Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babanızın tavrı korkunç, onu eleştirmekte, ona kızmakta haklısınız ama ondan farklı değilsiniz. Siz de korkunç kötü bi insansınız. Suriyeli diye beğenmediğiniz, evinize almak istemediğiniz insanlara verilen iki lokma eti çok görüyor, kardeşinizin kolunda kumanda kırıyor, babanıza küfrediyorsunuz. Hayvan kestiği için katil olduğunu söylediğiniz babanızdan farkınız elinize kan bulaşmamış olması. Çok çirkin, çok ayıp. Size de sizinle birlikte büyümek zorunda olan kardeşlerinize de annenize de acıdım. Yazık.

KOTU yorum yazmak istemem ama anlattıklarının cogunda sen haksızsın. Verdıgın tepkiler normal degıl sana normal gelebilir ama degıl. Cıddı bir destek alman lazım. Bu hayatta en onemlı sensin. Kendıne yatırım yap ve ıyı bir destek al. Psikolojik hap kullanmam gerekiyorsa kullan. Bu sekılde hayat sürenler evlenip mutlu olcam deyıp aynı hayatın daha kotusunu yasıyo once kendını duzelt. İtinayla o kadar uzun yazını okudum. Normal degılsın.

Herkes kıza yüklenmiş ama, sevgi dolu, düzgün iletişimin olduğu, bireylerin değer gördüğü bir ailede hiçbir çocuk zamanla bu hale gelmez.

Yaptığınızı hiçbir şekilde tasvip etmiyorum. Ama sizin bu hale gelmenizde ebeveyninizin payı olduğunu düşünüyorum. Ancak siz artık bir yetişkinsiniz. Durumunuzla ilgili bir çözüm üretmelisiniz, ailenizi ya da kendinizi suçlayarak bir şey elde edemezsiniz.

Anladığım kadarıyla öfke kontrolü sorununuz var. İmkanınız varsa lütfen terapi alın. İleride yuva kurduğunuzda benzer sorunları eşiniz ve çocuklarınızla yaşayabilirsiniz.

Valla kusura bakma sen normal degılsın aılende degıl babaya kopek demek kufurler dıyecek bısey bulamadım baban o küfürlere senı dovse haklı gene bısey dememıs adam aılecek degısıksınız baban o kufurlere bısey demedıyse sorun sende demekkı

Gerçekten buraya dalgaya geliyorsunuz sanırım yok sesini kaydetmiş yok babanıza köpeğin elini öpsem iyiydi demeniz yok bilmem ne yapmayı biliyorsunuz demeniz facia şeyler. Evde misafir varken çocukla çocuk olan sizsiniz çocuklar yastıklarla oynuyor kimsenin bir rahatsızlığı yok siz neden müdahale ediyorsunuz kumanda kırmak ne demek kolunda fiziksel zarar bu. Babanız haklı ayrıca kime ne kadar et vereceğini de aileniz bilir sizi ilgilendirmez giriyorlarsa çıkarlar evinizi yemediler ya. Bu hakaretleri babama yapsam beni tekme tokat döver evden kovardı adam yine iyi dayanmış bir de dünya şey yedim diyorsunuz odanızda bile ekmekler varmış o aile size nasıl dayanıyor hayret psikolojik sorunlarınız var tedavi olun yoksa o baba evlat katili olur gerçi bunlarda senaryo kanımca.

Öyle babaya böyle evlat.
Böyle bir etkileşimin yaşandığına inanmıyorum , burda yazılanlar gerçekse ortalama bir Türk babası bu lafları eden çocuğunu komaya sokardı.
Velev ki gerçek, aile terbiyesinin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.
Kendisi terbiyeden yoksun olan baba , çocuğuna da zerre kadar olumlu huy kazandıramamış, babanın yetiştirdikleri arkadan gümbür gümbür geliyor. İnşallah 3 yaşındaki bir şekilde kendini kurtarır.
Bir de fazla film izlemişsin güzelim, odaya hamburgerler söylemeler bilmem neler. Zerre inanasım yok, babandan aldığın parayla mı dönüyor bu düzen?

Umarim gercek degilsindir de dalga geciyosundur. Hayir gerceksen normal degilsn tedavi olmalisin. Allah hayirli evlatlar versin herkese

Ya sen yemek bitince tabağımı yalıyorum, dışarda yemek yiyince kürdanları bilmem neleri topluyorum diyen kişi değil misin
Çok ağır bir vakasın gerçekten.
Bu anlattıkların hayal ürünü bile olsa bunları düşünebildiğin için yine hastasın bence.

Babamdan şu yaşıma kadar fiske yemedim, sizin dediğiniz lafların 1/10 etsem sağlam birtane yapıştırırdı. Net!!
Psikolojik tedavi görmelisiniz, içinizde bastıramadığınız çok büyük bir öfke var herşeye, herkese karşı.

Bu üye annem ve kız kardeşimle yaşıyorum, onlar yiyor dememiş miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…