ediyorum seni dedim kapattim telefonu. Sonrasinda iste o kizlari takip etmeye devam etti vs. Bu sekilde ilerledi. Sadece son mesajda 8 yil once ki sevgilini takip edecek kadar midesizsin deyince instagramini kapatmis tamamenRenk vermedim, küfür etmedim, sustum, sustum... Sizin ilişkideki pozisyonunuz ne tam olarak? Adam gitmiş ve uzaklaşmış. Asla pişman olmaz. Olur da boş kalırsa o zaman pişman olmuş gibi gelip sırnaşır size. Siz tekrar kapıldıktan sonra egosunu tamir edip yine bırakır sizi. İletişimi tamamen kesip önünüze bakın lütfen. Aksi takdirde oyuncak edecek sizi.
Ama bu olay 2 yil önce olmus aldatma olayi. Ben yeni ogrendim. Sevmeyen insan sevmiyorum demez mi. Kac kere sordum onaAdamın daha ne kadar açık istemiyorum demesi gerek? Sıkılmış, muhtemelen çok küçük yaşta başlayan bir ilişki. Zor zamanlarında iyi gitmiş, hayatı renklenmeye başlayınca ilk fazlalık gördüğü şey ilişkiniz olmuş.
Görüldü vermek ne ayrıca?
Sifirdan bi hesap açmistır netBoyle bir konuyu yuz yuze gelince konusmak istedim ama kendisi once davrandi. Rabbime havale ediyorum seni dedim kapattim telefonu. Sonrasinda iste o kizlari takip etmeye devam etti vs. Bu sekilde ilerledi. Sadece son mesajda 8 yil once ki sevgilini takip edecek kadar midesizsin deyince instagramini kapatmis tamamen
Demez asla demez emin ol üstüne bide seviyor rolünü en iyi onlar yapıyorAma bu olay 2 yil önce olmus aldatma olayi. Ben yeni ogrendim. Sevmeyen insan sevmiyorum demez mi. Kac kere sordum ona
Ben zaten ona karşı sildim olrak görünüyorum. Hic bir girisimde bulunmadim. Ama pisman olmasini da gormek istiyorumMillet 20yılını emeği yokluğu varlığı çoluk cocuğu aileleri yeri geliyor gururu onuru için siliyor
8 yıl kandırmaca dolu ilişki mi silinmeyecek
O silmiş görünüyor
Yazık sizin silmenizi isterdim bir hemcinsim olarak
Bunlardan ne cikardnz beğenmiş giymiş , uyanın artık gözünüzü açın, sözler değil davranışlara inanin adam başkalarıyla takılmış dizide Bir köşede tutmuş,annesi öyle der,siz yapsanız böyle bir şey acaba ne derler di sizin için, oğluna toz kondrmz, namaz kılıp karısını aldatan hiç erkek yok mu sanıyorsunuz çok var, keşke kılarken de yasamins yansitsaSu var bana arkadaslari ablasi annesi bile o kisi icin. Senden baskasiyla hayatta evlenmez. Ben o instagrami gorunce bile fake dedim ilk. Kendisi hic oyle birisi degildi. Ailesi namazli abdestli. Yurtdisina gitmeden önce babasiyla tanistik oturduk. Bakislari iligisi o kadar fazlaydi ki. Boyle bir olay patlayinca sok oldum cok kotu oldum. Kendim cunku ona karsi en ufak sadakatsizlik yapmadımTelegrama yeni bir foto koymus ve tesaduf mu bilmiyorum ona aldigim kazagi giymis ve kolunda ki aldigim saat ne yapmaya çalışıyor. Neden izah etmiyor affettirmeye calismiyor bilmiyorum
Valla katılıyorum onlar geçici sen kalıcısn derler bir köşede dur diyeDemez asla demez emin ol üstüne bide seviyor rolünü en iyi onlar yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?