Saçma sapan bir ilişki ..

Sen yorumlarınızı şaşkınlıkla okuyorum.. Nasıl yani dokuz gündür görüşmediğimiz sevgiliniz sizi almaya gelmez mi siz ilımlı yaklaştınız halde sürat asmaya devam mı eder normali mi bu
Gelmez, gelemez. Belki başka bir işi vardı size hayır dese nazınızı tribinizi çekecek adam belkide bu yüzden isteksiz geldi. O halide surat ifadesine yansıdı ister istemez.

Bir de bir buçuk yıllık ilişki. Yani o ilk günkü heyecan kalmaz zaten kimsede.
Ya ben kadın değilim ya da bu film dizi kültürü insanların gerçeklik algılarını mahvetti. Sosyal medya da dahil aslında.
Evli misiniz?

Adam İstanbul trafiğinde sizi almaya gelmiş, evinize kadar bırakmış, valizinizi taşımış. Karşılığında gördüğü surat asan bir kadın.

“Haklısın hayatım, trafik çok. Seni buraya kadar yormak istemezdim ama hem ben taksilerde sürünmemiş oldum hem yol boyunca seni daha çok görme fırsatım oldu” gibi bir şeyler demek çok zor olmasa gerek.
Kadın o negatif enerjiyi almıştır öncesinden.kendi de yazmış zaten.

Yani böyle bir sorunda iş engele geliyorsa sorun daha büyük bence.
Evet adam haksız surat yapmakta ama her an çok iyi olamayız ki bazen gerçekten nefret ettiğim ve çekilmez olduğum zamanlar olur.
Yani bilemedim hemen engellemeler,ilişki bitirmeler bana zaten oturmamışlığı ve iletişimsizlipi gösteriyor

Değilim,neden sordunuz ?
Şimdiden böyle yapan evlenince ne yapmaz diye düşündüm de bir an. Hani daha adım atılmamış, aileler işin içine girmemiş, çocuğa sen baktın ben baktım kapışmaları yaşanmamış…

Adam İstanbul trafiğinde sizi almaya gelmiş, evinize kadar bırakmış, valizinizi taşımış. Karşılığında gördüğü surat asan bir kadın.

“Haklısın hayatım, trafik çok. Seni buraya kadar yormak istemezdim ama hem ben taksilerde sürünmemiş oldum hem yol boyunca seni daha çok görme fırsatım oldu” gibi bir şeyler demek çok zor olmasa gerek.
instada vara yoğa cilve yapın diyen kadını mı takip ediyorsun? 😂

Bayram tatili için ailemin yanına gittim dönüşte de otobüs bileti aldım sevgilim de beni almaya geldi . Öncesinde zaten mesajlarda sürekli trafik gerginliği vardı .. geldım işte keyıfsız gergin bir karşılamayine aynı şekilde ne bir heyecan yolculuğumu sorma vs hiç birşey yok. Onun gerginliği bana gectı , taksiyle de gelirdim yok İstanbul trafiği zaten tatile yüzünden vs hala saydırıyor. O öyle yapınca ben de sustum hiç konuşmadım oda hiç konuşmadı eve geldik işte valizimi yukarı taşıyabilir misin dedim tamam dedi normalde oturup görüşecektik yani getirdi kapıya gelmek ister misin dedim eve gideyim dedi tamam dedim çok kötü bir gündü dedim ..sonrasında çok sinir oldum bana yaptığı tavra ben mi yanlış anlıyorum ben mi çok alınganım mesaj atıp engelledim her yerden
Bahsettiğiniz erkek arkadaşınız 36 yaşında, 7 yaşında kızı olan bekar baba mı ?

İnsan her şeyi sevdiğine anlatmak ister sarılmak ister ay çok değişiksiniz cidden
sevgili kavraminiz cok ilginc. hem herseyi paylastiginiz derin bir bagdan bahsediyorsunuz hem de bir kötü gune tahammulunuz yok.
Sen yorumlarınızı şaşkınlıkla okuyorum.. Nasıl yani dokuz gündür görüşmediğimiz sevgiliniz sizi almaya gelmez mi siz ilımlı yaklaştınız halde sürat asmaya devam mı eder normali mi bu
boyle diyorsunuz askiniz cok gercekmis gibi ama isin asli bir günlük nazini cekmeyecek bir iliskiymis. o yuzden dokuz gününü heyecanla anlatman da onun dokuz gününü dinlemen de bos.
bos bir iliskiymis...

instada vara yoğa cilve yapın diyen kadını mı takip ediyorsun?
İnstagramı aktif kullanmıyorum, tanıdığım insanlar dışında kimseyi takip etmiyorum.

İnsanlara öyle mi, böyle mi diye soracağına konuya yorum yapmayı tercih etmez misin?

Kadın o negatif enerjiyi almıştır öncesinden.kendi de yazmış zaten.
İyi ama bir negatif enerjiyi alıp pozitife dönüştürme kabiliyeti var bir de yangına körükle gitmek tabirinde olan üstüne üstüne olmak var.
Yani gerçekten gündem çok gergin,ekonomi öyle,trafik gerçekten bazen çekilmez dert oluyor ya her şeyi geçtim bazen insan gerçekten tüm dünyadan nefret ediyor.
Yumuşak bir yaklaşım gidişatı değiştiredebilirdi adam buna devam da edebilirdi.
Bu süregelen bir durum değilse tölere edilebilmeli.

Bir de şu açıdan bakın sizin canınız bir şeye sıkılmışken sevgiliniz ilgi beklese siz de o an veremeseniz üstüne size trip atıp engellese ne düşünürsünüz.
Engellemek vs aşırı bir tepki olmuş bence. Yeni bir flört vs değil bu 1,5 yıldır hayatınızda olan insan. Ertesi gün falan morali düzelince konuşurdunuz o kadar acele olan ne ki. Ne yaşadınız bayramda da anlatacaktınız klasik bayramdır işte.

Tekrardan ifade ediyorum evet alıngan bir yapım var ama bugün ben ona yaklaşmaya çalıştım anlamaya çalıştım adım attım ama o tavrı hala değişmedi eve de davet ettim yani elimden geleni yaptım

Bir de şu açıdan bakın sizin canınız bir şeye sıkılmışken sevgiliniz ilgi beklese siz de o an veremeseniz üstüne size trip atıp engellese ne düşünürsünüz.
Engellemek vs aşırı bir tepki olmuş bence. Yeni bir flört vs değil bu 1,5 yıldır hayatınızda olan insan. Ertesi gün falan morali düzelince konuşurdunuz o kadar acele olan ne ki. Ne yaşadınız bayramda da anlatacaktınız klasik bayramdır işte.
Benim kötü anımda kesinlikle beni çekmiyor yanımda olduğunu hiçbir zaman görmedim her zaman enerjim yüksek yanına giderim sıkıntım olduğunda ona anlatıp rahatlayanmam mesela

Tekrardan ifade ediyorum evet alıngan bir yapım var ama bugün ben ona yaklaşmaya çalıştım anlamaya çalıştım adım attım ama o tavrı hala değişmedi eve de davet ettim yani elimden geleni yaptım

Belki ihtiyacı olan biraz ayrı kalıp düşünmekti tek başına, siz karşıdaki insana özür dileme şansı bile vermemişsiniz hata yaptığınız kısım burası.

Back
X