Giden 8 yılım oldu yaniO yolunu aldı bile, helallik falan hikaye.
Erkekler o kadar vicdanlı varlıklar değiller beklentiye girme boşuna
Oyle zaten. Su var aliesiyle iletisimim cok iyi olmasina ragmen. Aldatilmis kiz hala istiyor. Yada intikam alıyor pesinde gibi görünmemek icin ailesini bile çıkardım instadan. Aramadim sormadim. Ailesine ne dediyse haftalik arayan anne babasi da aramadi beni hicLütfen gün içinde bunu söyleyin ve aklınızı başınıza alın. Aldatmış, bıktım senden demiş, iletişimi koparmış. Daha yakasından düşmeniz için ne yapsın? Ailesini de devreye soksanız olmuyor işte adam sevmiyor aklı başka bedenlerde başka yüzlerde başka kızlarda. Silmiş sizi.
İş için çıkmıştıYurt dışına ne için çıkmıştı okul mu iş mi.
Valla kafanda bitirmeye calış hemen olmaz ama hep bişeyler yapmak istediğinde "işe yaramayacak degersizleşcm" diye düşün ve durdur kendini bu cocuk işine gelirse demiş uzmek istemem de sevmemiş yani erkekler bizim gibi değil saglam rol kesiyorlar. Inan sonrasinda yaptiklarindan pisman olursun yapmadiklarina iyiki dersin bende oyle olduBende kızla olan konusmalarimi gosterdim. Hic inkar etmedi. Kabul de etmedi sadece ne deyim yani ne deyim dedi.
Oyle zaten. Su var aliesiyle iletisimim cok iyi olmasina ragmen. Aldatilmis kiz hala istiyor. Yada intikam alıyor pesinde gibi görünmemek icin ailesini bile çıkardım instadan. Aramadim sormadim. Ailesine ne dediyse haftalik arayan anne babasi da aramadi beni hic
Zaten boyle birisiyle isim olmaz. Bir anda dolgun maas almaya basladi. Yakışıklı birisi de değildi ve issiz zamanlari da oldu. Ne parasi ne tipi icin. Sevmistim seviyordum yaniAblacım adam ipi kopardım ona buna yazıcam sürtücem böyle mutluyum diyor. İlle de evlenicem diye adamın peşine takılmışsın rica ederim bşraz gururunu düşün.
Evlenmeye değil, sana değer veren bir erkke bulmaya odaklan derim. Böyle it kak, neden gittin neden evlenmedin şeklinde takıldığın biriyle mutlu olamazısn zaten.
Ailesi surekli beni gormek istiyordu. Cok Gorusmeye gitmesemde ozel gunlerde falan hal hatir soruyordum. Uzun iliski olunca ister istemez oluyor samimiyetAldatan, sevmeyen adamın ailesiyle ne işiniz var ki? Daha ortada bir söz, nişan yokken siz aile ile gereksiz bir samimiyete girişmişsiniz.
Şu an zor geliyor hazmetmesi biliyorum ama stalk yapmayı bırakıp kendinize yeni beyaz bir sayfa açsanız iyi olacak. Bu adamla olmaz.
Yok başka bi kızla evlendi sessiz sakin bi kızmiş duyumlarıma göre daha 3 aylık evliydi birde aptal hat almış ben aldatildm başkasina yapar miyim tam ahmak yani. O kız olsaydı ses kaydı yapıp atacaktim vallahi de degil kesim devam ediyorlardir kizda o da ahlaksizVah vah bide dönmüş ne yüzsüz o kızla mi evlendi
Dogru soyluyorsunuz insallah oyle olurValla kafanda bitirmeye calış hemen olmaz ama hep bişeyler yapmak istediğinde "işe yaramayacak degersizleşcm" diye düşün ve durdur kendini bu cocuk işine gelirse demiş uzmek istemem de sevmemiş yani erkekler bizim gibi değil saglam rol kesiyorlar. Inan sonrasinda yaptiklarindan pisman olursun yapmadiklarina iyiki dersin bende oyle oldu
Evet dediginiz gibi cok sey yasadik ama hepsinde affettim. Tek bir seye gelemezdim o da Aldatma. Zaten rabbim instag. Hesabini karsima cikardi kuruntularim ses aldi. Boyle bir sey olmasa ayrilmazdim.Sizin sıkıntı çıkarmadan onun hayatından gitmeniz için gözünüzün içine soka soka sizi aldatmış ama siz bu halde bile içten içe "açıklayal
irim" cümlesi bekliyorsunuz..bence siz de bu insana aşık değilsiniz..en azından size uymayan,içinize sinmeyen birşeyler vardı ..adam ruhunuzdaki bir eksiği dolduruyormuş rolü yapıyordunuz ama bence dolduramıyordu da . Bu bir fırsat olmuş, lütfen iyi değerlendirin .Adam bu şekilde pislik gibi davranmaya başlamasa bunca olaya sizin de ondan ayrılacağınız da yokmuş zaten ..Ben Allahın sevgili kulu olduğunuzu , bu girdap ilişkiden helikopterle çekilmekte/kurtarılmakta olmanıza rağmen bunu göremeyecek ruh halinde olduğunuzu düşünüyorum.Kısa zamanda toparlanacağınıza ise neredeyse eminim
Oyle zaten. Su var aliesiyle iletisimim cok iyi olmasina ragmen. Aldatilmis kiz hala istiyor. Yada intikam alıyor pesinde gibi görünmemek icin ailesini bile çıkardım instadan. Aramadim sormadim. Ailesine ne dediyse haftalik arayan anne babasi da aramadi beni hic
Ben bunun adına sevgi diyordum hep. İlk sevgili herseyin ilki yani son olsun diyordum. Ama son zamanlarda yani son 1 yıldır sevgim yada bağlılığım artmisti bunu da gozlemliyordum sebepsizEvet dediginiz gibi cok sey yasadik ama hepsinde affettim. Tek bir seye gelemezdim o da Aldatma. Zaten rabbim instag. Hesabini karsima cikardi kuruntularim ses aldi. Boyle bir sey olmasa ayrilmazdim.
Ama kendilerini oyle anlatiyorlarki. Oglum sana yanlış yapsa onu eve almam sen kizimsin senin tarafindayiz. Vs.ler. annesi yaptigi tum ceyizi üstümde denedi yelekler hirkalarOffŞu erkek ailelerine bu kadar anlam yuklemeyin kizçeler ya.
Evlenseniz bile anlam yuklemeyin. Ayrildiğinizda, boşandiginizda herkes sizi siler isterse oğullari %100 suçlu olsun onu tutarlar.
Benim ailem de eşimi çok çok sever bir defa bile sorun yaşamadilar iletişimleri super ama ne olursa olsun benden daha çok sevecek değiller eşimi. Bugun boşaniyorum iletişim kurmayin desem kimin hakli olduguna bakmadan eşimi tanimazlar o gunden sonra.
Bu işler boyledir. Aileyle tanişmalar, ailesinin sizi sevmeleri vs bunlara guvenip anlam yuklemeyin onlarin bir rolu vs yok olmayacakti evlenseniz bile.
Oyle olunca tamam yaa hani seviyorlar diyorsun istemsizAma kendilerini oyle anlatiyorlarki. Oglum sana yanlış yapsa onu eve almam sen kizimsin senin tarafindayiz. Vs.ler. annesi yaptigi tum ceyizi üstümde denedi yelekler hirkalar
Öncelikle cok geçmiş olsun. Gerçekten ama gerçekten ucuz kurtulmussun. Biliyorum keşke bu kadar uzun bi ilişki olmasaydı ama ben dahil kac yıllık evlilikleri yikilan kadin var ihanet vs yüzünden. Para Adami bozmus. Kalitesi ortaya çıkmış. Pişman olur emin ol. Sadece lutfen ama lutfen sen o zaman af etme. Cunku kendini belli etmis. Bu sarhoslugu geçince sırf kendi cikari için seni el altında tutmak icin whatsapp tan engellemez. Baska bi nedeni yok. Degersiz olan o sakin kendini kötü hissetme.8 yıllık bir iliskim vardi. İlk sevgilim kendisi. Bundan 8 ay önce yurtdışına çıktı ve değişmeye basladi maddi gucu etkiledi. Ama zaten paragoz bir insan değilim kendisi issiz kalsa bile destek oldum. Neyse iste orada ki ortami ve arkadaşlarini bildiğim icin icimde surekli bir kuruntu vardı. Onun 2. Bir instagrami oldugun farkettim ve beni engellemis gormeyim diye.. fakeden istek attim kabul etti. Sonra anladi hesabi sildi ve beni aradi yoklamak icin ben renk vermedim ama sonunda olay patladi ve direk kabullendi evet vardi bir kac kizla konustum takildim oylesine seni aldatmadim dedi. O gun bile senle evlencem sen olcaksin diyen adam olayi patlayinca ne aradi ne sordu ustune ustluk ben ins takipten cikinca 8 yil once ki sevgilisini takip etmis. Yine tepki vermedim sustum. 1 ay sonra ne yapmaya çalıştığını sordum. İliski istemiyorym boyle cok rahatim dedim. Ailesi ile tanistim gelin olarak gorurler ve cok seviyorlardi beni. Sonra ben o kizi takip ettigini soyleyince ve konustugu kizlardan birini buldum o olayı da patlatinca rahat birak beni uzatma dedi. Şok oldum görüldü verdim hic bir sey demedim. Baktim ki o instagramini da silmis suan instagram kullanmiyor. Taciz de etmedim kufurde etmedim onca olaya ragmen ben onu rehberden sildim ama o wp sinden beni silmedi. Bu aldatma olayı da 2 sene önce olmus. Ama seviyorum evlencem diye baski yapan erkek toz oldu kayboldu zaten ulkeler de farkli hic bir iletisim yok. Siz ne dusunuyorsunuz pişman olmasini cok istiyorum. Her hangi bir harekette bulunmuyorum. Son gun baskasi mi var dedigim de hayir yok senle olan yasayacagimiz seyler hayalde kaliyor uzatacak bir sey yok dedi bana. Yanimdayken ellerimin icini open adam buna dönüştü. Zeytinyaği huyu vardir. Cok gururludur ayrıldığımız da hep ben önce adım attim. Yaklasik 50 gun oluyor. Sizce pisman olacak mi yada silip atmasi bu kadar kolay mi 8 yılını ? Cok uzattim kusura bakmayin.
Ama kendilerini oyle anlatiyorlarki. Oglum sana yanlış yapsa onu eve almam sen kizimsin senin tarafindayiz. Vs.ler. annesi yaptigi tum ceyizi üstümde denedi yelekler hirkalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?