Koskoca 8 yıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biri ya da birileri var, 2 yıl önce nasil yalan söylediyse size yine aynı şekilde söylemiş. Artik sizinle bir gelecek düşünmüyor, bunu kabullenin ve kendi yolunuza bakın.
Boyle davranmasi benim de acaba suan da birisi mi varda gücü ondan aliyor diye dusundurmustu

Ben anlayamadim. Yapilan her seyin sevildigi icin deger verildiği icin yapiliyor sandim. Ailesi icin yani. Ailesi ona cok deger vermezken ben vermistim. Onun sadece para kazanmasi onemliydi onlar icin. Onlara bile bakın cok yoruluyor stres oluyor gelsin artık demisligim var. Onlar bosver calissin calismak guzel sey dediler. Ama sonra yaşadığım duruma bak. Brn onu nasil dusunurken. O bana bunu layık gördü

Pişman olur olmaz bilemem de ne bu ısrar ya!
İstemiyor adam işte
Verdiğin emekleri kendin istedin de verdin
Bu kadar emek verilmez zaten bir adama
Olmuyorsa kestirip at
Yani ne gereği var

Erkeklerin hic umrunda olmaz manevi değeri olan maddi seyler catir catir kullanirlar

Yazık. Hic degmeyecek biri icin gecen koskoca 8 yil. Erkekler öyle eski sevgilim aldı bunu atayım demez, giyerken hatirladigini bile sanmiorum. Dibine kadar özensiz zaten adam hep sizin zorunuzla ilerlemis. Yurtdisinda önüne gelenle oluodur dicem ama eski sevgilisini yoklayacak kadar da umutsuz vaka bi yandan.

Calismasin diyecek halleri yok. Sen sana dönsün diye yorulmasini bahane ediosun. Aileyle bu kadar niye sıkıfıkısın. Ben eşimin ailesiyle bu kadar muhatap olmam. Bence onlar bile bi yaka silkiodur senden oğullarının calismasina bile burnunu soktugun icin hic alınma. Öyle goruolardir.

Onlar ben uzak duruyorum diye sikayetciydi. Bizden 8 yas kucuk ogullarinin sevgilisiyle bile tanistilar ve benden cok daha yakın oldular. Biz taşındık tasindigim icin bile uzaklastik nasil gorcez seni falan diyorlardi. Zaten gelincik taslayan yalaka bir insan değilim. Her zaman bir mesafe koydum.

Allah aşkına kendine biraz olsun saygın varsa şu adamı bırak

Yalakasin diye demedim de adamin pek gönlü yok gibi geldi. Gereksiz ailesiyle konusmak. Neyse zaten mesafe koydum diyosun. Bu surecte ararlarsa da konusma bence. Seni o kadar dusunuolarsa bi şaşırıp ogullarina hesabini sorarlar.

Son düzenleme:
Sürekli onun hakkında fikir üretiyorsun aşın şu adamı bırak kimle gezerse gezsin sizinki artık takıntı olmuş.
Kendine fırsat ver bu dünyada tek erkek o değil başkaları da var gez toz hayatını yaşa anın hayatının tadını çıkar.
Özgüvenli olun kenarda köşede bekleyen ben evlenilecek kızım eninde sonunda bana gelecek diye bekleme hayatı kaçıyorsun onun dışında hayat var akıp giden yazık yani. Ayrıca seçilen değil seçen taraf ol.

Bu soylediklerinizi elbet bir gun yaparım ama suan cok zor sanirim. Bir anda olmuyor maalesef takıntı halim olsa onu taciz eder telefon trafiğine tutardim. Kendimi cektim zaten. Ha pisman olmasini istiyor muyum ben sadece gormek istiyorum. Bu da kırılan gururuma bir nebzede olsa iyi gelir diye :/

Senden başkasıyla hayatta evlenmez gibi laflara asla itibar etmeyin. Eski bir erkek arkadaşım vardı, 5 yıl sevgiliydik, o da bana hep ben evlenirsem seninle evlenirim bu dünyada asla başkasıyla evlenemem diyordu, sonuç, evli başkasıyla şuanda. Aklıma o olay geldi, inanmayın bu laflara.
Kazak ve saatle fotograf koymasının hiçbir anlamı yok. Sizi seven bir insan, size gerçekten değer veren bir insan bunları asla yapmaz. Sizi belki arar ilerde canı sıkılınca yine, umarım o zaman siz cevap vermezsiniz.

İlişkinin icin de oyle bir sey ki. Bunlari 3. Goz olmadan görünmüyor. Sozler olsun konuşma vaatler hep duygusal olarak bakiliyor

Keşke 8 yıl uzatmak yerine evlenmiş olsaydınız,hiç değilse aldatmış olmanın bedelini öderdi hukuki olarak.Arama bitsin gitsin demek de zor,adamin 8 yıl başını beklemissiniz.Hayatina şimdi yeni bir heyecanla devam edecek ayrılık acısı aldatılma acısi çekmek de sizin payınıza düşmüş.

Çok sevmek de yetmiyormus insan hayatinin merkezine kendisini almaliymis bunu anladim bir tek. Ve acımla bas basa kaldim. Ordayken dogumgunu diye hediyesini hazirlamistim. Bana ise dogumgunumde hediye olarak aldatmayi bu aciyi layık gördü

Bir an önce unutmanizi dilerim,o kişi de layığıni bulsun,yok öyle yanına kar kalmak.Vadesi bitmiş demek paşaya göre,demek daha iyisini bulana kadarmis bu ilişki.Uzun ilişkiden böyle hasarlı çıkanlar bir sonrakinde 6 ay içinde evleniyor sonra

Kendisi keşke daha iyisini bulsaydi derdim ki daha iyisi. Ama aldattigi kişi okumamış birisi. Asla okumayani kucumsemem. Ama kendisi iki yıllık okudu. Ben lisans mezunuyum. Kpss calisiyordum olmadi vs. Ama o kizla konusurken kiz bana cumle kurmayı bile beceremiyordu. Sokak agziyla konustu.

Bir soru soruyordum alakasiz sacma sapan bak tatlim bak tatlim deyip deyip durdu bana. Yok iste kuyruk acim fazlaymis o kiz benle ugrasirsa görürmusum gunumu. Yani kimlerle muhattap oldum bir gorseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…