Kırıcı konuştunuz birazSiz gerçekten bazı şeyleri hak ediyorsunuz, mesela komik duruma düşmeyi...neyse şu erkekleri tepenize çıkarmayın artık
Yorumunuz icin teşekkür ederimÇok çok üzgünüm ama bitmiş bu ilişki zorla yürütmeye çalışmayın sizi üzmek izin soylemiyorum benimde aynı böyle tam 9 senelik ilişkim vardı sonunda ne oldu dersin benden ayrıldı ve başkasıyla 1.5 sene içinde evlendi hiçbir erkeğin aşk acısı uzun sürmüyor seviyorsa bile ki ilişkiler bir süre sonra dinamiğini kaybediyor ve sadece alışkanlık olarak kalıyor yurt dışında yaşayan biri için hele de ortamı varsa üzgünüm ama kaybedilmiş bir ilişki oluyor ben 9 senemi şahsen çöp olarak görüyorum o kişiden ayrıldıktan 2 sene sonra hayatıma yeni biri girdi benimde sizin gibi ilk sevgilim benden ayrılan kişiydi suanki erkek arkadaşım bana dünyadaki tek kadın gibi davranıyor belki inanmicaksiniz 9 sene beni sürekli aldatan aklıni seksle bozmuş benimle sürekli zaten evleneceğiz yatalım diyen adamla hiçbir zaman olmadığım için çok mutluyum suanki sevgilimle 1 ayda sadece birlikte olmaya başladım ilk onun oldum yani diyecegim o ki bir insanın 9 senede gösteremediği mukemmeligi başkası 1 ayda gösterebilir güven verebilir salin ipini gitsin benim 8 aylık suanki ilişkim aşırı mutluyum emin olun sizde mutlu olursunuz
Ya adam yurtdışına çıkınca silmiş seni,ne oldum delisi olmuş,tasmasından boşalan köpek misali olmuş sen hala o benden başkasıyla evlenmez ama diyorsun.Gözünü seveyim uyan artık.Ortada adam yok,ilişki yok ne evliliği ne gelini bilmem nesi ya?Su var bana arkadaslari ablasi annesi bile o kisi icin. Senden baskasiyla hayatta evlenmez. Ben o instagrami gorunce bile fake dedim ilk. Kendisi hic oyle birisi degildi. Ailesi namazli abdestli. Yurtdisina gitmeden önce babasiyla tanistik oturduk. Bakislari iligisi o kadar fazlaydi ki. Boyle bir olay patlayinca sok oldum cok kotu oldum. Kendim cunku ona karsi en ufak sadakatsizlik yapmadımTelegrama yeni bir foto koymus ve tesaduf mu bilmiyorum ona aldigim kazagi giymis ve kolunda ki aldigim saat ne yapmaya çalışıyor. Neden izah etmiyor affettirmeye calismiyor bilmiyorum
Tamm kusura bakmayın biraz sert oldu ama gerçekten özellikle bir erkeğe kendinizden fazla değer vermenizi anlamıyorum.. kabul edemiyorum sonra bu tipler ortalıkta kendini bişiy sanıyorKırıcı konuştunuz biraz
Ya arkadaşım nasıl giriyorsunuz bu kafalara bilmiyorum ki? Ben resmi nikahlı eşimi iki sene eşim olarak göremedim, sevgili gibi takıldım. Ne işin vardı küçücük yaşında hayatın tatını çıkarmak varken , elin hödüğü ve ailesi ile. Emin ol dediğim gibi yapıp kendi hayatına , mutluluğuna baksan o gerizekalı şuan kapında yatıyordu.Yorumunuz icin tesekkur ederim oncelikle. Evlilik benim acimdan olmadi. Annem kucuk oldugumu ilk once is sahibi olmam gerektigini soyledi. Onun ailesi de erkek ailesi biraz baskici taraflariyla tanismak gorusmek istedi. O gun olay patlayinca ben seni Allaha havale ediyorum deyip kapattım bitti diyerek. Sonra girisimde bulunmadi aciklama vs. Sonrasinda konustugu kizi bulunca yuzlesmek istedim bu seferde rahat birak dedi bu tepkiye cvp vermedim zaten sildim tamamen. Onu sevgiliden ote evet es olarak goruyordum hatam buydu belki de
He birde seni 2 yıl önce aldatmış mı? Ve sen hala ne yapmaya çalışıyor,neden kendini affettirmiyo diye sorguluyorsun.Ama bu olay 2 yil önce olmus aldatma olayi. Ben yeni ogrendim. Sevmeyen insan sevmiyorum demez mi. Kac kere sordum ona
Gercekler ici yaksada gercek oldukları değişmiyor haklısınız. Tek basina bir evcilik oyunu oynadim.Ya adam yurtdışına çıkınca silmiş seni,ne oldum delisi olmuş,tasmasından boşalan köpek misali olmuş sen hala o benden başkasıyla evlenmez ama diyorsun.Gözünü seveyim uyan artık.Ortada adam yok,ilişki yok ne evliliği ne gelini bilmem nesi ya?
Çok üzgünüm bunları dediğim için seni üzmek istemezdim ama gerçekler acıdır.Adam seni silmiş,hayatına bakıyor,açık açık istemiyorum demiş.Sen hala ne yapmaya çalışıyor diyosun.Çok açık değil mi sennce ne yapmaya çalışıtığı? Bu adam kendini sana affettirmekle falan uğraşmaz,öyle bir isteği yok çünkü.Telegramdaki fotoğraf falan geç onları,böyle şeylerden anlam çıkartmakla uğraşma.
Yurtdışından dönene kadar da böyle devam eder.Hee döndükten sonrada yurtdışında başka kızlarla takılmış,alem yapmış adamı kabul etmeyide miden alırsa tabi.
Ne kadar süreliğine gitti yurtdışına?Gercekler ici yaksada gercek oldukları değişmiyor haklısınız. Tek basina bir evcilik oyunu oynadim.Umarim daha iyi olurum teşekkür ederim
Rica ederim. Herşeyin çok net farkındasınız. Konu asla sizi sevip sevmemesi değil. Elbette seviyordur 8 yıl ne demek? Konu karakterinin oturmayışı. Ki siz çok iyi tanıyorsunuz karşı tarafı. Yaklaşımınız için takdir ettim sizi. Sergilediğiniz duruş çok yerinde bence. Yerinizde olsam aynı şekilde davranırdım. Kaç gün olmuş aramamış sormamış bırakın aramasın. Sizde aramayın. Hızlı uçanın yere çakılması kötü olur. Sabredip bekleyin. Karamsar olmayın. Karşı tarafla devam edersiniz veya etmezsiniz bilemem ama sonuç ne olursa olsun dilerim ilerde bu günleri gülerek hatırlarsınız.Yorumunuz da ki naiflik için öncelikle teşekkür ederim. Ergenlik ve buldumcuk konusunda cok haklısıniz cunku ben evlenemem maasim yetmez derken rabbim bir sans cikardi belki de imtihandi. Boyle dolgun maasa dustu dusuncede zaten ardi arkasi kesilmedi hareketlerinin. Ailemin cok sukur durumu iyi benim sıkıntım yok onun da cok kotu degildi evlilik icin gittigini soyluyordu ama gelin gorun ki bu hale ve pervasızliga geldi. Kendisini bulunmaz hint kumasi ve parayla her seyin elde edilebilcegini düşünüyor
Dilerim hayatınızda ne istiyorsaniz o sizi bulsun. Boyle bir destege ihtiyacim vardi. Cok tesekkur ederim. Karşı taraftan bu saatten sonra isteyecegim tek sey pismanligi. Tabi kaderi bilemem Rabbim ne gosterir hakkimda hayırlısı olsun. Ama kafa ve vicdan olarak cok rahatim. Kendimi gelistirecegim kendim icin cabalayacagim Umarim guzel gunler yakın olur. iyi gecelerRica ederim. Herşeyin çok net farkındasınız. Konu asla sizi sevip sevmemesi değil. Elbette seviyordur 8 yıl ne demek? Konu karakterinin oturmayışı. Ki siz çok iyi tanıyorsunuz karşı tarafı. Yaklaşımınız için takdir ettim sizi. Sergilediğiniz duruş çok yerinde bence. Yerinizde olsam aynı şekilde davranırdım. Kaç gün olmuş aramamış sormamış bırakın aramasın. Sizde aramayın. Hızlı uçanın yere çakılması kötü olur. Sabredip bekleyin. Karamsar olmayın. Karşı tarafla devam edersiniz veya etmezsiniz bilemem ama sonuç ne olursa olsun dilerim ilerde bu günleri gülerek hatırlarsınız.
Valla yorumunuz benim icin her ne kadar acı olsada dediklerinizde %100 haklisiniz. Cunku yabanci kizlar gercekten cok ovuluyor. Ve biz ne kadar fedakarlik yapsakta bir sure sonra gorev gibi yapisiyor bize. Bende cok fedakarlik yaptim bilinmedi. Ailesine keza oyle ama vicdanim rahat Rabbim yanina birakmasinYa arkadaşım nasıl giriyorsunuz bu kafalara bilmiyorum ki? Ben resmi nikahlı eşimi iki sene eşim olarak göremedim, sevgili gibi takıldım. Ne işin vardı küçücük yaşında hayatın tatını çıkarmak varken , elin hödüğü ve ailesi ile. Emin ol dediğim gibi yapıp kendi hayatına , mutluluğuna baksan o gerizekalı şuan kapında yatıyordu.
Bakın Türk kadınının yaptığı en büyük hata bu aslında; bir erkeği hayatına alınca hemen tüm hayatı ve geleceği hakkında söz sahibi yapmak, gelecek ile ilgili vaatlerine kanmak, sevgilisi yetmiyormuş gibi ailesi ile muhattap olmak
Tüm bunlara ne gerek var. Emin olun erkekler böyle yapanın kıymetini falan bilmiyor, ne kadar bencil olursan, kendi hayatına odaklanırsan o kadar kıymetli oluyorsun. O yüzden bizim erkekler tüm forumlarda türk kızları hakkında atıp tutarken yabancı kızları övüyor. Zira yabancı hatunlar özünde bencildir en geyşa gibi bilenen slav hatunları bile erkekler onlara gerekli maddi ve manevi konforu sağlamazsa , cinsellikte falan mutlu olmazsa tekmeyi basıp geçiyorlar. Biz kızlarımıza üniversitede okusa bile şu özgüvenin yarısını veremedik. Lisedeki ve üniversitedeki kızların çoğu bir sevgilileri oldu mu; hemen gelin kıza bağlıyor, ne işiniz var Allah aşkına erkek ailesi ile, oğlana yapılan çeyizle falan, ilerde evlenince bir ömür iç içesiniz zaten. Burada bile üniversite mezunu hanımlarda hem tam gün çalışıp hem ev işi yükünün tamamını yüklenip, kocasına yaptığı hizmetl ile böbürlenen tipler var. Bir evin tabiki düzeni olacak ama bu o evde yaşayan insanların ortak görevi, kadınında erkeğinde. Duruma göre ya ortak yaparlar, maddi güçleri varsa dışardan yardım alırlar ama erkeğin arkasını toplamak, onun için çeşit çeşit sofra kurmak kimseyi daha değerli yapmıyor. Hele memleketteki kadınlardaki bir cinsellik algısi ayrı bir alem; cinsellik sadece erkeğin hoş tutulmasına endeksli ya da kadının erkeği cezalamdırma yöntemi. Kadın mutlu olmuş olmamış kimsenin umursadığı yok. Cinsellik için bir erkeğin kadını boşaması normal kabul edilirken; kadınlarda bile bu halde en eğitimli çevrelerde bile bazen yadırganıp, başka kötü etiketler yapıştırılıyor.Kadının cinsel mutluluğu çoğu zaman kadının kendinin bile umrunda değil. Yeterki hayatındaki adamın gönlü hoş olsun.
O yüzden artık aklınızı başınıza alın bu size manevi açıdan değerli bir hayat dersi olsun. Önemli olan sizin hayatınız sizin mutluluğunuz. Kimse için kendinizden hayatınızdan, kariyerinizden ve mutluluğunuzdan fedakarlık etmeyin. Unutmayın kadın erkek ilişkileri buna evlilikde dahil insanların hayatını güzelleştirmek için var. Sizin hayatınızı daha özel ve güzel bir hale getirmiyorsa, mutsuz ediyorsa kim olursa olsun, kapıyı göstermeyi bilin.
İlk once 4 ay olarak gitmisti kendisi tekniker. İnsaat projesi icin Özbekistan a gitti. Sonrasinda bunu begendiler herkesi gonderdiler bunu birakmadilar 8 ay oldu hala orda ve orda olmayada devam etcek gibi. Baska bir proje aldilar sanirimNe kadar süreliğine gitti yurtdışına?
Ve ne olarak,hangi ülkeye gitti?
Merak ettim.
Senin adına çok üzüldüm.. Ama bi yandan da sevindim. Yani evlenip bir yuva kurduktan sonra bu yüzünü gösterseydi. O zaman 8 yıl değilde 20 yılını bir adama heba etmiş olacaktın.. Birde boşanmak derdi olacaktı.. Sevgililik te böyle birşey yok en azından ayrıldın mı bitiyor.Sevginin bu halini hic gormemistim. Kafamda ki kisiyi buna hic yakistiramadim. Hayatimin en zor gunleri oldu. Cunku uzakta olsam bile hayalde bile aldatmadim onu ben
Yani bütün bu toto kalkıklığı özbekistana gittiği için mi?İlk once 4 ay olarak gitmisti kendisi tekniker. İnsaat projesi icin Özbekistan a gitti. Sonrasinda bunu begendiler herkesi gonderdiler bunu birakmadilar 8 ay oldu hala orda ve orda olmayada devam etcek gibi. Baska bir proje aldilar sanirim
HaklısınızSenin adına çok üzüldüm.. Ama bi yandan da sevindim. Yani evlenip bir yuva kurduktan sonra bu yüzünü gösterseydi. O zaman 8 yıl değilde 20 yılını bir adama heba etmiş olacaktın.. Birde boşanmak derdi olacaktı.. Sevgililik te böyle birşey yok en azından ayrıldın mı bitiyor.
Şöyleki tamam seni sevmiş bu 8 yılda. Ama son zamanlarda bence gözü dışarı kaymış sevgisi azalmış.Velhasılkelam aldatmış. Yani böyle bir insanın size geri dönmesini beklemeyin.. 1 sene ağlasanız da arkasından ona taviz vermeyin. O size dönsede o sizi kaybetti artık dönüşü olamaz. Bu kararlılığı koyun..
Ömrünüzde gerekirse 1 yıl ağlayın .. 1 ömür ağlamaktan iyidir.
Senin en iyi yapacağın şey kendini dinlemek... Hayatını yaşa yeni aktiviteler edin.. Gez toz eğlen..Haklısınızzaten evlilik kısmını düşününce korkunç gercekten belki de dediginiz gibi kurtuldum giden omurdense 8 yil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?