• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun kocasına aşığım....

Layd sen koptuysan bende koparım bunaa :60::60:

Bu arada Evitax en bomba yorum senden gelmiş süpersinn :46:

Teşekkürler canım.herzaman :51: ama işte anlaşamıyoruz şahıs çok yavas e bende beklemeyi sevmem konuya olan ilgim dağılıyoooo ona göre :1: elini cabuk tutmazsan 70 kişilik topik boşalıcakk bu durum seni hiç memnun etmez sanıyorummmm:1::1::1::1:

bütün kk burda :44::3:konu açıp sonrada gidiyorlar sinir oluyorum....

Selam cryptic yine bir duygu seli hikayesinde buluştuk:1:

bütün kk burda :44::3:konu açıp sonrada gidiyorlar sinir oluyorum....

kıslarrrrr o yüzden fazla çoşmayın
sözlerinize dikkat edin
eğlenecem derken
banın nereden geleceği belli olmuyor :60::65:

okuyan kişileri alttan kopyalayıp yapıştırmak yasak bacım yapmayın şunu

Son düzenleme:
bakın bunun altından da tecavüze uğrayan kızın topiğindeki gibi 'ben içerdeydim arkadaşım girmiş o yazmış ' gibi bişey çıkabilir bu sefer kim yazmışsa artık :44:

Bir söz var: "her kadına sahip olmaya çalışan adam bir kadına hasret kalır. Bir kadına sahip olan adam; her kadını kendine hayran bırakır!'' diye, o misal.

Sırf bu konuyu anlatmak için üye olduğunuza inanmıyorum.Daha başlığı görünce bile inanmadım hele konuyu okuyunca hiç.Sizi gördüğü ilk dakika da adam bir şeyler hissetti ve siz bunu anladınız.Ay gerçekse de Allah sizi bildiği gibi yapsın.Nasıl bir dünya oldu kardeşim anlamadım gitti.​

konuyu acan fakecan,hadi canim senin uyku zamanin geldi,ninni istersen sesim güzeldir,sana ben baslarim bi güzel söylemeye taaaaaa ki derin kabuslara dalana kadar-:27:

fake-can benden sana tavsiye,abilerin genelde bu işi tek yapmazlar...1-2 kişi yanlarına alıp ööle konu açarlar...tek olarak baş edemezsin sitress yaparsın bööle...bi dahakine etkili bi senaryo ve bi kaç armut daha topla ekran başına...

biz de ne meraklıyız anacım fake konuya herkesler de burada ama konu sahibi arazi olmuş:60:

kaç yıldır takip ediyorum ilk defa böyle herkesi bir arad gördüm siteye giriyordum hayalet gibi kimseler yok diyordum

ama anladım herkes buralarda geziyormuş

geç oldu ama anladım.................))))))))))))))))))))))))

En çok merak ettiğim şey de :
Bayan mı ?
Erkek mi ?
Kendini bayan sanan erkek mi ?
Yada kendini bayan sanan bayan mı ?

Back