profilini gizledi, bulamıyorum . Ve cidden çok şaşırdım.
Ben ne dedim ki bu kadar şey yazdınız ? ne dedim ben profil gizli bakamıyorum şaşırdım dedim. Bunca lafa ne gerek var ?Şuan gizlemedim ben profilimi annemin ya çalış ya evlen baskısından dolayı önüme gelenle yeterince sevmediğim halde bi süre kendimi zorladım doğru sırf yaşım geçiyor diyerek yanlış kararlar almak üzereyken ayrıldım. Adamın yanlışı benimle ne ilgisi var. Takıldığı kısım bi üstte de yorum yapan kişinin cinsellik konuşuyor olmam. Hak ettim tabiki 26 yaşında sevgilimle bunları nasıl konuşurum. Bide oturup kendimi anlatamayacağım istediğinizi düşünebilirsiniz
İnanın çok üzüldüm anlattıklarınıza. Allah yardımcınız olsun. Ne denir bilemiyorum. Bir anne nasıl bu kadar kötü olur onu da anlamıyorumAnnem hiç bir zaman beni sevmedi kızım derse ki sayılıdır çok mutlu olurdum. Hiç sarılmadık mesela hiç öpmedi beni 26 yaşındayım. Sürekli gergin ve sinirli bi insan en ufak şeyde bağırır çağırır hakaret eder. Babam aksine aşırı sakin kibar duygusal bi adam.
Annem ilk sevgilim olduğunu öğrendiğinden beri 18 yaşımdan beri bana her tartışmada orospu kahpe kendini s.ktiriyosun sürtük işte el kapısına gidersin de yüzün gülmez inşallah vs vs hakaretler eder.
Ben ağlama krizlerine girerim bağırır çağırırımda en azından küçükken yapardım şimdi çok daha farklı tabi çünkü aşırı derecede utanıyorum ve üzülüyorum korkuyorum aynı zamanda çünkü kendini parçalayacak kadar bağırıyor bana küfür ediyor babamdan utanıyorum sessiz kalıyorum sana hakkımı helal etmiycem diyorum 3 5 gün geçiyor yine eski ben oluyorum. Peki diyeceksiniz ki şimdi sen napıyosun da bu kadın böyle oluyor.
Ben ailem tesettürlü olduğu için kapanan. Üniversite mezunu atanmak için ders çalışan ailem dışında arkadaşlarıyla dışarı çıkmayan telefonun da kontörü bile olmayan hiç bir şey harcamayan evde elimden geldiğince temizlik yemek yapmaya çalışan biriyim.
O kadar uzun uzun şeyler var ki burada anlatabilmek mümkün değil.
Son konuya gelince lazer e gidiyorum( yüzüm erkek gibi kıllanınca son çare gönderdiler) onun için para verdi babam sonra cüzdanımı unutunca evde babamla gittiğim için tekrar istedim verdi. Sonra annem cüzdanımdan gizlice parayı almış. Neden aldın dedim baban verdi sana bu kadar para çok dedi. Çok utandım bi anne nasıl böyle bi hareket yapar aklım almadı peki istemiyorum dedim odama gittim.
Odamdan hiç çıkmadım ve hiç bir şey e yardım etmedim. Hal böyle olunca yaptığı yemekleri sakladığını fark ettim ve bağırdım burası Benim evim istediğimi yaparım diye. Sonra sen misin bağıran başladı hakaretlere baş belası , evde kalmış , sürtük senin yaptıklarını biz biliyoruz , abim ablam var benden büyük onlara kötü örnek oluyormuşum onlar harika çocuklarmış ben hep huzurlarını bozuyormuşum ahlaksız sokak sürtüğü sana bakmak zorunda değilim git çalış. Sus diyorum beni tahrik etme kötü şeyler yaparım sus diyorum bana saldırıyor dövmeye kalkıyor seviyesiz. Artık çıldırdım evden kaçacam dedim buldum birisini gidicem dedim öyle diyince korktu tabi sonra anlatırsın herkese dedim.
Kaba taslak yaşadıklarım bunlar çalışmak tabiki istiyorum ama bulamadım kaç kez görüşmeye gittim yok. Ders çalışıyorum kpss giriyorum yeterli puan alamıyorum. Ama artık burda kalmak istemiyorum ben ne yapayım şimdi çok fazla üzerime geliyor korkuyorum kendimden bi şey yapıcam artık çoğunuz annesiniz burda ya da anneleriniz var ben nerde hata yapıyorum nasıl davranmalıyım lütfen bi akıl verin
Sizin çıkarımınız yanlış. Çocuk yanlış yaptığı için annenin davranışı böyle olmuş haklı diyemeyiz. Anne düzgün şekilde ebeveynlik yapamadığı için bu çocuk böyle yetişmiş diyebiliriz. Sağlıklı bağlanma ilk anneyle başlıyor. Bu yüzden annesinin davranışlarının sonucu bir ömür boyu bu arkadaşımızla yaşayacak. Umarım meslek sahibi olur ve bu hayattan kurtulur.Annenin sana nedfn oyle davrandigini eski konilarina goz atinca anladim .lutfen anneni kotulemeyi birak ve once yaptigin hatslari dusun ve kendini toparla. Sen yanlış kararlar verip büyük hatalar yapan gençsin.annende artık yaptiklarina tahammül edemiyor. Malesef seni yanlis yapmakdan alikoyamamis. Sen cinsel fantezi olarak evli ablanı hayal eden bir erkekle sevgili olmuş herşeyi yaşamışsın. Anne bu yanlı kişiyle arkadaş olup herşeyi yasamanı kabullenmemiş. Sana söylediklerinde haklı. Once kendine değer ver. Birdaha yanlış lar yapma anneni dinle yoksa gerçekten hayatını mahv edeceksin..yorum yazanlar lütfen eski konularında bakin. Sonra annesini suclayin
Annesi kizana laf anlatıp kendisini dinlemesi ici bayagi mucadele vermis malesef kizi anneyi dinlememis ve ana kiz iliskileri bu seviyeye inmis bunda anlasilmayacak bir duyum yok.İnanın çok üzüldüm anlattıklarınıza. Allah yardımcınız olsun. Ne denir bilemiyorum. Bir anne nasıl bu kadar kötü olur onu da anlamıyorum
Bazen gençler ana babanın gosterdigi yolu izlemek istemiyorlar. Herseyi yasayip ogrenmek istiyorlarve malesef telafisi zor sikintilara kendilerini sürüklüyorlar.Malesef .Sizin çıkarımınız yanlış. Çocuk yanlış yaptığı için annenin davranışı böyle olmuş haklı diyemeyiz. Anne düzgün şekilde ebeveynlik yapamadığı için bu çocuk böyle yetişmiş diyebiliriz. Sağlıklı bağlanma ilk anneyle başlıyor. Bu yüzden annesinin davranışlarının sonucu bir ömür boyu bu arkadaşımızla yaşayacak. Umarım meslek sahibi olur ve bu hayattan kurtulur.
O ana babalar istiyorlar ki çocukların gençlerin fikri olmasın. Sadece bir yol gösteriyorlar alternatifsiz. Çocuk bunun dışına çıkınca da hayırsız oluyor. Ayrıca sizin konu sahibini yaftalamanız hiç doğru değil.Bazen gençler ana babanın gosterdigi yolu izlemek istemiyorlar. Herseyi yasayip ogrenmek istiyorlarve malesef telafisi zor sikintilara kendilerini sürüklüyorlar.Malesef .
Hiç bir anne de çocuğunu bu şekilde dışlayıp aşağılamaz cok buyuk telafisi olmayan hatalar yapılmadığı sürece. Yinede bu anne cok sabirli.ben konu sahibini yaftalamiyorum aksine konudaki anne yerine empati kurup kizi doğru yönlendirilmesi icin objrktif ce konuya bakılıp yorum yapılmasını istiyorumki kızımız gerçekleri görüp kendini torpulesi n. Hatalarni tekrarlamasınO ana babalar istiyorlar ki çocukların gençlerin fikri olmasın. Sadece bir yol gösteriyorlar alternatifsiz. Çocuk bunun dışına çıkınca da hayırsız oluyor. Ayrıca sizin konu sahibini yaftalamanız hiç doğru değil.
Sabırlı mı lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında kesin yorumlar yapmayın yeterince üzgünüm ben. 18 yaşında ne olduğunu bile bilmiyorken sadece yolda yürüdüğüm bi arkadaşım vardı o zaman da mı hatalarım olmuştu da yatmak kalkmak diyordu bana.Hiç bir anne de çocuğunu bu şekilde dışlayıp aşağılamaz cok buyuk telafisi olmayan hatalar yapılmadığı sürece. Yinede bu anne cok sabirli.ben konu sahibini yaftalamiyorum aksine konudaki anne yerine empati kurup kizi doğru yönlendirilmesi icin objrktif ce konuya bakılıp yorum yapılmasını istiyorumki kızımız gerçekleri görüp kendini torpulesi n. Hatalarni tekrarlamasın
bakma tatlim sen yukardakine burda paylaştığın her ne olursa olsun, annenin davranışlarinı açıklayamaz, seri katillerin anaları bile bu kadar eziyet etmiyor çocuklarina, senin kime ne zararin oldu? aksine annenin tavrı senin dunyayla iliskini belirler, adamakılli bir terapi almadan sakın evlenme ve bir an önce çikar onları hayatındanŞuan gizlemedim ben profilimi annemin ya çalış ya evlen baskısından dolayı önüme gelenle yeterince sevmediğim halde bi süre kendimi zorladım doğru sırf yaşım geçiyor diyerek yanlış kararlar almak üzereyken ayrıldım. Adamın yanlışı benimle ne ilgisi var. Takıldığı kısım bi üstte de yorum yapan kişinin cinsellik konuşuyor olmam. Hak ettim tabiki 26 yaşında sevgilimle bunları nasıl konuşurum. Bide oturup kendimi anlatamayacağım istediğinizi düşünebilirsiniz
Hata yapsa dahi sevebilecekseniz arkasında duracaksanız çocuk yapın. Ben çooook büyük hatalar yapsam o.... bu olsam dahi annem benim her zaman yanımda olur. Kendi üzülür beni üzmez. Çünkü olması gereken budur. Sizin ebeveynlik anlayışınız hiç sağlıklı değil. Maalesef.Hiç bir anne de çocuğunu bu şekilde dışlayıp aşağılamaz cok buyuk telafisi olmayan hatalar yapılmadığı sürece. Yinede bu anne cok sabirli.ben konu sahibini yaftalamiyorum aksine konudaki anne yerine empati kurup kizi doğru yönlendirilmesi icin objrktif ce konuya bakılıp yorum yapılmasını istiyorumki kızımız gerçekleri görüp kendini torpulesi n. Hatalarni tekrarlamasın
bakma tatlim sen yukardakine burda paylaştığın her ne olursa olsun, annenin davranışlarinı açıklayamaz, seri katillerin anaları bile bu kadar eziyet etmiyor çocuklarina, senin kime ne zararin oldu? aksine annenin tavrı senin dunyayla iliskini belirler, adamakılli bir terapi almadan sakın evlenme ve bir an önce çikar onları hayatından
bakma tatlim sen yukardakine burda paylaştığın her ne olursa olsun, annenin davranışlarinı açıklayamaz, seri katillerin anaları bile bu kadar eziyet etmiyor çocuklarina, senin kime ne zararin oldu? aksine annenin tavrı senin dunyayla iliskini belirler, adamakılli bir terapi almadan sakın evlenme ve bir an önce çikar onları hayatından
Hayir anne olmak demek çocuğunun her hatasını kapatıp göz yummak değil-dir. Anne korur kollar ve her yanlışımıza uyarıp doğruyu gösterendir. Her ailenin bir kırmızı çizgisi vardır bu bir ihlal edildiginde Gerekirse yaptırımlarda uygulanmalidirHata yapsa dahi sevebilecekseniz arkasında duracaksanız çocuk yapın. Ben çooook büyük hatalar yapsam o.... bu olsam dahi annem benim her zaman yanımda olur. Kendi üzülür beni üzmez. Çünkü olması gereken budur. Sizin ebeveynlik anlayışınız hiç sağlıklı değil. Maalesef.
Ben ne anlatıyorum siz ne anlıyorsunuz. Dünyalarımız farklı...Hayir anne olmak demek çocuğunun her hatasını kapatıp göz yummak değil-dir. Anne korur kollar ve her yanlışımıza uyarıp doğruyu gösterendir. Her ailenin bir kırmızı çizgisi vardır bu bir ihlal edildiginde Gerekirse yaptırımlarda uygulanmalidir
Hayir anne olmak demek çocuğunun her hatasını kapatıp göz yummak değil-dir. Anne korur kollar ve her yanlışımıza uyarıp doğruyu gösterendir. Her ailenin bir kırmızı çizgisi vardır bu bir ihlal edildiginde Gerekirse yaptırımlarda uygulanmalidir
Eski konularını bilmeyen herkes benim yaptığım yorumu yapar.buraya konu açan her üyenin eski konularını da Tek tek okumak zor oluyırAnnesi kizana laf anlatıp kendisini dinlemesi ici bayagi mucadele vermis malesef kizi anneyi dinlememis ve ana kiz iliskileri bu seviyeye inmis bunda anlasilmayacak bir duyum yok.
kardes kadin kendi öz kizina o...u diyor farkinda mısın? bu mu uyarmak?siz de çocuklariniza boyle davraniyorsaniz bir an once tedavi olun çünkü bu konudaki anayı savunabilmek ancak onun gibi olmayı gerektirir...Hayir anne olmak demek çocuğunun her hatasını kapatıp göz yummak değil-dir. Anne korur kollar ve her yanlışımıza uyarıp doğruyu gösterendir. Her ailenin bir kırmızı çizgisi vardır bu bir ihlal edildiginde Gerekirse yaptırımlarda uygulanmalidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?