- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Bence 2bucuk aylık bebekle kanın canım kardeşim olsa idare edilmez hatta o dönemlerde desteğe bile ihtiyaç oluyor uykusuz geceler bazen kalkıp yemek yapamıyorsun bebekleSanırım ben idare ederdim artık. Ikiside hastaysa insanlık namına bakardım. Ama çocuğunuzu mümkün olduğu kadar uzak tutun. Şunu da ekliyim: Madem bir kac defa dile getirdiniz ve anlamıyorlar o zaman bundan sonra da net tavırlar sergilemeniz lazim. Şok olacak yerde esiniz "x akut bronşit bulaşıcıdir. Bizim de çocuğumuz var malum. Sizi en iyisi evinize bırakıyım" desin. Gerisini kardeşi le konuşur.
Ya su an saskinlik ve kizginlikla okuyorum.. benim anlamadigim emrivaki is mi olur niye gelmeyin musait degiliz biraz uzaklasip kafa dinlemek istiyoruz esimle falan demediniz?
Kussunler daha iyi kafa dinlersiniz. Bu ne yahu.Kayinvalidem Çok utangaçtır kimseye bir sey diyemez..
Ancak biz halledebiliriz.
Eşim dese abisine inanin 10.sene kuser.
En iyisi ben diyeyim bebegin düzeni bozuluyor misafir kabul edemiyoruz diye.
Bana küssünler bari.
Artık bi süre bu batılı gelin bizi istemedi laflarına tahammül edicem.
Gitmedi kontes.Konu sahibi elti hala gitmedi mi? Eşin sabah işe giderken sizi de bırakayım desin yada sen konuş, taksiye bindir gönder. Çocuğundan daha mı önemli eltinin kırılmaması.
Cumayı neden bekliyorsunuz, o lafı dediğiniz zaman yaptıklarınızın hiçbir önemi kalmayacak. Kadına şimdi “hastalık bebeğime geçer diye korkuyorum abinde mi kalsan acaba” de. Başının çaresine baksın, ne alaka elti geliyor hasta çocuğu ile kalıyor anlamıyorum. Yani eşim bir yere gitse hasta olsak oğlumla gideceğim en son ev eltimin evi olur.Gitmedi kontes.
Cuma eşi gelecek.
Direkt eşine diyecem.
Çok rahatsız oldu bebek bir daha getirme diye
Cumayı neden bekliyorsunuz, o lafı dediğiniz zaman yaptıklarınızın hiçbir önemi kalmayacak. Kadına şimdi “hastalık bebeğime geçer diye korkuyorum abinde mi kalsan acaba” de. Başının çaresine baksın, ne alaka elti geliyor hasta çocuğu ile kalıyor anlamıyorum. Yani eşim bir yere gitse hasta olsak oğlumla gideceğim en son ev eltimin evi olur.
Ya o zaman kavga edin, benim çocuğumu da hasta edeceksin, ben de seni sevmiyorum ben niye çekiyorum diye kavga edin.E dedik gitmiyor.
Bebek var evde sen abine git dedik halamlar var sevmiyorum onları diyor.
Evine gitmiyor gerizekalı kocası izin vermiyor tek kalmasına.
Köye görürsek köy morg gibi soğuk bu sefer oğlu zatürre olacak yine biz kötü vicdansiz olacaz.
Zaten sorun o.
Yoksa hadi tamam dersin.
Hasta çocuk yerinde durmuyor.
Gündüz ben akşam eşim yatak odasinda hapis yaşiyoruz resmen.
Daha demin yemek yaparken bir anda daldı yatak odasına öner kalk diyo yatağa tirmaniyo ve anasi telefonda abisiyle konusuyor.
Yeni uyittugum çocuk uyandı.
Sersem gibi oldu 3 gündür.
Gamszilik.mi desem.yuzsuzluk mi bilemiyirum
Zaten sorun o.
Yoksa hadi tamam dersin.
Hasta çocuk yerinde durmuyor.
Gündüz ben akşam eşim yatak odasinda hapis yaşiyoruz resmen.
Daha demin yemek yaparken bir anda daldı yatak odasına öner kalk diyo yatağa tirmaniyo ve anasi telefonda abisiyle konusuyor.
Yeni uyittugum çocuk uyandı.
Sersem gibi oldu 3 gündür.
Gamszilik.mi desem.yuzsuzluk mi bilemiyirum
Biraz da sizin evde kalalım diye toplanıp onun evine gidin .E dedik gitmiyor.
Bebek var evde sen abine git dedik halamlar var sevmiyorum onları diyor.
Evine gitmiyor gerizekalı kocası izin vermiyor tek kalmasına.
Köye görürsek köy morg gibi soğuk bu sefer oğlu zatürre olacak yine biz kötü vicdansiz olacaz.
4 yildir flòrt ettiler kaynimlaNe zoru var acaba sizle!Bardak yahu bardak.Demekki özentili değilim imajı çiziyor hasbam.Üzülmeyin ve sakin güvenmeyin.Kendini belli etmis
kuzum benim eger acikca sorsam emin ol tartisma cikar zaten ailede benim adim gözü aciga cikmis ki bardak degistirdigini anlamis altinda bisey aramis bak bak evimize geldi cekemedi derler (ozellikle kaynim, her firsatta gözu acik soyle boyle der arkamdan)bence entrika çevirmelere gerek yok alttan laf sokmalara çeşitli imalara gerek yok sadece bu durum için söylemiyorum yukarıda arkadaşım bahsettiği bardak meselesi için de açıkça sorun ya neden değiştirdin bardakları aslında onlar güzeldi deyiverin millet olarak böyle açıklığa da alışık olmadığımızdan karşıdaki zaten şok olur bozulur bir daha da çekinir bu tarz şeyler yapmaz hem sizin de içinizde kalmaz milletçe ve özellikle kadınlar olarak NET olalım açık olalım bu bizi güçlü yapar sevgiler..
Ya ben de çay içerken arada değiştiririm bardakları, temiz bardak getiririm. Hatta bazen farklı model getiririm. Belki çiçekli bardaklardan temiz yeterli yoktu, diğerlerini çıkardı. Bence bunda takacak bir şey yok.4 yildir flòrt ettiler kaynimla
kaynim benimle yasit ay olarak 6 ay buyuk abi derdim oda yenge derdi sonra esimle tartisirken araya girdi alevlendirdi sonra adimla hitap etmeye basladi bende abiyi kaldirdim ismiyle hitap ettim kb kizdi filan ama adini soylemeye devam ettim kaynimla aram bi ara hep kötüydü
ama x gelin geldi hep iyi olduk 3-4 kez ancak görüstuk tasinirken yardjma filan geldi oda isimle hitap etmeye basladi 1 yas var arsmizda ben 6 yillik evliyim
hic bi sikinti yasamadik ama
dun ne olduysa oyle davrandi sasirdim bende
elim bos bile gitmedim tatli cola filan almistim
artik kendi bilir kaynimin doldurusuna gelmis olabilir evim ayri yolum sapa
kuzum benim eger acikca sorsam emin ol tartisma cikar zaten ailede benim adim gözü aciga cikmis ki bardak degistirdigini anlamis altinda bisey aramis bak bak evimize geldi cekemedi derler (ozellikle kaynim, her firsatta gözu acik soyle boyle der arkamdan)
sonucta yeni gelin herseyi yepyeni o bardakta eski degil ama gunluk olmasindan ziyade neden degistirdi acaba kotu de dusunmek istemiyorum belki o bardakla cay icmeyi seviyo olabilir
gelinle aramizda farkli bi durum olsa zaten icimde tutamam soylerim tartismada ciksa ama aramizda bi sikinti yok
Yok takmadim zaten konuyu görunce yazdim sadeceYa ben de çay içerken arada değiştiririm bardakları, temiz bardak getiririm. Hatta bazen farklı model getiririm. Belki çiçekli bardaklardan temiz yeterli yoktu, diğerlerini çıkardı. Bence bunda takacak bir şey yok.
Temizdi yani bardaklar bilemiyorum o zaman. Biz çay keyfini çok severiz, gerçi şimdi hamileyim içemiyorum ama normalde yanında kuruyemiş vs olur. Bardaklar kirlenir, ben çayı ısıtırken temiz bardak getiririm. Temiz bardakları değiştirmesi tuhaf.Yok takmadim zaten konuyu görunce yazdim sadece
kv bardaklari hazirlamisti cay kasigina kadar tepsideydi x disari cikmisti su almaya o gelsin oyle dolduralim demistim
Zaten benide sasirtan oTemizdi yani bardaklar bilemiyorum o zaman. Biz çay keyfini çok severiz, gerçi şimdi hamileyim içemiyorum ama normalde yanında kuruyemiş vs olur. Bardaklar kirlenir, ben çayı ısıtırken temiz bardak getiririm. Temiz bardakları değiştirmesi tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?