Koskoca 8 yıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bütün bu toto kalkıklığı özbekistana gittiği için mi?
Bende sandım ki avrupaya ya da amerikaya falan gittide ortamdan ortama akıyor.
Gözünü seveyim bırak şu kendini nimetten sanan karaktersizi ya.
Hic sormaaa. Kendisi ilk once dedi ki burada yasanmaz cok geri bir ulke. Sonradan sadece maasi icin ben burada yasarim sen gelir misin benle dedi. Bende proje dahilince gelirim ama omrumun sonuna kadar da durmam tabi ki de deyince alındı ama yapacak bir seyim de yoktu. Para arac amac olmamali diyordum kendisi havalansada buna izin vermiyordum

Suan cok daha iyiyim yani onunla en son ki hesaplasmadan ve o tepkisinden sonra hic aglamadim nerdeyse. Degmez cunku Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Dikkate alacagim

Bak gerçekten bu adamdan sana hayır gelmez.
Benim hayatta en sinir olduğum erkek tiplerinden biride delilanlı gibi ayrılmak istediğini söylemeyip böyle dansöz gibi kıvıran erkek tipidir.
Senden ayrılmak istediğini söyleme cesareti bile yok.Ya cesareti yok ya da dürüstlüğü hak ettiğini düşünecek kadar bile değer vermiyor sana.Değer verse en azından dürüst olur,adam gibi ayrılmak istediğini söylerdi.
Bırak şu karaktersizi ya,adam zaten aldatmışta seni.Hayır gelmez ondan sana.Üstünde düşünmen bile gereksiz.

Her zmaan ilişki de sevginin bitebilcegini bunun aldatmaya gitmemesini soyledim kendisine. Bana sevgin bitince soyle ayrılalım demistim. Kendisi sacmalama falan diyerek konuyu gecistiriyordu. Ha su var kendisi oraya evlilik icin gitti ama oradayken ben jeep alcam luks araba alcam demeye basladi. Normalde kufurlu konusmazdi yani utanirdi. Bende çok dikkat ederdim. Boyle bir olayda bile kufur etmedim saygi guven hersey benim icin. Ama santiye ortamina girince değişmeler basladi Bana senle kufurlu kousamiyorum erkek arkadalsarimin muhabbeti daha cok sariyor dedi birgun. Bende anana bacina kiminle sovuyorsan onunla muhabbet et sıkıntı yok dedim hatta bana trip atti konusmadi benle

Canım,erkeklerin yöntemi değildir senin aldığın kazağı giyerek saati takarak alttan bir mesaj vermeye çalışmak.Bunlara anlam yükleme.Emin ol onları senin aldığını bile unutmuştur.Adam diyeceğini demiş.Önüne bak.

Ortam değişince odağı değişmiş, hayat gündemi farklılaşmış siz de unutulmuşsunuz. 8 yılda aşkın a sı kalmaz zaten ilişkileri bu kadar uzatmamak lazım. Evliliklerde olay daha farklı. İmza iki tarafa da ciddiyet katıyor en azından her kavgada kapıyı çekip çıkamıyorsun. Sevgiliylen sekiz yılda allah bilir kaç kere küs barış yaşadınız haliyle kabak tadı veriyor. Ayrılmadan önce şöyle dedi böyle dedi diye kafanızı bulandırmayın. O anın gazıyla söylemiştir.

Gözden ırak ilan gönülden de ırak oluyor..sirf 8 yıl boşa gitmesin diye pişman olsun ,geri gelsin düşünceniz yanlış.bellki sizi artık sevmiyor ve devam ederse siz daha çok üzülürsünüz. Unutmamız en iyisi..her son yeni bir baslangic

Simdi oncelikle kendini inandirmaktan vazgec.
Ornek : Arkadaslarinin yaninda "ben hanimdan izin almam,erkek degilmisiniz" diyen erkeklerin %90'i gizli bir yerde "karicim,pamuk ellerinden opuyorum,gecikmem soz veriyorum" demek suretiyle noktaliyor konusmasini :):)
Ama sizin durumunuz boyle degil.Bu cocuk senden cekinmiyor,hatta seni istemiyor.Adamin tek derdi:Olurda Türkiye'ye tatiller icin donersem bos kalmayayim,hazir kita orada da bir bekleyenim olsun seklinde..Anladin mi ? Anlatabildim mi ?
Yani vermis oldugum ornek,esinden cekinen ve onu sevenlere mahsus..Seninkisinde cekince yok,kaybetme endisesi yok,Sevgi de yok.

Hayat tecrübesi olsun bu size. Ben 20 sene önce yaşadım bunu. Benim için dört dönen nişanlımın annesi napalım kısmet değilmiş kızım deyip o hafta nişan hediyelerini yollamıştı. Babası da güya bana bunu yaptığı için oğlunu evlatlıktan reddedecekti. Sonra duydum ki işyeri açmış reddedeceği oğluna.

Siz sevgilinizden ayrılıp terketseydiniz sizin aileniz görüşmeye aramaya devam eder miydi? Siz ister miydiniz anneninizin babanızın eski sevgilinizi aramasını? İstemezdiniz, onlar niye arasın? Herkes kendi evladının yanındadır önce. Sizden ayrılma şekli, aldatması, bir anda harcaması falan tabi hoş değil. Kendine saygısı olan dürüst insanın yapacağı şeyler değil. Ailesi anlaşamadılar, ikisine de hayırlısı neyse o olsun der çekilirler aradan. Doğrusu da bu bence. Oğlunun kızının ilişkisine karışmamak.

Beraber büyümek veya çok uzun süre sevgili olmak alışkanlık haline geliyor. 8 yıllık ilişki neredeyse çocuk yaşlarda başlamak demek. Ergenlik yaşındayken hissedilenler ileride kaybolur genelde, o nedenle hislerinin değişmesi normal. Size bunun işaretini de 2 sene önce vermiş. Affetmeyecektiniz ve devam etmeyecektiniz bu ilişkiye.

Bu teknolojik çağda evli barklı erkeklerin bile gözleri fıldır fıldır dört dönüyor sosyal medyada. Sevgiliniz de maalesef buraya kadar dayanabilmiş. Evli, nişanlı hatta sözlü bile değilmişsiniz. Önünüze bakın ve bu adamı hiç yokmuş gibi çıkarın hayatınızdan. İntikam, takip etme, sosyal medyada ne yaptığını araştırma... bunlar sizden çok şey götürür ama adamın zerre umurunda olmaz.

Bekaret vermekten sonra yeni bir çığır.

8 yıllık ilişki genelde evliliğe gitmez biter.Lutfen kendinizi küçük düşürmeyin daha fazla

Biri ya da birileri var, 2 yıl önce nasil yalan söylediyse size yine aynı şekilde söylemiş. Artik sizinle bir gelecek düşünmüyor, bunu kabullenin ve kendi yolunuza bakın.

Yaşlarınız kac. Neden yurt disina gitti .dr mühendis vs mi genelde onlar bu ara yurt dışına gidiyor .

Kafasi dağılmış toparlayamaz kişiliği bozuk naptigi belli değil en iyisi kendi haline bırakın

Ben bana aldığı her seyi kaldirdim. Hem boyle yapip hem de bunu yapmasi cok tuhafima gitti açıkçası. İnsan utanir takmaz

Hic bir sekilde korkusu yoktu. Yani su var 6 ay once yine bir tartisma ayril baris davasinda affettircem gorceksin kendimi. Deyip pervane olmuştu. Ben istedigimi elde ederim gor bak seninle evlencem seni istiyorum demisti. İrda ki istediğimi elde ederim kelimesini bu olay patlayinca anladim. Sonrasinda ise ne kirmaktan korku ne kaybetmekten korku. Oatavatsizca dobralik adi altinda her seyi soyler olmustu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…