Eski konularını bilmeyen herkes benim yaptığım yorumu yapar.buraya konu açan her üyenin eski konularını da Tek tek okumak zor oluyır
Onun değer yargılarına göre yaşamıyorsun. O yüzden rahat rahat eleştiriyor. Halbuki anneliğin kutsallığından kafasını kaldırsa da bilimsel olarak baksa. Annesi babası yüzünden çocuk ne hale gelmiş sevgiyi yanlış yerlerde aramış der. Kesinlikle terapi al lütfen. Ve çok dikkatli ol çünkü sevgisizlik insana yanlış tercihler yaptırabiliyor.Ben tek başıma yaşıyorum her şeyi hiç bir zaman annemle bi şey paylaşamadım. Çocukluğum gençliğim kadın bi kez beni öpmedi sarılmadı. Hep korktuğum çekindiğim kişi oldu diyorum. Çocukken de dövüyordu şimdi gücü yetmediğinden küfür ediyor. Hâlâ hangi hatamdan bahsediyorsunuz
bak bosver bunları, onlar da toxic muhtemelen, anlatamazsin, sen onune bak, ders calis kurtul o evden ve lütfen hemen evlenmeEski konularımda kocaya kaçmak mı var ? Hamile kalmak mı var ? Kürtaj olmak mı var evli adamlarla görüşmek mi var hırsızlık mı var okumamak mı var saygısızlık mı var sigara alkol mu var. Eski konumda evlenmek için uğraştığım adamın sapıklığı var hak mı ettim yani
Ben tek başıma yaşıyorum her şeyi hiç bir zaman annemle bi şey paylaşamadım. Çocukluğum gençliğim kadın bi kez beni öpmedi sarılmadı. Hep korktuğum çekindiğim kişi oldu diyorum. Çocukken de dövüyordu şimdi gücü yetmediğinden küfür ediyor. ablana diğer kardeşine de sana davrandığı gibi neden davranmıyor bunu bir dusukardes kadin kendi öz kizina o...u diyor farkinda mısın? bu mu uyarmak?siz de çocuklariniza boyle davraniyorsaniz bir an once tedavi olun çünkü bu konudaki anayı savunabilmek ancak onun gibi olmayı gerektirir...
[/QUOT o aile örtülü muhafazakar bir aile. Kiz evladin nikahsız olarak herşeyi yaşamasını kabul etmeyen kurallar var ailede. Bu kuralları aşıp nikahsiz herşeyi yaşayana or Gozuyle bakmalari bu yuzden bunu yapan kendi evladı dahi olsa anne sindiremiyor kizinin hatalarini.
Hayır buda bi takıntım çünkü çocukluktan beri düşünüyorum annem beni neden sevmiyor ben pis biri miyim kötü biri miyim nasıl yaranabilirim nasıl iyi bi evlat olabilirim diye diye kafayı yedim kadın bana burda anneni dinlememişsin haklı sana söyledikleri diyo ya sabırbak bosver bunları, onlar da toxic muhtemelen, anlatamazsin, sen onune bak, ders calis kurtul o evden ve lütfen hemen evlenme
Onun değer yargılarına göre yaşamıyorsun. O yüzden rahat rahat eleştiriyor. Halbuki anneliğin kutsallığından kafasını kaldırsa da bilimsel olarak baksa. Annesi babası yüzünden çocuk ne hale gelmiş sevgiyi yanlış yerlerde aramış der. Kesinlikle terapi al lütfen. Ve çok dikkatli ol çünkü sevgisizlik insana yanlış tercihler yaptırabiliyor.
bak guzel ablam, sindirememek başka bişeydir, evladını dışlayıp sahipsiz birakmak başka bişeydir, velev ki muhafazakarlar, evden kacıp bir ay sevgilisiyle yasayıp hamile geri donen bir aileye danışmanlik yaptım, aşiret kizi, cemaatten...öldürürler diye polis hemen teslim etmemiş , o derece...o aile bile öyle sarip sarmaladı ki kizlarini, hatadır, biz çok sıkıladık kactı ama kiz bizimdir, vermeyiz dediler...kiz şimdi okuluna devam ediyor,baska sehirde, bebek düştü zaten, annesi sindiremese de kalkan oldu , toz kondurmadı herseye rağmen,kurtardi evladinı, bu mu yanliş yoksa digeri mi?Güzgülleri
Konu sahibi sakın mi olsanız. Ben eski konularınızı okumadım. Buraya gelip eski konulara göre yprum da yapmadım. Annnize de böyle atarlansanız sorun çözülecek demek kiEski konularımda kocaya kaçmak mı var ? Hamile kalmak mı var ? Kürtaj olmak mı var evli adamlarla görüşmek mi var hırsızlık mı var okumamak mı var saygısızlık mı var sigara alkol mu var. Eski konumda evlenmek için uğraştığım adamın sapıklığı var hak mı ettim yani
bak guzel ablam, sindirememek başka bişeydir, evladını dışlayıp sahipsiz birakmak başka bişeydir, velev ki muhafazakarlar, evden kacıp bir ay sevgilisiyle yasayıp hamile geri donen bir aileye danışmanlik yaptım, aşiret kizi, cemaatten...öldürürler diye polis hemen teslim etmemiş , o derece...o aile bile öyle sarip sarmaladı ki kizlarini, hatadır, biz çok sıkıladık kactı ama kiz bizimdir, vermeyiz dediler...kiz şimdi okuluna devam ediyor,baska sehirde, bebek düştü zaten, annesi sindiremese de toz kondurmadı herseye rağmen,kurtardi evladinı, bu mu yanliş yoksa digeri mi?
İşte kimseye bundan anlatmıyorum dönüp beni bununla vuracaklar çünküKonu sahibi sakın mi olsanız. Ben eski konularınızı okumadım. Buraya gelip eski konulara göre yprum da yapmadım. Annnize de böyle atarlansanız sorun çözülecek demek ki
Anneniz normal degil.Bu anormalligi hic kimse farketmiyor mu..diger kardesler ne yapiyor..bir tek sizinle mi boyle.
Katil olmadığınız sürece annenizin hakaretlerini haklı bulmam. Bir anne kendi canından evladına or... diyorsa en büyük ahlaksız, vicdansız odur. Asla savunulacak tarafı yok annenizin. Umarım atanırsınız da bir daha yüzlerini görmezsiniz. Ayrıca babanız da insan değil. Bu laflara susan adama ben ne adam derim ne baba. Demek onun da işine geliyorİşte kimseye bundan anlatmıyorum dönüp beni bununla vuracaklar çünkü
Katil olmadığınız sürece annenizin hakaretlerini haklı bulmam. Bir anne kendi canından evladına or... diyorsa en büyük ahlaksız, vicdansız odur. Asla savunulacak tarafı yok annenizin. Umarım atanırsınız da bir daha yüzlerini görmezsiniz. Ayrıca babanız da insan değil. Bu laflara susan adama ben ne adam derim ne baba. Demek onun da işine geliyor
Babanız gerçekten bu kadar suskun ve duygusal mı? Zamanında annenize çok çektirmiş olabilir mi? Tabi bu bir bahane değil, ama böyle kadınlar genelde sevgisiz ve kocasından hakaret, şiddet ve aldatılma gören kadınlar oluyor.
Biz de annemle çok sorunlar yaşadık. Şu an çok iyiyiz, özellikle evlenip evden ayrıldıktan sonra. Ama o günleri unutamıyorum.. Bir araya gelince 2-3 günden sonra yine kavga ediyoruz mesela.
Ne denir ki.. Allah bahtınızı açık etsin.
Katılmıyorum. Babanız için anneniz ağır basıyor demek. Size yapılana katlanmak yerine annenizi kapıya koyup sizi korusa böyle olmazdı. Burda kocam kocam diye odunsu canlıları savunan insanları görüyoruz. dayağa aldatmaya rağmen seviyorum kocamı diyen ve evladının o iğrenç ortamda Büyümesine değil de kocasının içki içmesine ve eve geç gelmesine üzülen kadınlardan farksız babanız. Madem sizi haklı buluyor, o zaman müsade etmeyecek. Ebeveyn olmak doğmasını sağlayıp kendi haline bırakmak değildir. Ebeveyn olmak İster anne olsun ister baba, evlat sahibi olduysan Her koşulda önce evladını korumaktır. Babanız koruyor mu? Hayır. Korusa siz bu halde olmazsınızTeşekkür ederim desteğiniz için. Ama hayır babam beni çok seviyor ve destekliyor ama karekteri öyle annem dehşet tepkiler veriyor adam bi şey diyemiyor ha doğru ya diyince daha çok tuhaflaşıyor annem evden gidiyor telefonunu kapatıyor geç saate kadar gelmiyor babam mecburen böyle davranıyo. Ama babamla konuşabiliyorum. Bi kaç kez baba ben kötü bi insan mıyım size yanlış davranıyor muyum de eğer öyleyse lütfen söyle bende kendime çeki düzen vereyim dedim. Hayır kızım dedi ben senden çok razıyım beni hiç üzmedin annen öyle onu öyle kabul edeceğiz idare etmek zorundayız dedi zaten ben bu yaşıma kadar kaçmadıysam babam içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?