Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli evde pimi çekilen bomba gibi dolaşan, bilmem kaç gündür dışardan yemekler söyleyebilen(harçlık eksik edilmiyor), yine bilmem kaç gündür odasından çıkmayah, yıkanmayan, kokan ve pirelenen bir evlada karşılık demir gibi sinirleri olmalı o ana ile babanın. Ha bire huzursuzluk..

Malesef biyolojik babam diyor birde..
arkadasim senin acilen tedavi olman lazim
sen ağzı bozuk, saygisiz,geçimsiz, hircin,kavgaci birisin bu belli. Ailene çektirdiğin de ortada . Aileni de biktirmissin belliki. Uuzldum anne babana. Senin gibi bir evladim olsun istemezdim. Evin huzurunu bozan bence senin yersiz hal ve hareketlerin. Babana dediklerinden utan..

O cümlenin neresinde haklı? Yüzünde izi kalır hapis yatar çıkarım hayatıma bakarım lafını savunabiliyorsanız bence siz de kendinizi sorgulayın biraz. Doktora gittim ayrıca bir şeyleri düzeltmek adına. Ağlamaktan bir şey anlatamadım. Yaptıklarım normal demiyorum zaten. Hatta benim de midemi bulandırıyor artık saçmalıklarım. Bu kadar da küçülmeseydim diyorum ama oldu işte

Vallahi çok güldüm okurken keşke sizin ailede yaşasam

Harçlık eksik edilmiyor değil. Bayramda verdiği. Pirelenmedim köyden gelmiş.

hadi kızım git bir tedavi ol sen, sakinleştiricilere mi bağımlı olursun, seni kliniğe mi yatırırlar orasını bilmem ama rehabilite edilmeden topluma çıkmaman lazım.

Farkındayım tedavi olmam gerektiğinin. Psikiyatriye de gittim ama ağlamaktan anlatamadım bir şey. Gerçekten de tam da anlattığınız gibi biriyim. Umarım böyle bir evladınız olmaz

Harçlık eksik edilmiyor değil. Bayramda verdiği. Pirelenmedim köyden gelmiş.
Ağlayarak, teoride pişman olup pratikte aynı lacivert olmak hayatınızda hiçbirşeyi değiştirmez.
Ne harçlığıysa harçlığı, ataya saygı. Ayaklar altına alabileceğiniz ve dilediğiniz kelimeleri ağzınızdan çıkarabileceğiniz kıraathane arkadaşlarınız değil onlar. Anneniz ve babanız, SAYGILI olmak zorundasınız. Evinizde bu cinneti getirecek, herhangi bir zulum, haksızlık, kötülük görmüyorsunuz. Siz kendiniz yazdınız bunları.

hadi kızım git bir tedavi ol sen, sakinleştiricilere mi bağımlı olursun, seni kliniğe mi yatırırlar orasını bilmem ama rehabilite edilmeden topluma çıkmaman lazım.
Tamam sen söyledin diye tedavi olacagim soz. Hala su lafi hakli goruyorsun ya gel birlikte tedavi olalim

Görmüyor muyum? Umarım benim yaşadığım türden şeyler yaşamazsınız diyeyim o zaman.

Görmüyor muyum? Umarım benim yaşadığım türden şeyler yaşamazsınız diyeyim o zaman.
Şu topikte annesinden babasından çeken, haksızlığa uğrayan bir sürü kadın gördüm. Kendinizi onlarla karıştırmayın. Sizinkisi düpedüz nankörlük. Kendinize gelin. Bir bdv atasözü vardır bilir misiniz bilmem ama sirkelenin!

Tamam sen söyledin diye tedavi olacagim soz. Hala su lafi hakli goruyorsun ya gel birlikte tedavi olalim
Adami delirtmissin. Adam söylediklerin de az bile demis. Önceki konularina baktim,hep insanlari çileden cikartmis bezdirmissin
senden illahlah etmisler. Bizzat uygilamadigina şükret. Umarim duzelirsin
Yoksa aileni tamamen kaybedersin.

Sorun sadece sen de değil bak, aile dinamikleriniz ciddi anlamda sorunlu. Yani babanın söyledikleri, diğer kardeşinin küçük kardeşinle dalga geçmesi, senin kendini yemeğe vermen, hepinizin şiddet eğilimi var bir de.

Diğer aile üyelerini bilemem ama senin hem iyi hissetmen hem de aile dinamikleri ile başa çıkabilmen için inkanın varsa terapi almanı öneririm. Hatta yoksa bile imkanı oluşturmak için çalışmalısın bence.

Kimsenin ne yaşadığını bilmiyorsunuz. Buradan atıp tutmak çok kolay geliyor herkese. Sizin gibi normal bir ailede yetişmemiş kız maalesef o yüzden daha da inciti şeyler söyleyin ona.Onun seçimiymiş gibi... Kim böyle olmak ister birazcık empati kurun. Birçok kişi babanın yerinde olsam seni döverdim yazmış. Nereden biliyorsunuz? Buraya yazılanlar kadar hakimsiniz. Ben de öyleyim. Yaptıklarını,dediklerini savunmuyorum. Şiddet hiçbir şeyin çözümü değil. Belki de babasından ya da diğer aile üyelerinden gördüğü psikolojik ve fiziki şiddetin sonucunda bu arkadaşımız bu halde. Vicdanlarınızı bir köşeye koyup buradan yorumlarla saldırınca elinize ne geçiyor? Şiddeti ve vahşeti destekleyemem.Kimse bunu hak etmez.Normal bir aile yapısı yok umarım sizin ve aileniz için en hayırlısı olur.

Anne babanız evlat yetiştirmekte sınıfta kalmış.
Bugun sen bu haldeysen sebebi onlar.
Ama elbette ki aklın fikrin var. Yaptıklarının yanlış olduğunu farketmen de gerekir.
Çok terbiyesizce tavırlar, okudukça inanamadım. Evlerden ırak. Üzüldüm evinizdeki bu huzursuzluğa.
Ayrıca kurban kestiği için babana katil demen filan... Şiddetle kınıyorum seni, çok boş yaşıyorsun şu düşüncenden anladım bunu, kendine gel, bana kalırsa uzman desteği al hayatını kurtar. Gençsin yarının annesisin.Böyle gitmez.

Kurban kestiği için demedim. Gözü kara yani onu bile içi ürpermeden yapabiliyorsa... Konuşmalarına tavırlarına bakınca ona katil ruhlu diyesim geliyor. Ürpertici yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…