Koskoca 8 yıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cok saygisizcaydi. Ve onca fedakarligima beklememe ragmen bu hareketi hic dusunmeden yapti

Ama bu olay 2 yil önce olmus aldatma olayi. Ben yeni ogrendim. Sevmeyen insan sevmiyorum demez mi. Kac kere sordum ona
Seven insan da aldatmaz değil mi? Seven insan bile bile sevdiğinin canını yakmaz değil mi? Seven insan kolayca rest çekemez, kaybetme korkusu olur değil mi? "Sevmeyen insan"la başlayan düşünceler sizi doğruya ulaştırmaz. Bunu gerçeklerle yüzleşmemek için yaparsınız ancak. "Seven insan"la başlayan değerlendirmeler yapın lütfen.

Ama bu olay 2 yil önce olmus aldatma olayi. Ben yeni ogrendim. Sevmeyen insan sevmiyorum demez mi. Kac kere sordum ona
Aldatma olayı için söylemedim. Yurtdışına gidince istemiyorum demesinden bahsediyorum. Sevmiyorum demez hayır, neden desin. Desteğinize ihtiyaç duyduğu, belki de rutinin iyi geldiği zamanda sizi kaybetmek istememiş sonra hayatı değişince artık bu ilişkiyi istememeye başlamış bunu da değişerek belli etmiş. Aldatılma olayının yüzüne vurulmasıyla da patlak vermiş işte, bahanesi olmuş onun da.

Evet cok saygisizcaydi. Ve onca fedakarligima beklememe ragmen bu hareketi hic dusunmeden yapti
Hiç sıkma canını sen yalniz değilsin valla cok var bunlardan sadece hirs yapma arkana da bakma olsun 8 sene güldün eglendin salla gitsin geleceğine bak değmez zaten yurtdısında pişman olmasinı bile istemeyecksin bi süre sonra

Haklısınız çok haklı hem de

Daha neler neler var, şeytana uydum,bir anlık hevesti, onlar yazdı benim suçum yok, konuşmak aldatma saylmsz vaso visoo
Ay ben fatura dokümünü gosterdim bide aldattıgi kiz kabul etti hala inkar ediyordu. Sonra evlendi dondü beni arada huylu huyundan vazgecmiyor velhasıl

Bunlardan ne cikardnz beğenmiş giymiş , uyanın artık gözünüzü açın, s
Siz bu adama damatlık alsanız, yüzük alsanız, ev eşyası alsanız inanın hiç gocunmaz gider düğününde bile kullanır. Karşınızda pek omurgalı, karakterli biri yok. Siz de kendinizi manipülasyona açık bırakıp sizinle oynamasına izin veriyorsunuz. Yapmayın, yazık edersiniz kendinize.

Belki de. Sadece evlenme olayindan defalarca manipüle psikolojik siddet gordum. Sen evlenmiyorsun. Ben senle evlenmek istiyorum yeter artik. Cocuk istiyorum vs. İnsanin agzi açık kalıyor

Aldatıldığınızı öğrendiğinizde bile terketmemişsiniz, o sizi terketmiş. Defalarca hayatında istemediğini söylemiş. Sizi sevmediğini anlamanız için daha ne yapsın?

Sevmeyen insan sevmiyorum demez mi. Kac kere sordum ona
Dile kolay 8 yıl, alışkanlıktan dolayı kopmak zor gelmiştir sanıyorum. Ya da konfor alanının dışına çıkmak istememiştir.

Açıkçası pişman olacağına ihtimal bile vermiyorum. Stalk yapmayı bırakıp kendi hayatınıza odaklanın.

Ay ben fatura dokümünü gosterdim bide aldattıgi kiz kabul etti hala inkar ediyordu. Sonra evlendi dondü beni arada huylu huyundan vazgecmiyor velhasıl
Bende kızla olan konusmalarimi gosterdim. Hic inkar etmedi. Kabul de etmedi sadece ne deyim yani ne deyim dedi.

İyi madem aldatsın ama seviyorum deyince herşey normale dönsün.2 yıl önce olması birşeyi değiştirmez ki 2 yıl önce olduğunu, başka kişilerle devam etmediğini nereden biliyorsunuz?
Sustum da sustum. Kaybetmekten korkunuzdan tepki bile verememissiniz. Bir umut bekleyin hâlâ.

Sevginin bu halini hic gormemistim. Kafamda ki kisiyi buna hic yakistiramadim. Hayatimin en zor gunleri oldu. Cunku uzakta olsam bile hayalde bile aldatmadim onu ben

Hayir kaybetme korkum yoktu. Zaten olsaydi gorcekkerimden korkardim. Ben instagramini silse bile arastirdim kimle ne kadar konustu ogrendim. Kuruntudansa herseyin aciga cikmasi daha iyimis. Aci çekiyorsun ama en azindan ogreniyorsun

Seni sevmiyor sevmiyor sevmiyor.

Lütfen gün içinde bunu söyleyin ve aklınızı başınıza alın. Aldatmış, bıktım senden demiş, iletişimi koparmış. Daha yakasından düşmeniz için ne yapsın? Ailesini de devreye soksanız olmuyor işte adam sevmiyor aklı başka bedenlerde başka yüzlerde başka kızlarda. Silmiş sizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…