Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 21 yasındayım babama böyle bişey söylemeyi düşünemem bile. Söyleyen olursa da eşek sudan gelinceye kadar döverim kardeşim bile olsa. E eşek de sudan gelmez bi türlü. İyi dövmemiş. Ne sabırlı babanız varmış. Eminim ki çok çok üzgündür.
Ne yapın edin gönlünü alın!!!!!!

Hala ergenliktesin. Ve o adam bunlari hak etmiyor. Zavallim.bas edemediği için anca laf söylemiş. Ona bile pişman etmişsin.
Hahahah zavallı mı. Güldürmeyin Allah aşkına. Fırsatını bulsa beni döve döve ya öldürür ya da sakat bırakır. Katil ruhlu diye boşuna demiyorum

Hahahah zavallı mı. Güldürmeyin Allah aşkına. Fırsatını bulsa beni döve döve ya öldürür ya da sakat bırakır. Katil ruhlu diye boşuna demiyorum
Valla dövecek adam o kapıyı kirar seni yine doverdi.

Artık gönül alma diye bir şey kalmadı bizde. Günümü doldurup gitmeyi bekliyorum bir an önce. Üzgün olduğunu da asla düşünmüyorum. Resmen keyif alıyordu o gün bana laf sokarken

Senin kafan güzel heralde

Artık gönül alma diye bir şey kalmadı bizde. Günümü doldurup gitmeyi bekliyorum bir an önce. Üzgün olduğunu da asla düşünmüyorum. Resmen keyif alıyordu o gün bana laf sokarken
Diyorum ya, ben senin ablan kardeşin ikizin filan olsaydım çok pis kavga ederdik. Yani laf sokmakla kalmazdı bu iş. Çok ama çok terbiyesizleşmişsin. Bende anne olacağım, eşim baba olacak. 20sene yedirip içirip büyüttüğümüz çocuk bize böyle laflar etse ben bi anne olarak çok çok ağlardım. Eminim ki eşim ne kadar sert olsa da çok üzülürdü. Belki o da gizlice ağlardı. Evlat çok başka bişey bak. Kimse evlat kadar mutlu edemez, kimse evlat kadar kırıp üzemez. Bnm sana tavsiyem yapma, inan çok günah, çok yanlış. Öyle sancılarım var ki, doğuracağım sanıyorum. Evlat için o kadar sancılar zorluklar çekiyoruz, karşılığı bu olmamalı. Bnm doğurduğum, benim sevdiğime, kocama ağza alınmayacak laflar etmemeli.

şiddete karsiyim ama sen tam dayakliksin
şımarik ve ukalasin agzindan cikani kulagi duymayacak kadar da terbiyen yok
babana diyosun ama bir katil ruhluda sensin kardesimin kolunda kumanda kirdim diyip sonrada babana katil ruhlu diyosun
e sen ayni karindan cikan kardesine nasil siddet uygulaya bildin acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…