Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden yapıcı yorumlara dönmüyorsunuz? Israrla insanlarla ters düşecek tarzda cevap veriyorsunuz.
Farkında mısınız?
Yapıcı yorumları okuyorum nasıl bir dönüş yapmalıyım? Soru sormamışlar güzel tavsiyelerde bulunmuşlar. Her birine de teşekkür ederim yazmıyorum artık. Saldıranlara istedikleri tarzdan cevap veriyorum sadece. Yanlış anlaşılan yerleri düzeltiyorum

Peki tedavi olmayı düşünüyor musunuz?

Gerçekten burdaki bazı konuları okuyunca hayretler içerisinde kalıyorum. Bunları yazan kişinin 16 yaşlarında falan olduğunu düşündüm başta aynı yaşta olduğumuzu görünce hayret ettim doğrusu. Kimseye değil kendinize yazık ediyorsunuz en başta
Bu sivri dille bu saygısızlıkla ömür boyu başınız yerden kalkmaz sürünürsünüz, zaten baba bedduası almaktan dikkatle kaçınmak lazım ömür boyu. Valla ne diyeceğimi şaşırıyorum size Allah akıl fikir versin. 1 senedir evliyim bebek için uğraşıyorum ama böyle konuları görünce Allah hayırlı evlat versin hayırsız olacaksa nasip olmasın diyecek duruma geliyorum. Çok üzücü

İste bu sivri dille bu saygısızlıkları yaptım. Geri de alamam. Ben unutsam onlar unutmaz. Böyle de bir çukur. Tüm apartmana mahalleye akrabalara rezil olmuşum adım çıkmış. Nasıl düzelsin ki tüm bunlar. İnşallah çok hayırlı bir evladınız olur

niye aileni işin içine sokmak istemiyorsun? çünkü sen psikoloğa gidince olayları evirip çevirip anlatacaksın ama psikolog mantıklı olarak karşı tarafı da dinlemek isteyecek, gerçek ortaya çıkacak.hatta ellerinde o sildiğin ses kayıtları, bir de videon olsa doktor senin halini bir görse seni yatıracak büyük ihtimalle.senin durumun psikoterapilik değil ilaçla tedavilik.He bizi bağlayan bir şey yok seni de aileni de tanımayız etmeyiz , ama ailene de yazık, çevrene de yazık , 21 yaşında gencecik insan olan sana da yazık.daha okul bitirip topluma karışıp belki aile kuracaksın.
dipnot: ilaçla tedavi de yatarak tedavi de genel olarak tedavinin hiçbir türü kötü/ayıplanacak bir şey değildir. tedavi olmak olgun bir harekettir.

Önce konuyu düzgünce okumayı deneyin. Bir fiske vurmamış öyle mi? Her konumda babam beni dövdü yazmıyorum bunlar standart şeyler çünkü. Kardeşim de şakasına bana yastık atmış ha tamam
Öncelikle profilini sınırlamışsın. Senin konularını göremiyorum. Kaldı ki bütün konularıni aklımda tutacak degilim. Ben konunu gayet iyi okudum. Ve bu konunda yazdıklarına gore cevap verdim.

Genellikle dayağı asla tasvip etmem ancak sem aşırı zor bir insansin. Burada ki kişilerle konuşma tarzından ve üslubundan bile belli oluyor bu. Kim bilir babanı ne kadar zorluyorsun sabrını sınıyorsun ki baban seni dövmüş. Ki son yaptığın olay da baban o kapıyı kırıp seni gerçekten dövmediyse peygamber sabri varmis o adam da bravo.

Ki burada ne konular okuyoruz ne kotu ilgisiz bavalar. Çoktan elin ekmek tutacak yasa gelmişsin kendini cocuk gibi yapmayi birak ve kendine gel. hem babanın evin de kalıyorsun hala hem parasını harcıyorsun hem de adams küfür ediyosun. Başkası olsa seni beş parasız sokağa atardı.

Bence sen de öfke problemi var. Bir psikologa görünüp tedavi ol. Sobra da babandan özür dile helallik iste. Baba bedduası alırsan iki yakan bir araya gelmez. Dünya senin etrafında dönüyormuş gibi davranmaktan vazgeç. Ev de ki 3 yaşında çocuğa da kotu örnek oluyorsun.

Aileme neden söyleyeyim ki? İleride başıma kakarlar kesin
Onlar senin ailen düşmanın değil önce bunu kabullen gerçekten seni kınamak yermek için söylemiyorum ciddi tedaviye ihtiyacın var güzelim senin ablan yaşındayım bak kötülüğün için söylemiyorum kendin için iyi ve mutlu bir birey olmaya ihtiyacın var hayatın tek ailenle sınırlı olmıyacak ilerde kendi ailende olucak böyle hayat geçer mi

Güzel kardeşim istersen olur emin ol ki, ailenin de tüm çevreninde gözünde bu imajı yaratan sensin. Eğer kendini depresyonda hissediyorsan veya öfke kontrolü problemin varsa tedavi olmalısın evde kendini en rahat ifade edebildiğin bir büyüğün kim varsa ona açmalısın bu konuyu. Emin ol ki kimsenin aile hayatı güllük gülistanlık olmuyor, bende evlilik sürecinde çok kırıldığım hakaret duyduğum oldu ama inan ki şu senin söylediklerinin zerresi geçmedi geçemez dilimin ucundan. Bir kere insan kendine yakıştıramaz bunları. Biraz kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin ve onların senin üzerinde ne kadar hakkı olduğunu düşünmelisin. İnan ki anne babanın duası da bedduası da insanın hayatını şekillendiriyor.
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim

Düzgünce yazana gayet düzgünce cevap veriyorum. Sizler önce kendi üsluplarınıza bakın. İşte babamla aynı tarz. Sen sen sen sen suçlusun bilmem ne. Ne güzel mesaj yazanlar var biraz örnek alalım. Sürekli bildiğim şeyleri yazıp duruyorsunuz. Ne diyeyim teşekkür mü edeyim saldıran mesajlarınıza karşı?

Hahahah zavallı mı. Güldürmeyin Allah aşkına. Fırsatını bulsa beni döve döve ya öldürür ya da sakat bırakır. Katil ruhlu diye boşuna demiyorum
Baban katil ruhlu olsa o kapıyı kırar seni öldürürdü.

Yazdığınız şu yazı boyunca kaç defa "ben sinirlendim, sinirlerim bozuldu" ifadelerini kullandığınıza bakın sadece. Bence tamamiyle yeterli durumu özetlemek için.
Öfke probleminiz var ve bence destek almalısınız. Hem etrafınızdaki insanlara hem kendinize fiziksel ve ruhsal zarar veriyorsunuz.
Bu saydıklarınızın 10 da birini yapsam evli ve hamile olmama rağmen babam karşılığını verirdi emin olun.
Allah yardımcınız olsun

Canım bak bir baba ana evlatlarına yemek yediriyorsa yatacak yer veriyorsa o ekmeğin hatrına bazı şeyler sineye çekilir bende sorunlu bir aileden geldim babam bİze bakmazdi kendi disarda yer icer gelirdi anne desen annelikten cok uzaktı çocuğu düşse sanki bir olay olurda uzaktan film seyreden insanlar gibiydi hiç birseye karışmak istemezdi bir iyilik yapar cok degerli birşeyverip sonra pişman olup geri almak isterdi öz evladından yinede sineye çektim ama insan bir yerden sonra ipleri koparıyor daha doğrusu onlar kopartıyor bence sen bu kadar basit şeyler için ipleri koparma sonra pişman olursun yalnız kalirsin

Ben sonuna kadar okuyamadim Allah senin ailenin yardicisi olsun babaya soyledigin lafdan sonra adam seni red etse hakkidir.snin destek alman gerekiyor senin iyligin icin yasin kac bilemiyorum ama destek al hem kendine hem etrfina zarar verme eminim ailen boyle bisey yaprsan seni desteklerler

Size şiddeti hak ediyorsunuz diyemem çünkü ne olursa olsun şiddetin haklı bir yanı olmaz, sizin dediğiniz gibi olsun kötü bir aileye sahip olduğunuzu kabul edelim, ki babanızın size daha önce fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını söylüyorsunuz ama öte yandan sizin beyanlarınız şu yönde evinizde ev temizliği konusunda anneniz size bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar iş yaptırmış, ta ki anneniz 4. kardeşinize hamile kalana kadar da siz evde pek iş yapmazmışsınız, anneniz hamile kalınca kendi isteğinizle evin işlerini üstlenmek istemişsiniz, üniversite öğrencisisiniz, babanız okul harçlığınız dışındaki ihtiyaçlarınızı da karşılarmış, siz de okul harçlıklarınızı biriktirip kendinize yüzük almaya karar vermişsiniz, 15 yaşındaki erkek kardeşinizle itişip kakışmanıza annenizle babanız müdahil olmuş, babanıza ondan nefret ettiğinizi söylemişsiniz, o da ağlamaklı beddua etmiş size, siz onlara onlar size sürekli bir küfür, nefret, beddua hali mevcut.

Aileniz kötü de siz iyi misiniz peki? Nasıl ki anne babanız size şiddet uygulamakta haklı değilse, sizde babanıza küfür etmek, hakaret etmekte haklı değilsiniz, ailenize öfkeniz ne zaman başladı? Küçükken sizi savunan babanıza nefretiniz anne babanızın tek ve biricik kızı olmaktan çıkıp ilk kardeşinizin doğduğu gün mü?

Sizi artık daha az sevdiklerini mi düşünüyorsunuz? Erkek kardeşinizin sizin sevginizi çaldığını mı? Ailenizle ilgili açtığınız her konuda 15 yaşındaki erkek kardeşiniz başrolde, anne babanızın canını acıtmak veya belki de onların size olan sevgisini sınamak için erkek kardeşinizle kavga ediyorsunuz, 3 yaşındaki kardeşinizle yeni doğan kardeşiniz henüz bu konulara dahil değil çünkü çok küçükler, biraz büyüseler belki onlarla ilgili de sorunlar yaşayacaksınız.

Yanlış anlamayın, sizi anlamaya çalışıyorum yalnızca, anne babanıza öfkeniz, aslında özellikle babanıza öfkeniz size bir vakitler şiddet uyguladığından mı yoksa annenize hak verip erkek kardeşiniz için size bağırıp çağırmasından dolayı mı?

Belki siz babanızın size vurmalarını unutacaktınız, erkek kardeşiniz aranızdaki sevgiye ortak olmasaydı. Aşırı yemeleriniz, kendinizi yemeğe vermeniz duygusal açlıktan değil mi? Babanıza yalnızca sizi sevmediği için öfke duyuyor, ona hakaret edip aşağılayarak ceza veriyorsunuz, özellikle nefret etsin diye uğraşıyorsunuz gibi geliyor bana.

Bir uzman yardımı almanız şart zira ailenizi cezalandırmaya çalışırken en büyük zararı kendinize veriyorsunuz.

Aslında o çok kızdığın babana karakter olarak çok benziyorsun. İkiniz de aynısınız.

Ne baban, baba olmayı becermiş, ne de sen evlat olmayı becermişsin.

Aşırı derece de öfkeli birisin. Ağzından sadece hakaretvari kelimeler çıkıyor.

Kurban kesimi hakkında ki söylemlerin gerçekten fiyasko!

Artık bir yerde kendine dur demelisin.

Bilemiyorum seninde ama ağzın bozukmuş
O yaşa gelmiş babana bunları söylemişsin ne bekliyordun değişmesini mi? Bence değmez Di, bu kadar sinirlerimi bozmaya, aile ilişkileriniz anormal, çok zekisin ama iyiye kullansan daha avantajlı duruma gelirdin, değiştiremiyeceğin huyları için babanla çarpışma bazı şeyleri kabullen, o zaman daha huzurlu olursun

Umarım gerçek değildir,eğer gerçekse yazıklar olsun size derhal tedavi olmanız lazım,zira saygisilik, küfür, hakarette psikolojik rahatsizlik ve evet babanızın dediği gibi fitne fesatsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…