Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurban kestiği için demedim. Gözü kara yani onu bile içi ürpermeden yapabiliyorsa... Konuşmalarına tavırlarına bakınca ona katil ruhlu diyesim geliyor. Ürpertici yani
"katil ruhlu, o hayvancağızı nasıl kestin" den kasıt kurban işte.
Neyse.
Babanla konuşma şeklini çok ayıpladım.
Ama dediğim gibi sorunun temeli ebeveynlerinde. Yazık etmişler.
Şimdi sana düşen onların yanlışlarını görüp "normal bir insan" olmaya çalışmak.
Bu şekilde değil.

Bu forumda o kadar konu okudum yıllardır üyeyim sen cidden hastasın. Babanın sabrının sınırlarını çok zorluyorsun yazık adama çok üzülüyorum kestiği sakalı bile çekinmeden eleştirip adama hakaret ediyorsun millete sataşıyorsun evde. Bak okuldaki yemekleri kavanozla eve taşımak falan normal değil kendine gel bir psikolojik destek al

Sen ciddi manada sorunlusun ve kendini hakli goruyorsun yemek tasiyanda senmissin bunlarin hicbiri normal degil ailene kardeslerine yazik babanin ne yapmasini bekliyorsun biz annemize babamiza salak desek kemiklerimizi kirarlardi ki boyle bisey hic demedik saygi denen bisey var onlar bize kizsada senin yaptiklarinin onda birini bile yapmadik yani. Sen tedavi ol hastasin bunu bi kabullenmekle basla ise. Bak herkes seni haksiz buluyor eve huzursuzluk vermeyi birak cok fazla sorunlarin var bence

Tamam sen söyledin diye tedavi olacagim soz. Hala su lafi hakli goruyorsun ya gel birlikte tedavi olalim

Kusura bakma da sen babanın elini köpeğin elini öpmekten aşağı görürken (pati de öpülür ayrıca o ayrı) , kurbanı bilmem neyi karıştırırken herşey ok, baban da belki sinirle söylemiştir olamaz mı, ki büyük konuşmiyim ben olsam lafta bırakmaz,birkaç kemiğini kırmadan çıkmazdım o odadan net söylüyorum.Çünkü sen konuşma yoluyla birşey anlatılabilecek boyutu geçmişsin,anladığın dil belki o yanlış da olsa..Sen saygısızca çemkirirken alnından öpecek değildi, onun da ağzına onlar gelmiş işte...

Ben gerçekten içim acıyarak okudum konunu. Gerçekse eğer hem sana hem ailene Allah sabır versin. Böyle bir sinirle yaşamak zor, bu kadar sinirli bir insanı idare etmek de zor.
Ergenliğin kötü yetişme tarzı ile birleşmesinden doğdu sanırım bu sonuç ama kendine çeki düzen verebilirsin. Ben de güllük gülistanlık bir ailede büyümedim, ailemle ne sorunlar yaşadım ama hala onlar en kıymetlilerim benim. Kendi yaralarımı da sardım onlara da ilaç oldum. Bence senin de kendini toparlama vaktin gelmiş. Onun söylediklerine odaklanmak yerine kendi söylediklerine odaklandın mı hiç?
Onu nasıl tahrik ettiğinin, ağzından çıkanların ne kadar ayarsız olduğunu fark ettin mi? Okuduğumdan beri köpeğin elini öpseydim senin yerine cümlesi var kulağımda sanki ve gözümün önünde babam... İçim hala acıyor biliyor musun her ikiniz için de, çok burkuldu gönlüm.
Baban o senin. Beğenmesen de yediren, içiren, koruyan, kollayan baban. Bunları yapmasa bile, baban ya. Ötesi var mı? Annen ne haldedir düşünemiyorum bile. Evlatlar baş edememek ne zordur kim bilir.
Onlar sana çok yanlış yapmış olabilir zamanında, bu psikolojini ona veriyorum. Ama her birimiz zorlukların içinden, tırnagımızı kazıyarak geldik bu günlere. Kendine biraz çeki düzen vermek zor olmasa gerek.

Evde sizin gibi biriyle çok zor gerçekten. Allah ailenize sabır versin.
Yazdıklarınızı başkası yazmış gibi bir kere siz okuyun. Ondan sonra belki doktora gitmeye karar verirsiniz ..

Valla dövecek adam o kapıyı kirar seni yine doverdi.
tabi canım , gerçekten korkunç katil ruhlu dayakçı bir adam olsa , sinirlerini bir tık daha kontrol edemeyen bir adam olsa (ki adamda peygamber sabrı varmış) ortadaki bir tane tahta kapı ve uyduruktan kilidi mi engel olacaktı buna? Kaldı ki hanımefendi çok rahat eve yemek siparişleri veriyor odadan çıkıyor ediyor.

O yemekleri babanin parasiyla mi aldin?
Madem bu kadar rezil bir adam oldugunu dusunuyorsun, adamin parasini da yeme, basvur aile bakanligina seni bir yurda alsinlar, butun ailen de huzura ersin.
Cok net söylüyorum, benimle bu sekilde konusan, evladima kumandayla saldirip siddet uygulayan biriyle ne kadar yakin kan bagim olursa olsun aynı çatı altinda yasamam, yasayamam, midemi bulandirir, yani babanin yerinde olsam coktan seni o evden postalamistim. Yat kalk dua et ki hala yatacak yerini, yiyecek ekmegini veriyorlar.

Tamam sen söyledin diye tedavi olacagim soz. Hala su lafi hakli goruyorsun ya gel birlikte tedavi olalim
Yahu sen Adam in anasına kendi atana o... demissin adamında ağzından sinirle çıkmış bir soz iste. Sana el kaldırdı mi bir fiske vurdu mu onu soyle. Alt tarafı kardeşin şakasına kafana yastık atmış gitmis çocuğun kolunda kumanda kırmışsın günah vallahi. Ben 28 yaşındayım kardeşim 21 o da bazen sakalasir benle yastıkta atar, kardeşiz biz can yakmaya gerek yok.

O insanlar seni bakmış büyütmüş emek vermiş, tahmin ediyorum sen sürekli boyle davranan birisindir ona rağmen babanın eleni öpünce adam evladım demiş harçlık bile vermiş sana. Sen ne utanmaz acınası bi evlatsin ki o lafları baban icin ağzına almaya ar etmiyosun.
Ne ekersen onu biçersin demişler. Yasattigini yaşamadan ölmezmiş insan. Senin de yarin obur gun evladin olucak. Bak 15 yaşında erten de degilsin. Yaşının ağırlığını taşı. Saygını terbiyeni takin. Sinirlenip kriz gevirecegine konuşmayı dene.

Allah sana hidayet versin inşallah.

Sen haklısın veya baban haklı demicem kaç yaşındasın onu merak ettim. Senin şuan yapıcağın en güzel hareket aileni karşına alıp bir psikiyatriste gitmek istediğini söylemek bence çünkü bak kendinde görüyosun mutsuzsun bunu değiştirebilirsin

Sen haklısın veya baban haklı demicem kaç yaşındasın onu merak ettim. Senin şuan yapıcağın en güzel hareket aileni karşına alıp bir psikiyatriste gitmek istediğini söylemek bence çünkü bak kendinde görüyosun mutsuzsun bunu değiştirebilirsin
21 yaşındaymış

Yahu sen Adam in anasına kendi atana o... demissin adamında ağzından sinirle çıkmış bir soz iste. Sana el kaldırdı mi bir fiske vurdu mu onu soyle. Alt tarafı kardeşin şakasına kafana yastık atmış gitmis çocuğun kolunda kumanda kırmışsın günah vallahi. Ben 28 yaşındayım kardeşim 21 o da bazen sakalasir benle yastıkta atar, kardeşiz biz can yakmaya gerek yok.

O insanlar seni bakmış büyütmüş emek vermiş, tahmin ediyorum sen sürekli boyle davranan birisindir ona rağmen babanın eleni öpünce adam evladım demiş harçlık bile vermiş sana. Sen ne utanmaz acınası bi evlatsin ki o lafları baban icin ağzına almaya ar etmiyosun.
Ne ekersen onu biçersin demişler. Yasattigini yaşamadan ölmezmiş insan. Senin de yarin obur gun evladin olucak. Bak 15 yaşında erten de degilsin. Yaşının ağırlığını taşı. Saygını terbiyeni takin. Sinirlenip kriz gevirecegine konuşmayı dene.

Allah sana hidayet versin inşallah.
Önce konuyu düzgünce okumayı deneyin. Bir fiske vurmamış öyle mi? Her konumda babam beni dövdü yazmıyorum bunlar standart şeyler çünkü. Kardeşim de şakasına bana yastık atmış ha 😂 tamam

Aileme neden söyleyeyim ki? İleride başıma kakarlar kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X