• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun kocasına aşığım....

Merhaba hanımlar.. kkyı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmaya bugün karar verdim.sizinle beni yiyip bitiren hatta hayatımı cehenneme çeviren bir derdimi paylaşmak istiyorum çünkü yaşadığım şeyler o kadar tuhaf ki kendi hayatımda anlatabileceğim kimsem yok
Ben 26 yaşında meslek sahibi bekar bir kızım. Ve bundan 6 ay önce yeni bir apartmana taşındım, taşındığım gün beni karşı komşum karşıladı çok iyi davrandı o da 30 yaşlarında bir kadındı., bana çok yardımları oldu o gün ve akşam yemeğine davet etti evine. Ben de gittim ve o anda hayatım değişti işte…..
kocasını görür görmez çokkk etkilendim anlatılmaz bir duygu bu sanki hayatım boyunca aradığım insan oymuş gibi hissettim.. neyse elim ayağıma dolaştı ama renk vermedim.. o 30lu yaşlarda çok ama çok yakışıklıydı karısıysa pek de güzel olmayan sıradan silik bir tipti. Hiç yakışmıyorlardı birbirlerine ve içimden bir his onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini söyledi o an. Biliyordum düşüncelerim çok kötüydü ve bana yakışmazdı ama duygularıma engel olamadım.
O günden sonra her o gün onu görmek istedim ve komşum beni sık sık evlerine davet ediyordu ve ben onu gördükçe farklı duygulara kapılıyordum her seferinde. Aylar geçti bu şekilde ve biz artık birlikteydik. O da beni seviy0rdu ve hep onun bir arkadaşının evinde birlikte oluyorduk.. ama benim içim hiç rahat değildi bana çok iyi davranan dünyalar iyisi komşuma bunu nasıl yapardım ve son 1 aydır komşum bana gelip kocasının onu aldattığını düşündüğünü söyleyip, bana dert yanıyor ve hüngür hüngür ağlıyor.bu durumdan nefret ediyorum ama onu aşkımı da bırakamam asla vazgeçemem ve komşum anlayacak diye çok korkuyorum. Anlamaması için ne yapmalıyım sizce?

şahsen ewli birisi olarak okuduklarım karşısında şok oldum senin gibi imanı az olan insanlar yüzünden ne ewlilikler bitioo allah bölelerinin belasını versin derim ben nankörsün

ama ciddi söylüyorum böyle bir kişilik fake bir konu uydursa bile içinde bu duyguları beslemeye hazırdadır.
bu yüzdendir ki bayanlar biz olay gerçekmiş gibi yapıp sinirlenelim..
hadi hucuuuummm!!!!!:66:

Toplam 43 kullanıcı dalga geçiyor:
LadyEvil flocke+ oz_lem_ chess Tryamor okyonus Tweety26 cadica silenzio Estrella39 masum_kız bebekecem17 Ladysea demmir_can ilksah MLS_ tritonissa minnasu elif190 Joule sudem85 littlecat Evitax vuralbia monarosa_22+ beren26 hayal43 keypad oezi tuana0225 yarimelma balperisi maviajanda tarjamy iklim_89 simple

Hah başlık yanlış olmuş !

Yeni başlık : Komşunun Tavuğu Komşuya Kaz Görünürmüş :33:

Kızlar yarıldım gülmekten burada! Allah iyiliğinizi versin:64::66:

Bende vazgeçmiyorum tıpkı senin gibi.... Çikolata yemekten ama.
Ah ahh ne garip insanlar var tanrım şu dünyada. Yalandan çok ne var.

Son düzenleme:
koy resmini o vakit,biz karar verelim güzelliğine...

evet görelim bakalım güzelmisin silikmisin, ama kendine güvenmediğin için resim koymazsın zaten kendine güvensen çoktan adamı boşatmıştın:63::63::63::63:

(yuh gaz vermenin gözünü çıkarttım:27::27:)

Hesap face falan değil,bir kez daha söylemeyeceğim. Beni ilgilendiren burada bana vereceğiniz fikirler. Evet güzelim kendime güveniyorum ama vicdan denen şey çok garip. ...

Fakesin veya değilsin.Her iki şekildede iğrençsin.
Bunları yaşmamaış uydrmuş bile olsan hayalini bunlar süslüyor demek.Ya ben sana neler demek istiyorum ama MALUM!
(Sen bu yaşadıklarını gerçekten yaşadıysan) gerçekten güzel olsan olmasa örtücek bir kusurun milletin kocasına salça olmazsın

.O adamda seni çekirdek niyetine yemez..

ERKEKLER SEVDİKLERİ KADINA DEĞER VERİR SENİN ANLTTIĞIN GİBİ KULLNMAZ..
KULLANDIKLARI KADINLAR DA VARDIR.SENİN GİBİLER!.

Son düzenleme:
Eğer konu fake değilse bir cevabım var

bir arkadaşının evinde beraber oluomuşsunz
sanırım cinsel ilişkiden söz ediosun
evet
o adam seninle birlkte olduktan sonra eşinin yanına gidiyor
eşiyle dışarıya çıkıyor gezior vakit geçiriyor
sen ise sadece yatakta ve telefondaki kişi olarak kalmaya mahkumsun

Son düzenleme:
kızlar bu zaten fake de geçenlerde buna benzer bir olay duydum yakın bir arkadaşımın evine gitmiştm..o günde yardımcı kadını çağırmıştı kadın evini temizletmek için ama o arkadaşım yardımcısıyla arkadaş gibiler...kadının psikolojisi bozulmuş(yardımcı)ben arkadaşıma niye bu böyle sorunca..başladı anlaymaya 11 yıllık kocasını komşusuyla yatak odalarında basmış bu kadın o gün bu gündür psikolojik tedavi göryor..hemde can ciğer dediği komşusunun kızı..böyle namussuzlar var varda utanmadan yazıp yardım isteyebilecek kadar aşmışlar ona şaştım

Back