- Konu Sahibi freedom123
-
allah seniBenim bile hayal gücüm bu kadar kuvvetli değilBir de hayal gücümü böyle ahlaksız şeyler için kullanmam asla
kızlar bu senaryodan bir dizi varmı son zamanlarda?
ordan mı etkilendi ki acep?
hani feriha ve aşkı memnudan etkilenip zengin olmak isteyen bi kızcağızda fake bir konu açmıştı.
böyle bir şey mi ki dediydim
kız irkek bu,kadın olsa daha akıllı bişeyler yazardı....
kızlar bu zaten fake de geçenlerde buna benzer bir olay duydum yakın bir arkadaşımın evine gitmiştm..o günde yardımcı kadını çağırmıştı kadın evini temizletmek için ama o arkadaşım yardımcısıyla arkadaş gibiler...kadının psikolojisi bozulmuş(yardımcı)ben arkadaşıma niye bu böyle sorunca..başladı anlaymaya 11 yıllık kocasını komşusuyla yatak odalarında basmış bu kadın o gün bu gündür psikolojik tedavi göryor..hemde can ciğer dediği komşusunun kızı..böyle namussuzlar var varda utanmadan yazıp yardım isteyebilecek kadar aşmışlar ona şaştım
fake odluğunu düşünneler okumasın yazmasın zorlamı okutuyoruz....
Ciddimi..şair aşıklarını falan ykaladım çok burada ama bak ona rastlamamıştım.Ben açıkları sıralayıncaya dek herkez kimkim diyordu.Fikirlerimi söyleyince konunun popolaritesi bir anda düştü.ÇÜNKÜ herkezin kafasına yattı.Bu konuda fake olup olmaması çok umrumda değil.Fakeysede sorunları var.Hayllerini süslüyor demek bunlar.
Sinirden elim ayağıma dolaştı şu an!
Siz nasıl bir insansınız ki bunu hazmedebiliyorsunuz?
Bugün sizle birlikte olan yarın evlendiğinizde başkasıyla birlikte olur...
Yazık o kadına da sizin gibi bir insana güvenmiş!
O kadın aslında silik bir tip değildir de siz kocasını ve kendinizi gözünüzde çok büyüttüğünüz için size öyle geliyordur.
Siz çok mu güzelsiniz afedersiniz? Güzelseniz de karakteriniz olmadan sıfırsınız ki varmış gibi görünmüyor!
Nasıl o kadının yüzüne bakabiliyorsunuz utanma ar duygusundan bu kadar mı uzaksınız?
Allah sizin gibileri ıslah etsin inşallah!
Sizin gibilere halk adında verilen isimleri de burada saymak isterdim ama malum forumdayız.
Yazık çok yazk...
Gelmiş burada nasıl çaktırmadan kocasını indireyim cebe diye soruyorsunuz?
Biz bilmeyiz kardeşim senin gibi evli erkeklerle ilgilenmiyoruz.
Sen üstad olmuşsun bu işte bizim ne haddimize!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?