- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.013
- 26
Tabi eğleniyor belli. Ama bunları yasayan tam olarak böyle olmasa da benzer şeyler yasayıp ailesine saygısızlık yapanlar vardır. Mutlaka birkaçı da burayı okuyordur. Görsünler nasıl kınandığını. Doğru olmadığını..Ağa bizimle eğleniii
Eğleniyor muyum? Evet gecenin bu saatinde eğlenmek için buradayımTabi eğleniyor belli. Ama bunları yasayan tam olarak böyle olmasa da benzer şeyler yasayıp ailesine saygısızlık yapanlar vardır. Mutlaka birkaçı da burayı okuyordur. Görsünler nasıl kınandığını. Doğru olmadığını..
Niçin yapma, gönül al, üzme dediğim mesajı yanıtlamıyorsun?Eğleniyor muyum? Evet gecenin bu saatinde eğlenmek için buradayım
sen konu sahibinin 2. hesabısın sanırım onu savunmaya gelmişsin baktın olucak gibi değil.baba o cümlede bile o kadar haklı ki.evet ben olsam videoya da çeker psikiyatri kliniğine gider doktora izletirdim.bu kızın doktora doğru şeyler anlatmayacağı malum çünkü.bence de evden kurtulsun ama insanların başını belaya sokacak hanfendi.Neden ana babayı savunuyorsunuz da 21 yaşındaki kız çocuğunu bunları yapmaya iten ne diye düşünmüyorsunuz ? Baba baba değil bir defa ne demek ‘Ben sana zarar veririm ömür boyu izini taşırsın ama ben iki gün hapis yatar çıkarım.’ Tutmuş bir de sesini kaydetmiş. Kurtul o evden en kısa zamanda olan sana olacak yoksa.
Allah askina o odadan hic mi çıkmadın beş gün boyunca el kaldıracak olsa 10 kere döverdi. 5 gün odaya kapandığına gore çalışmıyorsun da. Adam seni beslemiş bir de esirgememiş. Ben olsam ceza olarak sana su vermezdim. Anneye babaya salak manyak bile denilmez. Aşırı saygisizsin.Hahahah zavallı mı. Güldürmeyin Allah aşkına. Fırsatını bulsa beni döve döve ya öldürür ya da sakat bırakır. Katil ruhlu diye boşuna demiyorum