Saçma sapan bir ilişki ..

Benim kötü anımda kesinlikle beni çekmiyor yanımda olduğunu hiçbir zaman görmedim her zaman enerjim yüksek yanına giderim sıkıntım olduğunda ona anlatıp rahatlayanmam mesela

O zaman zaten yanlış bir ilişki içindeymişsiniz. Çok bir kaybınız olmaz.
Ama ilişkiye bakış açınızı yanlış buldum. Her şeyin en güzeline sahip olmak imkansız. Yeri geldiğinde o güzelliklerin de ardında kirli şeyler göreceksiniz gözünüzü biraz alıştırın.

Benim kötü anımda kesinlikle beni çekmiyor yanımda olduğunu hiçbir zaman görmedim her zaman enerjim yüksek yanına giderim sıkıntım olduğunda ona anlatıp rahatlayanmam mesela
O zaman bu birikmişliktir vs bilemem konuya göre yorum yaptım. Tüm bu rahatsız olduğunuz seyleri karşınıza alıp konuştunuz mu. Olmuyorsa o zaman bitirirdiniz. Ama bence 1,5 yıllık bir ilişkinin bitirilme şekli mesaj atıp engellemek olmamalı. Oturup konuşmalıydınız.

Bayram tatili için ailemin yanına gittim dönüşte de otobüs bileti aldım sevgilim de beni almaya geldi . Öncesinde zaten mesajlarda sürekli trafik gerginliği vardı .. geldım işte keyıfsız gergin bir karşılamayine aynı şekilde ne bir heyecan yolculuğumu sorma vs hiç birşey yok. Onun gerginliği bana gectı , taksiyle de gelirdim yok İstanbul trafiği zaten tatile yüzünden vs hala saydırıyor. O öyle yapınca ben de sustum hiç konuşmadım oda hiç konuşmadı eve geldik işte valizimi yukarı taşıyabilir misin dedim tamam dedi normalde oturup görüşecektik yani getirdi kapıya gelmek ister misin dedim eve gideyim dedi tamam dedim çok kötü bir gündü dedim ..sonrasında çok sinir oldum bana yaptığı tavra ben mi yanlış anlıyorum ben mi çok alınganım mesaj atıp engelledim her yerden

Sen yorumlarınızı şaşkınlıkla okuyorum.. Nasıl yani dokuz gündür görüşmediğimiz sevgiliniz sizi almaya gelmez mi siz ilımlı yaklaştınız halde sürat asmaya devam mı eder normali mi bu

Adamı sizi alması için otogara mı çağırdınız ? Esenler otogara mı geldi ? Hangi trafiğe girdiğini anlamak için soruyorum.

Son düzenleme:
Genel bir birikimle engellemişsin, tek olay değil bu belli. Ben sana hak verdim, o değeri heyecanı hissetmeyi istemek en temel hakkın bir ilişkide.

İnstagramı aktif kullanmıyorum, tanıdığım insanlar dışında kimseyi takip etmiyorum.

İnsanlara öyle mi, böyle mi diye soracağına konuya yorum yapmayı tercih etmez misin?
Yazdım zaten yorumumu alıntıladığım diğer üyeye cevaben.

Bazen enerjiniz uyuşmayabilir. Yorgunluk, stres bir şeyler sebep olabilir buna.
Başkaca sorunlarınız yoksa biraz tatsız bir yolculuk geçirdiniz diye engellemeniz saçma olmuş.

Anlık bir sinir,sinir bozukluğu olabilir. Bazen ben de tüm dunyadan nefret ediyorum ve esim de nasipleniyor bundan bir sureligine😆Sürekli tutumu bu degilse evet abartmışsin . Bugün ustune gitmek yerine yarın sorarsın halini tavrını. Engel isi hiç olmamış cocuk yaşlarda değilsiniz sonuçta. Amaa simdi geleyim cevaplarınıza. Adamın seni Engel isine alistirdigini soylemissin. Bunu yapan 37 yasinda adam. Iste burda bir sıkıntı var. Yani seni engellemeye alistiracak kadar sorun yaşıyor ve iletişemiyorsunuz. Asıl sıkıntılı kısım burda bence. Sadece bu konuyla degerlendirmemek lazim gibi.

Bayram tatili için ailemin yanına gittim dönüşte de otobüs bileti aldım sevgilim de beni almaya geldi . Öncesinde zaten mesajlarda sürekli trafik gerginliği vardı .. geldım işte keyıfsız gergin bir karşılamayine aynı şekilde ne bir heyecan yolculuğumu sorma vs hiç birşey yok. Onun gerginliği bana gectı , taksiyle de gelirdim yok İstanbul trafiği zaten tatile yüzünden vs hala saydırıyor. O öyle yapınca ben de sustum hiç konuşmadım oda hiç konuşmadı eve geldik işte valizimi yukarı taşıyabilir misin dedim tamam dedi normalde oturup görüşecektik yani getirdi kapıya gelmek ister misin dedim eve gideyim dedi tamam dedim çok kötü bir gündü dedim ..sonrasında çok sinir oldum bana yaptığı tavra ben mi yanlış anlıyorum ben mi çok alınganım mesaj atıp engelledim her yerden
Ben anlamadım. Otobüs bileti aldıysanız eve otobüsle gitmiş olmanız gerekmiyor muydu? Adam sizi eve mi bıraktı?
Yani kırılmanız normal ama engellemeye gerek yoktu diye düşünüyorum

Buradakilerin gazına gelip inşallah engeli açıp özür dilememişsindir.
bence bu ilişkiden olmaz ama adamın surat asması hiç çekilmez
yoldan geliyorsun, mutsuz karşılayacaksa hiç karşılamasın. Silah zoruyla getirtmedin ya?
Hiç sevmem bu tipleri bence karşılamada insan güleryüz bekler , modu düşükse de saklasın 1 saat.
Sanki paşam bize özel jet tutmuş altı üstü araçla alıyor, aynı durumda siz de alırsınız
Engellemek saçma ama buna da o sizi alıştırmış
Acaba başka biri olabilir mi hayatında?

Görüşmedik telefonda bile konuşmadık anlatacağımız bir sürü şey insan sevgilisini görmek istemez mi ya işte ben anlamıyorum artık bu devir çok değişmiş bana göre değil
Ben şu kısma takıldım konuda ve çok merak ediyorum; bu iletişim çağında “9 gün boyunca telefonda bile görüşmedik/konuşmadık demişsiniz. Neden 9 gün boyunca sıfır iletişim oldu? Ailenizle mi ilgili bu durum yoksa karşı taraf resmî olarak boşanmamış/eşiyle aynı evde yaşıyor olabilir mi? Yoksa bu kadar süre içinde sıfır iletişim çok garip. Bu iletişimi engelleyen bir şeyler olmuş olmalı diye düşünüyorum.

Ben şu kısma takıldım konuda ve çok merak ediyorum; bu iletişim çağında “9 gün boyunca telefonda bile görüşmedik/konuşmadık demişsiniz. Neden 9 gün boyunca sıfır iletişim oldu? Ailenizle mi ilgili bu durum yoksa karşı taraf resmî olarak boşanmamış/eşiyle aynı evde yaşıyor olabilir mi? Yoksa bu kadar süre içinde sıfır iletişim çok garip. Bu iletişimi engelleyen bir şeyler olmuş olmalı diye düşünüyorum.
Aileme suan da anlatbilecegım bir ilişki değil ciddi bir şeyler beklerler emin degılım o sebeple paylaşmadım ve konuşmadık o da saygılı yada fark etmiyor bu durum onun için

Buradakilerin gazına gelip inşallah engeli açıp özür dilememişsindir.
bence bu ilişkiden olmaz ama adamın surat asması hiç çekilmez
yoldan geliyorsun, mutsuz karşılayacaksa hiç karşılamasın. Silah zoruyla getirtmedin ya?
Hiç sevmem bu tipleri bence karşılamada insan güleryüz bekler , modu düşükse de saklasın 1 saat.
Sanki paşam bize özel jet tutmuş altı üstü araçla alıyor, aynı durumda siz de alırsınız
Engellemek saçma ama buna da o sizi alıştırmış
Acaba başka biri olabilir mi hayatında?
Kbakma fazla alınganlık yaptım sanırım dedim bir anda herkes aynı şeyi söyleyince yanlış yaptım gibi geldi konuşuyoruz şuan da

Back
X