üniversitede sevgilisiyle yasamak da tercih, onunla evlenmek de,veya evlenmemek de...kuzenin de kotü ornek değil, sen de annen gibi yargılama insanları lutfen, olur mu?
Atanmaya calisan bir kiz? Napsin sevgilisiyle mi yasasin laf sizin ki deNeden hala o evdesiniz çok merak ediyorum gerçekten?
Öz annemden bu kadar laf isitecegime sevgilimle yaşarım daha iyi kusura bakmayınAtanmaya calisan bir kiz? Napsin sevgilisiyle mi yasasin laf sizin ki de
Belki de haklısınız.. zaten küçükken öyle düşünüyordum sende sustun izledin diye onunla konuşmuyodum ama artık en azından bi şeye tutunmak istiyor sanırım insanKatılmıyorum. Babanız için anneniz ağır basıyor demek. Size yapılana katlanmak yerine annenizi kapıya koyup sizi korusa böyle olmazdı. Burda kocam kocam diye odunsu canlıları savunan insanları görüyoruz. dayağa aldatmaya rağmen seviyorum kocamı diyen ve evladının o iğrenç ortamda Büyümesine değil de kocasının içki içmesine ve eve geç gelmesine üzülen kadınlardan farksız babanız. Madem sizi haklı buluyor, o zaman müsade etmeyecek. Ebeveyn olmak doğmasını sağlayıp kendi haline bırakmak değildir. Ebeveyn olmak İster anne olsun ister baba, evlat sahibi olduysan Her koşulda önce evladını korumaktır. Babanız koruyor mu? Hayır. Korusa siz bu halde olmazsınız
İşte cevap bu. Siz o evdeki eziyete katlanmak için babanızı tutunacak dal edinmişsiniz ama yanlış dalı tutuyorsunuz. Çünkü her an kırılmaya müsait. Babanız da aynen söyle diyor. Bunların hepsi evlenir gider. Zaten yaşlandık. Bu saatten sonra eşim de beni bırakmasın yalnız yaşlanmayım. Babanız da şu an kendini düşünüyor. Yapılacak Tek şey var: atanmak ve ne o anneyi ne de babayı arayıp sormak. Sanki toprakta yetişmiş gibi kimseyi tanımadan yeni bir hayat kurmak. Yarın evlendiğinizde Allah korusun ama eşinize sizi çok kötü anlatabilir. Asla arkanızda durmaz. Hatta eşiniz çok kötü biri de olsa onu haklı çıkarıp üzerinize birde anneniz toprak atar. O yüzden atanın atanın atanınBelki de haklısınız.. zaten küçükken öyle düşünüyordum sende sustun izledin diye onunla konuşmuyodum ama artık en azından bi şeye tutunmak istiyor sanırım insan
O zaman annesi daha da uzerine gelir sevgilisi var diye bunu yapan yanina tasinsa canina kast etmeyecegi ne malum? Kadinin psikolojisini bilmiyoruzÖz annemden bu kadar laf isitecegime sevgilimle yaşarım daha iyi kusura bakmayın
Ben atanınca annem beni sever bence sorunum kalmazİşte cevap bu. Siz o evdeki eziyete katlanmak için babanızı tutunacak dal edinmişsiniz ama yanlış dalı tutuyorsunuz. Çünkü her an kırılmaya müsait. Babanız da aynen söyle diyor. Bunların hepsi evlenir gider. Zaten yaşlandık. Bu saatten sonra eşim de beni bırakmasın yalnız yaşlanmayım. Babanız da şu an kendini düşünüyor. Yapılacak Tek şey var: atanmak ve ne o anneyi ne de babayı arayıp sormak. Sanki toprakta yetişmiş gibi kimseyi tanımadan yeni bir hayat kurmak. Yarın evlendiğinizde Allah korusun ama eşinize sizi çok kötü anlatabilir. Asla arkanızda durmaz. Hatta eşiniz çok kötü biri de olsa onu haklı çıkarıp üzerinize birde anneniz toprak atar. O yüzden atanın atanın atanın
Bölümüz ne peki? Özel değilseBen atanınca annem beni sever bence sorunum kalmaz
Maliye maalesefBölümüz ne peki? Özel değilse
En iyi çözüm başka bir akrabana sığınman
Bugün öyle yaptım zaten artık çileden çıktım ben misafir değilim benim evim senin Baba'nın evi değil dedim babama dönmüş bak bak görüyorsun demi bana neler diyor ağlıyor bide yalandan hasta ruhlu beni de kendine benzetecek günaha sokuyorBurası benim babamın evi sakin bir daha üstüme gelme ele güne seni rezil ederim ben üzülürsem herkesi yani seni üzerim babam benim onun herşeyi benim senin değil babamın parasını yiyorum sakin bir daha üstüme gelme pişman ederim de eline geçeni yere çarp üstüne yürü bak nasıl korkar pasif kaldıkça üstüne çıkar namusuna laf söyletme kim olursa olsun kendine saygın olsun
Sanırım etrafımızda anne denemiyecek yaratıklar etrafta var ve çocuğun ruhunu sadece zehirliyorlar
Annen ruhen hasta bşr kadın, onun söylediklerine kulağını tık, kendine düzgün yol çizip o yolda ilerle, akıllı bir kıza benziyorsun
Bugün öyle yaptım zaten artık çileden çıktım ben misafir değilim benim evim senin Baba'nın evi değil dedim babama dönmüş bak bak görüyorsun demi bana neler diyor ağlıyor bide yalandan hasta ruhlu beni de kendine benzetecek günaha
Gerçekten akıllı bir kiz olsaydı anneyle ilişkisini bu seviyeyegetirmezdi. Yazık. Malesef burda birde yangına körükle gider gibi sığınma evine git ,başka akrabana git gibi kızı aileden soğutucu yanlızlığa ve her türlü problemlerin yaşanacağı avlanilacak hedef haline yönlendiriyorsunuz. Zaten akıllı olsaydı ders çalışıp kpsatanirdi. Hedeften şaşıp çeşitli dünya meşguliyetleriyle zaman kaybetmezdiTeşekkür ederim desteğiniz için
Sakın böyle düşünme her ne olursa olsun bu dünyada ailenden başka kimsen yok sana kızsada küfretsede seni atamaz başkasından gelecek zarar onlardan gelsin sahip çıkacak olanlar yine onlar her ne kadar kırgın da olsan sana karşı kötüde olsa yokluğunu bir an bile hissetğnde kötüde olsa keşke olsaydı dersinAnnem bunları yaparken babamda yanında ona anlatıyor zaten babam çok pasif bi adam hiç bir şey diyemiyor bana sus diyo babamla aram çok iyidir ama karısıyla arasını bozmaktan korkuyor
Gerçekten akıllı bir kiz olsaydı anneyle ilişkisini bu seviyeyegetirmezdi. Yazık. Malesef burda birde yangına körükle gider gibi sığınma evine git ,başka akrabana git gibi kızı aileden soğutucu yanlızlığa ve her türlü problemlerin yaşanacağı avlanilacak hedef haline yönlendiriyorsunuz. Zaten akıllı olsaydı ders çalışıp kpsatanirdi. Hedeften şaşıp çeşitli dünya meşguliyetleriyle zaman kaybetmezdi
O kadar üzüldüm ki konunuza. O evdeki ağır havayı, gerginliği, huzursuzlugu ciğerlerimde hissettim resmen. Ben deli bı kadınla aynı evin içinde, çaresizce yaşamak zorunda kalmak ne demek çok iyi bilirim, sizinki kadar değildi benim cilem ve sonunda bitti çok şükür ama, sizi cok iyi anlıyorum. Umarım bian önce kendi hayatınızı kurar ve ölene kadar anne babanızın yüzünü gormezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?