• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun kocasına aşığım....

Bence böyle bi şeyin her akşam olması lazım ben çok eğlendim yorumlarda süper :52:

Bi şekilde her akşam böyle herkes toplansa ne güzel olur :)

fake-can benden sana tavsiye,abilerin genelde bu işi tek yapmazlar...1-2 kişi yanlarına alıp ööle konu açarlar...tek olarak baş edemezsin sitress yaparsın bööle...bi dahakine etkili bi senaryo ve bi kaç armut daha topla ekran başına...

KKda fake konular engelleme fake kaçırma fake yakalama gibi gibi alanlarda yetki istiyoruz:1: Birkaç arkadaş daha var yukarıda başedemedi gitti.Eğlenmek için açtı ama zorunad gitti sanırım.en azından öyle oldugunu umuyorum:1: ayrıca ablacım yukarıda yorumunu cok sevdim.ERKEKLERmi açıyormuş ben erkek oldugunu düşünmemiştim hernedense.Bir bayan Uyduruyor diye düşünmüştüm..

doğru alyans çeker, nedense:27::27:

evet canım çünkü kolaylarına geliyor bence. aaa bu adamın parmağına yüzük takılmış demek ki iyi birisi hemen ayartayım! zihniyetinde olan kadın çok fazla ve dünyanın çivisi hepten çıkmaya başladı artık. bi de sibel üresin var ki sorma, çok eşlilik yasallaştırılsın imam nikahlı 4 eşe de resmi nikâh yapılsın diyen... böyle imiklerine sarılasım geliyor!

şimdi bu fake sendromunun en büyük belirtisi ' kk yı uzun zamandır takip ediyordum sonunda üye oldum ' ile başlayan uzun çetrefilli cümleler kurulmasıdır . :42:

Bir de her fake konunun başında şu var:

Uzun zamandır kk'yı takip ediyordum bugün üye olayım dedim. bla bla bla...

hepsi de uzun zamandır takip ediyormuş, hey Allah'ım!:1:

Ama açık söyleyeyim ben Evitax gelene kadar şair aşığına inanıyordum:66::66:

KKda fake konular engelleme fake kaçırma fake yakalama gibi gibi alanlarda yetki istiyoruz:1: Birkaç arkadaş daha var yukarıda başedemedi gitti.Eğlenmek için açtı ama zorunad gitti sanırım.en azından öyle oldugunu umuyorum:1: ayrıca ablacım yukarıda yorumunu cok sevdim.ERKEKLERmi açıyormuş ben erkek oldugunu düşünmemiştim hernedense.Bir bayan Uyduruyor diye düşünmüştüm..
kadınlar daha yaratıcıdır gari...

Ole yda bolee...ne duygudan yoksunsunzzz asikmis iste yedene yeden ama yeden anlamk istemionuss:1::1::1:Feyykk meyyk amma iii uye topladinnn ::1:Egerde bole bisi varsa geber nankor tasin git ne demek nasi caktirmicammm cokk aipp..allahim senin gibi cogu seyden nasibini almamislrdan korusunn:1::1: dmekki kislar neymis karsiya tasinan bekar kislarii efimise almicakmisizzz o feykk cann olabulurrrmuss::1:

Okudum okudum yorum yazayım eğlenelim gülelim coşalım falan diyordumki 17 sayfa boyunca eğlenilmiş coşulmuş kopulmuş.:63: Hevesim kursağımda kaldı :60::60:

Back