Önce bir dik dur kendine gel ! Silkelen ! Olumsuz cümleleri bırak ben de 26 yaşındayım neler yaşadım ciğerin yanar .. herkesin hayatında bir yeri olduğunu bil sınırlarını koy aile bir yere kadar saygını kaybetme hiç sevgini de asla ama kendinizde ezdirme iş ilanlarına bak deli gibi cok var elbet virüs bitecek dr yanı asistanlık bak paranı biriktir kendine cici bir yuva kur sonra da sevdiğin biriyle evlen ya da arkadaş ol senin kararın sen bir bireysin ve hayata kendin vermen gerektiğini o kararların bastırılıp yasatılmamasına izin verme ve su algıdan çık öğrenilmiş çaresizlik içinde gibi davranma unutma biz kadınız biz çok daha fazlasıyız...
Ya acaba yakin bi akrabaniz yok mu babaanne anneanne filan onunla yasama sansiniz olsa ne iyi olurdu.Ben yerinizde olsam bunu yakin akrabalarimla paylasirdim annenin yaptiklari hic normal degil cunku.☺ Çaresiz değilim asla burdan bi çıkış yolu olucak elbet.. teşekkür ederim
Ya acaba yakin bi akrabaniz yok mu babaanne anneanne filan onunla yasama sansiniz olsa ne iyi olurdu.Ben yerinizde olsam bunu yakin akrabalarimla paylasirdim annenin yaptiklari hic normal degil cunku.
Siz mi aklinizi ispat ettiniz bu yorumunuzla? biraz izan biraz merhamet hanimefendi. Ben öğretmenim küçücük 6.sinifa giden öğrencimin kollarında bacaklarında morluklarla okula gelmesine şahidim. Gerekli yerlere şikayet edince annesinin kızını hortumla dövdüğünü öğrenmiştik. Bakın elleriyle bile değil hortumla. Şimdi bu cani anne diye kutsal oliyor öyle mi? size gore 11 yasinda bir kiz cocugu akilli olsa annesiyle gecinirdi zaten! yorumunuza inanamiyorum umarim o annelerden değilsinizdir yoksa bu kadar merhametsiz yorumunuzu aklım almiyor. Tabi bir de atanarak rüştünüzü ispat etmişsinizdir sanıyorum!Gerçekten akıllı bir kiz olsaydı anneyle ilişkisini bu seviyeyegetirmezdi. Yazık. Malesef burda birde yangına körükle gider gibi sığınma evine git ,başka akrabana git gibi kızı aileden soğutucu yanlızlığa ve her türlü problemlerin yaşanacağı avlanilacak hedef haline yönlendiriyorsunuz. Zaten akıllı olsaydı ders çalışıp kpsatanirdi. Hedeften şaşıp çeşitli dünya meşguliyetleriyle zaman kaybetmezdi
Allah sizin yakınlarınıza sabır versin.Gerçekten akıllı bir kiz olsaydı anneyle ilişkisini bu seviyeyegetirmezdi. Yazık. Malesef burda birde yangına körükle gider gibi sığınma evine git ,başka akrabana git gibi kızı aileden soğutucu yanlızlığa ve her türlü problemlerin yaşanacağı avlanilacak hedef haline yönlendiriyorsunuz. Zaten akıllı olsaydı ders çalışıp kpsatanirdi. Hedeften şaşıp çeşitli dünya meşguliyetleriyle zaman kaybetmezdi
Sanki kürtaj mi yaptiracakti bu kadın ? Konuyla ne alakası var? Bu lafı söylemek için beklemişsiniz sanırım ama yanlış yerde olmuş.İşte bebek rızkıyla gelir kürtaj cinayettirci tayfalar gelsin bakalım okusunlar her üreyen anne olamıyo canlı kanlı örneği. Sen sırf analık duygunu tatmin etmek için veya bu kadar derin bir nedenden bile değil. Sırf kondom alışkanlığın olmadığı için doğurursun olan o yavrucağa olur. Cehalet ve karaktersizlik annelik gibi bir kurumla kombine olunca çok tehlikeli oluyor. Şimdi siz o evden kurtulsanız bile sorunlar bitmeyecek çünkü bilinçaltınızdaki anne kodu çok kötü. Bu bütün hayatınıza yansıyabiliyor malesef. Kelebek etkisi gibi ağzından çıkan küçük bir laf bile insan ruhunda o kadar büyük yaralar açar ki, dur bakalım bunun vebalini nerde ödeyecek. Sözün özü kutsallaştırmayın şu anneliği, kedi de anne oluyor köpek de anne oluyor. Altından kalkamayacaksanız yapmayın çocuk. Zaten toplumda yeterince hasarlı insan var.
Öf aynen abla hadi duyarını kastıysanSanki kürtaj mi yaptiracakti bu kadın ? Konuyla ne alakası var? Bu lafı söylemek için beklemişsiniz sanırım ama yanlış yerde olmuş.
Evet bence de herkes anne olmamalı ama baştan önlemini almalı. Bu kadın acaba farkında mi ne yasattiginin da gebe kalınca ben kötü anne olacağım gidip aldırayım mi diyecek?
Duyarla kasmak değil. Ilgisiz bir şekilde konuyu oraya bağlamışsınız. Cevap veremeyince de öfff duyar muyar! Sanki bu kadın bu kızı istememiş de zorla dünyaya getirtmişler. O da ondan böyle davranmış!Öf aynen abla hadi duyarını kastıysan
Cevap verememek değiş cevap vermeye değer bulmadım. Ama madem sana bu kadar dert oldu özet geçiyim anlayacağın dilde bayan.Duyarla kasmak değil. Ilgisiz bir şekilde konuyu oraya bağlamışsınız. Cevap veremeyince de öfff duyar muyar! Sanki bu kadın bu kızı istememiş de zorla dünyaya getirtmişler. O da ondan böyle davranmış!
Acaba ben mi anlamıyorum?! Çıkarımınsa ne demek istediğini anladım fakat yersiz ve senin de dediğin gibi "etkilesim" amaclı olduğunu düşünüyorum. Tarzın değilse tarzını koruyup cevap yazmayabilirdin. Demek ki senin de icinde saklayamadigin bir altın günü kadını var!Cevap verememek değiş cevap vermeye değer bulmadım. Ama madem sana bu kadar dert oldu özet geçiyim anlayacağın dilde bayan.
Mevzu kadının kızı istememesi değil değil (konu sahibesinin anlattıklarından size istiyor gibi mi geldi onu da anlamadım ama neyse). Kürtaj yaptırmak yanlıştır yaptırılmamalıdır cinayettir gibi algı ve söylemlerle anne olma planı arzusu olmayan tesadüfen gebe kalmış insanları zorla anne yaparak yeni hasarlı bireylerin topluma katılmasını sağlayan insanlaraydı orda lafım. Yani bu konudan bağımsız konuştum. Okuduğunu anlayabilecek ortalama kapasiteye sahip herkes orda sosyolojik bir çıkarım yaptığımı idrak edebilir zaten. Her neyse altın günü polemikleri tarzım değil. Lütfen beni content olarak kullanma etkileşim istiyosan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?