Annem bunları yaparken babamda yanında ona anlatıyor zaten babam çok pasif bi adam hiç bir şey diyemiyor bana sus diyo babamla aram çok iyidir ama karısıyla arasını bozmaktan korkuyorBabanla konustun mu konu sahibesi, baban durumu biliyor mu?
Nereye gideyim ?? Bu Halle yanlış evlilik mi yapıyım ben sadece mesleğim olsun diye ders çalışıyorum evde oturuyorum ona nasıl bu kadar rahatsızlık vermiş olabilirim Allah kahretsin keşke hiç okumasaydım iş bulamıyorumNeden hala o evdesiniz çok merak ediyorum gerçekten?
İlk etapta kursa git. Kpss, belediye vs ne kurs bulurdan, hangine gönderirlerse git. Evden biraz uzaklaş
İkinci bölümün ne bilmiyorum ama kpss ile atanmak rüya gibi bir şey oldu evde oturup beklemek yerine hem iş ara hem kursa git ve paranı biriktir kesinlikle kaç para aldığını annene söyleme. Böyle devam ederse evde kafayı yersin. O evden bir şekilde çıkmaya bak
Kötü bir durum. Şimdi birçok kişiye acaip geliyordur, aile ortamına göre düşünmek gerek. Niye oradasınız, nasıl tahammül ediyorsunuz diyen olacak ama Her aile iklimi farklı bunu göz önüne alsınlar. Normal bir gözle bakıldığında annenizin size bir tavrı olduğunu düşündüm.
Çok kendinizi üzmeyin. Üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de evde kaldım, üstüne güzel değilim, üstüne atanamadım, üstüne işten çıkarıldım vs vs. Hakaretleri çıkar kalan ben. Ben de pek güzel olmadığımdan annem kendine kız diye yakıştıramazdı. Ne yapacağız ana hakkıdır ödenmez diyip şımartıyorum ben, ters psikoloji.
Açıkçası ekonomik anlamda daha bağımsızım. Aile evinde ama onlineden kazandığım ufak tefek eve çok katkı sağlıyorum. Öyle olunca çok sesini çıkarmıyor bizimkiler. Size tavsiyem de bu, para gelince sesi kesiliyor. Kendinize güvenirsiniz, iş veya bir gelir bulun. Çok zor biliyorum ama denemekten vazgeçmeyin.
Ama bilen bilir bende atanmaya çalışıyorum. Atanınca ilk işin ayrı eve çıkacağım.
Amin teşekkür ederim desteğiniz içinBunlara yoğunlaşmayın derim, ders çalışın. Benim annem de evlenemedin, evde kaldın diye günleri zehir ediyor. Daha az önce kavga ettik.
Bir yerde katılıyorum çünkü 30 yaşına gelmiş kızıyla aynı yerde yaşamak istemiyor kadın. Bu yüzden bağımsız yaşam iyi. Ne kadar muhteşem bir şey olduğundan bahsetmeye gerek bile yok, bir dönem ayrı yaşadım. inanın huzur nedir o yalnızlık içinde buldum. Allah yardımcımız olsun, dua gruplarına beklerim.
yanlış anlamayın ama anneniz için istenmeyen bir gebelik miydi acaba sizin doğumunuz? yani abiniz ablanız bu kadar iyi evlat da siz neden özellikle ona batıyorsunuz?
iş konusunda İŞKUR'un pek çok kursları var. kurs bitince sertifika filan veriyorlar, hatta İŞKUR'dan personel alıp çalıştıran birçok firma da var.
Durumunuza üzüldüm. Ben bekarken mutfakta çatal bıçak yerini değiştirirdim hep, annem de bana 1 kez "burası benim evim, kendi evinde istediğin gibi yerleştirirsin" demişti. üstelik ciddi bile değildi söylerken, şakayla karışık söylemesine rağmen çok zoruma gitmişti. kendimi yabancı gibi hissetmiştim ki annemle birbirimizi çok severiz. o bile bana zor gelmişken sizin yaşadıklarınız daha zor. bence sorun sizde değil, anne ve babanızın destek alması lazım. bu kadar pasif baba figürü görmedim daha önce. "karısıyla arasını bozmaktan korkuyor" demişsiniz, evlilikleri 2. evlilik gibi bir şey mi? bir de anladığım kadarıyla baskı altında tesettüre girmişsiniz(?)
Anneniz psikolojik olarak hasta. Bunun başka açıklamasi yok. Yok anadır, yok stresidir felan diye bahane aramasın kimse. Bazi kadınlar anneliği beceremiyor. Annenize sorsanız oda muhtemelen neden anne olduğunu söyleyemez zaten. Size tavsiyem psikolojik destek almaniz. Annenize aslında lazim. Ama gidermi orası muamma. Babanıza da bir iki çift laf ederdim, ama sanırım onun da kişiliği bu kadar sadece. Sorun siz kesinlikle değilsiniz.
Benimle derdin nedir diye oturup konuştunuz mu hiç?
Yaşadıklarınız inanılmaz.
Sen daha ne yapacaksın kuzum çok üzüldm sana dua edicem. Elinden bir şey gelmez... anneni de allah ıslah etsin psikopat olmuş o tedavi olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?