Köpeğin elini öpseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağa bizimle eğleniii
Tabi eğleniyor belli. Ama bunları yasayan tam olarak böyle olmasa da benzer şeyler yasayıp ailesine saygısızlık yapanlar vardır. Mutlaka birkaçı da burayı okuyordur. Görsünler nasıl kınandığını. Doğru olmadığını..

Eğleniyor muyum? Evet gecenin bu saatinde eğlenmek için buradayım

Babanızı bilmem, iyi midir kötü müdür nasıl bir babadır.
Ama siz her şeye herkese bulaşmışsınız.
Sonra da sınır krizi geçirmişsiniz.
Etmişsiniz bulmuşsunuz.
Yani şımarıklık demek istemiyorum ama bir yerde öyle.
Birikmişlik olsa bile bu kadar da ya değil ne saçma sapan hareketler.

28 yaşındayım.Senin söylediklerinin onda birini babama söylemeye kalksam şu an hastanede komadaydım.
Baban dünyanın en berbat adamı olabilir ama ettiğin şu laflarla en berbat evlat olmayı sen tercih ediyorsun demektir.
Baban katil ruhlu olabilir ama bu yaptıklarınla ondan aşağı kalır bir yanın da olmuyor.
21 yaşındasın,senin yaşında olup berbat bir aileye sahip olduğu halde ayaklarının üzerinde durmaya çalışan kızlar da var.
Baban dediğin gibi bir adam olsaydı sen şu anda belki de dayaktan ölmüştün.

Neden ana babayı savunuyorsunuz da 21 yaşındaki kız çocuğunu bunları yapmaya iten ne diye düşünmüyorsunuz ? Baba baba değil bir defa ne demek ‘Ben sana zarar veririm ömür boyu izini taşırsın ama ben iki gün hapis yatar çıkarım.’ Tutmuş bir de sesini kaydetmiş. Kurtul o evden en kısa zamanda olan sana olacak yoksa.

sen konu sahibinin 2. hesabısın sanırım onu savunmaya gelmişsin baktın olucak gibi değil.baba o cümlede bile o kadar haklı ki.evet ben olsam videoya da çeker psikiyatri kliniğine gider doktora izletirdim.bu kızın doktora doğru şeyler anlatmayacağı malum çünkü.bence de evden kurtulsun ama insanların başını belaya sokacak hanfendi.

Saygısızlığınızı yaşınıza vermiyorum. Şimdiki ergenler bu kadar vahim durumda mı?

Pırt yapıp gazını çıkardı diye dünyalar kadar mutlu olduğum, nefes gibi kıymetli olanlarım, uğurlarına 7düvele savaş açabilecek kadar önemsediğim çocuklarım, büyüdüklerinde bana keşke köpeğin elini öpseydim diyebilecek kadar beni yaralayıp,hayattan koparılacaksam neyleyim bu dünyayı....
Allah sabırlar versin ailenize, size de akıl fikir. Kendinizi haklı görebileceğiniz en ufak bir nokta bile yok. Gidin ve kendinizle ilgili özeleştiri yapın.
Kendiniz gibi bir evladınız, bir eşiniz olsun ister miydiniz?

Bence Mune okumalı bu konuyu.

Eğer gerçekse (ki umarım değildir) yetkililerden yardım istenmeli.

Sosyal hizmetler mi olur, ruh ve sinir hastalıkları hastaneleri mi olur bilemiyorum ama buna devletin el atması lazım.

31 yaşındayım. Bismillah böyle şeyleri ancak duyuyorum. Yemin ederim şok geçiriyorum. Böyle bi şeyin olduğundan haberim yoktu.

Potansiyel suçlu bir aile her biri. Tedavi mutlak şart. 5 vakit farz namaz kadar farz. Hiç başka yolu yok.

Hahahah zavallı mı. Güldürmeyin Allah aşkına. Fırsatını bulsa beni döve döve ya öldürür ya da sakat bırakır. Katil ruhlu diye boşuna demiyorum
Allah askina o odadan hic mi çıkmadın beş gün boyunca el kaldıracak olsa 10 kere döverdi. 5 gün odaya kapandığına gore çalışmıyorsun da. Adam seni beslemiş bir de esirgememiş. Ben olsam ceza olarak sana su vermezdim. Anneye babaya salak manyak bile denilmez. Aşırı saygisizsin.

evinizi gözümde canlandırmaya çalışıyorum, adeta alfred hitchcock filminden fırlamış bir sahne... korkunç... ürpertici...
okurken içim ürperdi, o evde yaşayan çocukların olması daha da ürpertti içimi...
geleceğin stunel'leri olmazlar umarım.
kesinlikle yardım almanız lazim ailecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…