Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahah zavallı mı. Güldürmeyin Allah aşkına. Fırsatını bulsa beni döve döve ya öldürür ya da sakat bırakır. Katil ruhlu diye boşuna demiyorum
Babanız öyle dediğiniz gibi biri olsa bu dediğinizi çoktan yapmıştı. Psikopat olan sizsiniz ve acil tedavi olmanız lazım.
Kurban kesene cani demek normal bir davranış sanıyorsunuz ya komedisiniz resmen.

Ve o kumandayı kırmayı ve ilk kavgayı da başka birinin evinde yapmışlar, rezalet.

Adamı o kadar sinirlenirmişsin ki o cümleyi kurmuş,evet içinden,fikrinden,beyninden seni parçalamak istemiş -ama sen kizi'sin onun merhameti ağır basmış sana olan sevgisinden...
Şimdi bunları bu kadar diyecek bir adam emin ol yapardı da,ama yapılmıyor işte bir baba olarak duyduğu laflar kurşun gibi geliyor ama evladına kıyamıyorsun burada ki ince ayrıntıyı görememen çok normal.Için o kadar kin ve nefret dolu ki sadece kusuyorsun.O kadar merhametsiz vicdansizsinki hala babani suçluyorsun yazık bir gün sende evladından çekince çok pişman olacaksın bu günlere dönüp babanin kalbini onarmayı cok isteyeceksin ama bu günlerin geri gelmeyecek.....

Uyandım hala aklımdaydın girdim okudum, aynısın tabi ki hala. Lütfen Mune ablanın yazdıklarını güzelce, sakince oku.
Herkesten önce kendin için bir şeyler yap. Kendine daha fazla bunları yaşatma. İnsan kaybetmek çok kolay. Kazanma taraftarıyım ama çaba göstermek zorundasın. Daha önünde kocaman bir ömür var. Çok üzüldüm ben sana ve ailene

Ne kadar gereksiz mevzular, ne kadar kalp kırmışsın... Öncelikle o ev ailenin evi istediklerini alırlar eve senin söz hakkın yok. Kaldı ki kurban... “Eti verip yollasınlar” o kadar kötü bir cümle ki, bak ailen et verdikleri insanlar kötü hissetmesinler diye eve davet ediyorlar hiç böyle düşündün mü? Kardeşinin kafasına yastık atıp dalga geçiyorlarmıs yahu atan da diğer kardeşin, kardeşçe oyun oynuyorlar işte sanane? Senin yaptığın daha kötü dövmüşsün çocuğu. Hem babanın evinde kalıyorsun hem onun eve getirdiği paradan geçiniyorsun hem de bunları söylüyorsun yazık... Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sende ergen tavrı gördüm. Ailen düşmanın değil hayatta tutunacak tek dalın, ileride anlarsın. Ben yaptığım terbiyesizlikler için çok pişmanıma değil ellerini öpmek ayaklarını öpsem haklarını ödeyemem. Bence kan şekeri ve tansiyonunu ölçtür tatlı yiyince geçiyorsa onlarda bir problem vardır, sinir stres yapar.

Görmüyor muyum? Umarım benim yaşadığım türden şeyler yaşamazsınız diyeyim o zaman.
Senin yaşadığının 10 katını yaşadım ama ağzımdan tek kelime çıkmadı hem annemden hem babamdan..hangi ülkede yaşadığını bilmiyorum hangi dine mahsup oldugunuda gerci buda cok önemli değil 4 kitabi ac oku nerede yazıyor anneye babaya böyle davranma hakkı? Ha dersenki meral senin bilmediğin başka şeylerde var anlatamadiklarim v.s o zaman ağzını acmadan yataklarda yiyip içmeden gidip kendine bir iş bir ev acman lazım 21 yaşında benim hem işim hem evim vardı annemin babamin kalbini kırmadan çıkmıştım o evden..

Evlerden ırak. Düşmanıma bile vermesin senin gibisini

k bakma ama sende , seni dunyaya getiren babana kopek diyemezsin

Birincisi benim yazdığım yazıların hiçbir yerinde saldırı yok. Sadece eleştiri yapiyorum. Eğer buraya yazıp objektif görüş istiyorsan eleştiriye de açık olmalısın. Ben son yorumununsan senin iletişim kurmayı bilmediğini anlıyorum. Bence biraz iletişim ve sosyal ilişkiler ile ilgili ders almalısın. Sen sen sen dememizin nedeni de gerçekten haksız olman. Biraz ozelestiriye davet ediyorum seni.

Anan seni doğurana kadar gidip tuvalate sıçsaymış derler eskiler kızdıkları kişilere hah işte keşke senin annen de öyle bişey yapsaymış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…