Konu anne. Ciddi anlamda akıla ihtiyacım var

profilini gizledi, bulamıyorum . Ve cidden çok şaşırdım.

Şuan gizlemedim ben profilimi annemin ya çalış ya evlen baskısından dolayı önüme gelenle yeterince sevmediğim halde bi süre kendimi zorladım doğru sırf yaşım geçiyor diyerek yanlış kararlar almak üzereyken ayrıldım. Adamın yanlışı benimle ne ilgisi var. Takıldığı kısım bi üstte de yorum yapan kişinin cinsellik konuşuyor olmam. Hak ettim tabiki 26 yaşında sevgilimle bunları nasıl konuşurum. Bide oturup kendimi anlatamayacağım istediğinizi düşünebilirsiniz

Ben ne dedim ki bu kadar şey yazdınız ? ne dedim ben profil gizli bakamıyorum şaşırdım dedim. Bunca lafa ne gerek var ?

İnanın çok üzüldüm anlattıklarınıza. Allah yardımcınız olsun. Ne denir bilemiyorum. Bir anne nasıl bu kadar kötü olur onu da anlamıyorum

Sizin çıkarımınız yanlış. Çocuk yanlış yaptığı için annenin davranışı böyle olmuş haklı diyemeyiz. Anne düzgün şekilde ebeveynlik yapamadığı için bu çocuk böyle yetişmiş diyebiliriz. Sağlıklı bağlanma ilk anneyle başlıyor. Bu yüzden annesinin davranışlarının sonucu bir ömür boyu bu arkadaşımızla yaşayacak. Umarım meslek sahibi olur ve bu hayattan kurtulur.

İnanın çok üzüldüm anlattıklarınıza. Allah yardımcınız olsun. Ne denir bilemiyorum. Bir anne nasıl bu kadar kötü olur onu da anlamıyorum
Annesi kizana laf anlatıp kendisini dinlemesi ici bayagi mucadele vermis malesef kizi anneyi dinlememis ve ana kiz iliskileri bu seviyeye inmis bunda anlasilmayacak bir duyum yok.

Bazen gençler ana babanın gosterdigi yolu izlemek istemiyorlar. Herseyi yasayip ogrenmek istiyorlarve malesef telafisi zor sikintilara kendilerini sürüklüyorlar.Malesef .

Bazen gençler ana babanın gosterdigi yolu izlemek istemiyorlar. Herseyi yasayip ogrenmek istiyorlarve malesef telafisi zor sikintilara kendilerini sürüklüyorlar.Malesef .
O ana babalar istiyorlar ki çocukların gençlerin fikri olmasın. Sadece bir yol gösteriyorlar alternatifsiz. Çocuk bunun dışına çıkınca da hayırsız oluyor. Ayrıca sizin konu sahibini yaftalamanız hiç doğru değil.

Hiç bir anne de çocuğunu bu şekilde dışlayıp aşağılamaz cok buyuk telafisi olmayan hatalar yapılmadığı sürece. Yinede bu anne cok sabirli.ben konu sahibini yaftalamiyorum aksine konudaki anne yerine empati kurup kizi doğru yönlendirilmesi icin objrktif ce konuya bakılıp yorum yapılmasını istiyorumki kızımız gerçekleri görüp kendini torpulesi n. Hatalarni tekrarlamasın

[/QUOTE]
Sanırım yaşça benden büyük ve annesiniz. Keşke annem sizin dediğiniz gibi bana yol gösterseydi biraz olsun sevgisini hissederdim ama düşündüğünüz gibi bi ortam olmadı evimde.
Ben çok duygusal bi insanım ve aşırı sevgi heveslisiyim annem bana bunu yapma diyecek ve ben onu dinlemeyeceğim mümkün değil

Sabırlı mı lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında kesin yorumlar yapmayın yeterince üzgünüm ben. 18 yaşında ne olduğunu bile bilmiyorken sadece yolda yürüdüğüm bi arkadaşım vardı o zaman da mı hatalarım olmuştu da yatmak kalkmak diyordu bana.

bakma tatlim sen yukardakine burda paylaştığın her ne olursa olsun, annenin davranışlarinı açıklayamaz, seri katillerin anaları bile bu kadar eziyet etmiyor çocuklarina, senin kime ne zararin oldu? aksine annenin tavrı senin dunyayla iliskini belirler, adamakılli bir terapi almadan sakın evlenme ve bir an önce çikar onları hayatından

Hata yapsa dahi sevebilecekseniz arkasında duracaksanız çocuk yapın. Ben çooook büyük hatalar yapsam o.... bu olsam dahi annem benim her zaman yanımda olur. Kendi üzülür beni üzmez. Çünkü olması gereken budur. Sizin ebeveynlik anlayışınız hiç sağlıklı değil. Maalesef.

Ya ben mezunuyetime ağlayarak gittim kadın gelmiycem diye tutturdu babam zorladı gidicez diye gürültü patırtı gittim ben o törene bi tane fotoğraf karem yok arkadaşlarım aileleriyledi o gün gülüp eğleniyorlardı benim gözlerim şişmişti ağlamaktan işkence gibiydi bunu bile asla unutmam bana bir tane güzel anısı yok ki

Bütün çabam uğraşım pişman olmayacağım bi gelecek kurabilmek tek derdim atanabilmek. Teşekkür ederim desteğinize

Hayir anne olmak demek çocuğunun her hatasını kapatıp göz yummak değil-dir. Anne korur kollar ve her yanlışımıza uyarıp doğruyu gösterendir. Her ailenin bir kırmızı çizgisi vardır bu bir ihlal edildiginde Gerekirse yaptırımlarda uygulanmalidir

bak yalniz değilsin, toxic veya narsist anne dediğimiz kadın türü maalesef çok yaygın bizde, kutsal anne kılıfının arkasina saklanıp ne yapsalar yanlarina kalarak çocuklarinı da delirtip ortaliğa saliyorlar, senin gibi o kadar cok çocuk var ki...ilk değilsin ama aşabilirsin, gulseren budayicioğlunun kader motifi veya tulay kokun narsist anne videolarini izle, en azından kendi çocuklarinda kırarsın bu döngüyü

Ben ne anlatıyorum siz ne anlıyorsunuz. Dünyalarımız farklı...

Ben tek başıma yaşıyorum her şeyi hiç bir zaman annemle bi şey paylaşamadım. Çocukluğum gençliğim kadın bi kez beni öpmedi sarılmadı. Hep korktuğum çekindiğim kişi oldu diyorum. Çocukken de dövüyordu şimdi gücü yetmediğinden küfür ediyor. Hâlâ hangi hatamdan bahsediyorsunuz

Annesi kizana laf anlatıp kendisini dinlemesi ici bayagi mucadele vermis malesef kizi anneyi dinlememis ve ana kiz iliskileri bu seviyeye inmis bunda anlasilmayacak bir duyum yok.
Eski konularını bilmeyen herkes benim yaptığım yorumu yapar.buraya konu açan her üyenin eski konularını da Tek tek okumak zor oluyır

kardes kadin kendi öz kizina o...u diyor farkinda mısın? bu mu uyarmak?siz de çocuklariniza boyle davraniyorsaniz bir an once tedavi olun çünkü bu konudaki anayı savunabilmek ancak onun gibi olmayı gerektirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…