"katil ruhlu, o hayvancağızı nasıl kestin" den kasıt kurban işte.Kurban kestiği için demedim. Gözü kara yani onu bile içi ürpermeden yapabiliyorsa... Konuşmalarına tavırlarına bakınca ona katil ruhlu diyesim geliyor. Ürpertici yani
Tamam sen söyledin diye tedavi olacagim soz. Hala su lafi hakli goruyorsun ya gel birlikte tedavi olalim
Bencede ben babamla bu tartısmaya gırseydım sanırım babam benı dovemeden kalpten gıderdıValla dövecek adam o kapıyı kirar seni yine doverdi.
tabi canım , gerçekten korkunç katil ruhlu dayakçı bir adam olsa , sinirlerini bir tık daha kontrol edemeyen bir adam olsa (ki adamda peygamber sabrı varmış) ortadaki bir tane tahta kapı ve uyduruktan kilidi mi engel olacaktı buna? Kaldı ki hanımefendi çok rahat eve yemek siparişleri veriyor odadan çıkıyor ediyor.Valla dövecek adam o kapıyı kirar seni yine doverdi.
Yahu sen Adam in anasına kendi atana o... demissin adamında ağzından sinirle çıkmış bir soz iste. Sana el kaldırdı mi bir fiske vurdu mu onu soyle. Alt tarafı kardeşin şakasına kafana yastık atmış gitmis çocuğun kolunda kumanda kırmışsın günah vallahi. Ben 28 yaşındayım kardeşim 21 o da bazen sakalasir benle yastıkta atar, kardeşiz biz can yakmaya gerek yok.Tamam sen söyledin diye tedavi olacagim soz. Hala su lafi hakli goruyorsun ya gel birlikte tedavi olalim
21 yaşındaymışSen haklısın veya baban haklı demicem kaç yaşındasın onu merak ettim. Senin şuan yapıcağın en güzel hareket aileni karşına alıp bir psikiyatriste gitmek istediğini söylemek bence çünkü bak kendinde görüyosun mutsuzsun bunu değiştirebilirsin
Önce konuyu düzgünce okumayı deneyin. Bir fiske vurmamış öyle mi? Her konumda babam beni dövdü yazmıyorum bunlar standart şeyler çünkü. Kardeşim de şakasına bana yastık atmış haYahu sen Adam in anasına kendi atana o... demissin adamında ağzından sinirle çıkmış bir soz iste. Sana el kaldırdı mi bir fiske vurdu mu onu soyle. Alt tarafı kardeşin şakasına kafana yastık atmış gitmis çocuğun kolunda kumanda kırmışsın günah vallahi. Ben 28 yaşındayım kardeşim 21 o da bazen sakalasir benle yastıkta atar, kardeşiz biz can yakmaya gerek yok.
O insanlar seni bakmış büyütmüş emek vermiş, tahmin ediyorum sen sürekli boyle davranan birisindir ona rağmen babanın eleni öpünce adam evladım demiş harçlık bile vermiş sana. Sen ne utanmaz acınası bi evlatsin ki o lafları baban icin ağzına almaya ar etmiyosun.
Ne ekersen onu biçersin demişler. Yasattigini yaşamadan ölmezmiş insan. Senin de yarin obur gun evladin olucak. Bak 15 yaşında erten de degilsin. Yaşının ağırlığını taşı. Saygını terbiyeni takin. Sinirlenip kriz gevirecegine konuşmayı dene.
Allah sana hidayet versin inşallah.
Sen konumu çok sevdin galiba21 yaşındaymış
Aileme neden söyleyeyim ki? İleride başıma kakarlar kesinSen haklısın veya baban haklı demicem kaç yaşındasın onu merak ettim. Senin şuan yapıcağın en güzel hareket aileni karşına alıp bir psikiyatriste gitmek istediğini söylemek bence çünkü bak kendinde görüyosun mutsuzsun bunu değiştirebilirsin
takmış herkesi çileden çıkartmaya çalışıyor resmenNeden yapıcı yorumlara dönmüyorsunuz? Israrla insanlarla ters düşecek tarzda cevap veriyorsunuz.
Farkında mısınız?