komşumun kocasına aşığım....

kaçın siz en iyisi uzaklaraaaa
konuda fake kokusu alıyorumm huuuhhhuuuhh
eğer doğruysa da bir çok kadının bedduaları sizinle şuan emin olun sevgiler

İkinci kadınsın yani bence kendine acı hep. Böyle yaşa gerçeksen tabikide.

anlamamsı için degıl , nasıl komşuma olayı soluyum dıye sorasaydınız daha ıyı olurdu , en kısa zamnda kadıncagıza olayı anlat ta daha da adıleşmeyın ve bunun adını aşk sanmayın siz evli bir erkekle zina yapan bır kişisiniz. kadına anlatın ayrılsın 2-3 sene de bu travmayı atlatırsınız ve yenı bı eve tasınır, evlilik haytaına uyum saglarsınız, yemek utu iş hayatı ev iş vs derken yetısemezsınz ve şöle bı komsularınızda sızn gıbı bırı varmı dıye bakarsınız muhtemelen vardır ve , ben bu adamı bole elde ettıydım acaba acaba... dersınz ve paranoyak olursunuz sonra muhtemelen o adamm aynı sekılde bırını bulur . bırının ahı bırını asla ondurmaz- karısına silik bı tıp demıssınız genelde savunma olarak bunu solerler karım bole bakımsız sankı kendı muthış bakımlı ve aldıgında karısı ole bakımsızdı ya da aldıgı yenı kız hep böle olcak -evlenmeden önce böle görülüyor hayat yalnızca bırlıkte olunacak bı kurum zannedılır ama evlilik hayatı paylasmadır uckurda degıldır -arkadsının evınde beraber olmak hıçç degıldır ok

şunu unutma o kadına yaşattığını birgün sende yaşayacaksın....

yanlız bi online bi offline, kesin kendisi içimizden biri, çık ortaya

kızlar bu senaryodan bir dizi varmı son zamanlarda?
ordan mı etkilendi ki acep?
hani feriha ve aşkı memnudan etkilenip zengin olmak isteyen bi kızcağızda fake bir konu açmıştı.
böyle bir şey mi ki dediydim

evet görelim bakalım güzelmisin silikmisin, ama kendine güvenmediğin için resim koymazsın zaten kendine güvensen çoktan adamı boşatmıştın

(yuh gaz vermenin gözünü çıkarttım)

Böyle ''basit'' kadınlar yüzünden çoğu erkek böyle bir durumun içine girse bile (sırf kullanmak için) eşlerini boşamaz.
Sonuçta bu kadıncklar kullanıldıklarıyla kalırlar ortada..
Sonra bir başkasının kocası bir başkasının kocası..Uzarrr gider..
Gerisini hepimiz biliyoruz

Fakeliği bırak,
Senarist yapcam seni. Acıhlı filmlerde oynatacam. Yaprak Dökümünün 2. versiyonunda Ferhunde yapacam.
Gel kız.

canım saol ciddi ciddi cevap yazmışsın ama ben şaka yapmıştım:13:

Gerçi bitti ama Yaprak dökümünde, sümüklü Sedef "Şevkeeet, şevkeeettt" diye 250 bölüm ağlamıştı.Adam boşanınca da gidip başkasıyla evlenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…