komşumun kocasına aşığım....

şahsen ewli birisi olarak okuduklarım karşısında şok oldum senin gibi imanı az olan insanlar yüzünden ne ewlilikler bitioo allah bölelerinin belasını versin derim ben nankörsün

ama ciddi söylüyorum böyle bir kişilik fake bir konu uydursa bile içinde bu duyguları beslemeye hazırdadır.
bu yüzdendir ki bayanlar biz olay gerçekmiş gibi yapıp sinirlenelim..
hadi hucuuuummm!!!!!

Hah başlık yanlış olmuş !

Yeni başlık : Komşunun Tavuğu Komşuya Kaz Görünürmüş

Kızlar yarıldım gülmekten burada! Allah iyiliğinizi versin

Bende vazgeçmiyorum tıpkı senin gibi.... Çikolata yemekten ama.
Ah ahh ne garip insanlar var tanrım şu dünyada. Yalandan çok ne var.

Son düzenleme:
Hesap face falan değil,bir kez daha söylemeyeceğim. Beni ilgilendiren burada bana vereceğiniz fikirler. Evet güzelim kendime güveniyorum ama vicdan denen şey çok garip. ...

Been fake değiliiimmmm. Bana fake diyenlere sesleniyorum.. Kendime güveniyorum. Nokta.

Ooo Yeaah <3

koy resmini o vakit,biz karar verelim güzelliğine...

evet görelim bakalım güzelmisin silikmisin, ama kendine güvenmediğin için resim koymazsın zaten kendine güvensen çoktan adamı boşatmıştın

(yuh gaz vermenin gözünü çıkarttım)

Hesap face falan değil,bir kez daha söylemeyeceğim. Beni ilgilendiren burada bana vereceğiniz fikirler. Evet güzelim kendime güveniyorum ama vicdan denen şey çok garip. ...

Fakesin veya değilsin.Her iki şekildede iğrençsin.
Bunları yaşmamaış uydrmuş bile olsan hayalini bunlar süslüyor demek.Ya ben sana neler demek istiyorum ama MALUM!
(Sen bu yaşadıklarını gerçekten yaşadıysan) gerçekten güzel olsan olmasa örtücek bir kusurun milletin kocasına salça olmazsın

.O adamda seni çekirdek niyetine yemez..

ERKEKLER SEVDİKLERİ KADINA DEĞER VERİR SENİN ANLTTIĞIN GİBİ KULLNMAZ..
KULLANDIKLARI KADINLAR DA VARDIR.SENİN GİBİLER!.

Son düzenleme:
Eğer konu fake değilse bir cevabım var

bir arkadaşının evinde beraber oluomuşsunz
sanırım cinsel ilişkiden söz ediosun
evet
o adam seninle birlkte olduktan sonra eşinin yanına gidiyor
eşiyle dışarıya çıkıyor gezior vakit geçiriyor
sen ise sadece yatakta ve telefondaki kişi olarak kalmaya mahkumsun

Son düzenleme:
kızlar bu zaten fake de geçenlerde buna benzer bir olay duydum yakın bir arkadaşımın evine gitmiştm..o günde yardımcı kadını çağırmıştı kadın evini temizletmek için ama o arkadaşım yardımcısıyla arkadaş gibiler...kadının psikolojisi bozulmuş(yardımcı)ben arkadaşıma niye bu böyle sorunca..başladı anlaymaya 11 yıllık kocasını komşusuyla yatak odalarında basmış bu kadın o gün bu gündür psikolojik tedavi göryor..hemde can ciğer dediği komşusunun kızı..böyle namussuzlar var varda utanmadan yazıp yardım isteyebilecek kadar aşmışlar ona şaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…