• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun kocasına aşığım....

arkadaşlar çok hızlısınız hepinize yetişemiyorum ama lütfen gerçek çözüm önerileri olan varsa yazsın ve ayrıca hakaret etmeyin lütfe.
evet o kadın silik bir tip ve ben de çok güzelim ne olacak şimdi?

gerçek çözüm önerilerini yanlış yerde arıyorsun.... gerçi sende bunun farkındasın ama suç bizde senaryona vakit ayırarak hatayı biz yapıyoruz

En mantıksız nokta şu; Hangi kadın kocası evdeyken sürekli komşunun bekar kızını evine habire davet eder ki?
Hayır çok iyi niyetkli olsa da ne alaka elin kızının benle eşimin yanında?

arkadaşlar çok hızlısınız hepinize yetişemiyorum ama lütfen gerçek çözüm önerileri olan varsa yazsın ve ayrıca hakaret etmeyin lütfe.

güzellik başa bela şekerim napcan gaderin güzel olmakmış:27::27:

Bir hikaye vardır bilir misiniz? 1 sayıısı karakterdir yanına 0 koyarsın güzellik, bir sıfır daha insanlık vs. Sonra karakteri silersin ve sana sadece koca bir 0 kalır. Sizde de aynı hesap. Karakteriniz olmadan güzelliğiniz hiç.

neden pazar günü saat 22 ve sonrası gelirler ve konu açar bunlar
yoksa şu zamana kadar gördüğümüz pazar feykleri biir kişiden mi çıkıyor :1:

merhaba hanımlar.. Kkyı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmaya bugün karar verdim.sizinle beni yiyip bitiren hatta hayatımı cehenneme çeviren bir derdimi paylaşmak istiyorum çünkü yaşadığım şeyler o kadar tuhaf ki kendi hayatımda anlatabileceğim kimsem yok
ben 26 yaşında meslek sahibi bekar bir kızım. Ve bundan 6 ay önce yeni bir apartmana taşındım, taşındığım gün beni karşı komşum karşıladı çok iyi davrandı o da 30 yaşlarında bir kadındı., bana çok yardımları oldu o gün ve akşam yemeğine davet etti evine. Ben de gittim ve o anda hayatım değişti işte…..
Kocasını görür görmez çokkk etkilendim anlatılmaz bir duygu bu sanki hayatım boyunca aradığım insan oymuş gibi hissettim.. Neyse elim ayağıma dolaştı ama renk vermedim.. O 30lu yaşlarda çok ama çok yakışıklıydı karısıysa pek de güzel olmayan sıradan silik bir tipti. Hiç yakışmıyorlardı birbirlerine ve içimden bir his onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini söyledi o an. Biliyordum düşüncelerim çok kötüydü ve bana yakışmazdı ama duygularıma engel olamadım.
O günden sonra her o gün onu görmek istedim ve komşum beni sık sık evlerine davet ediyordu ve ben onu gördükçe farklı duygulara kapılıyordum her seferinde. Aylar geçti bu şekilde ve biz artık birlikteydik. O da beni seviy0rdu ve hep onun bir arkadaşının evinde birlikte oluyorduk.. Ama benim içim hiç rahat değildi bana çok iyi davranan dünyalar iyisi komşuma bunu nasıl yapardım ve son 1 aydır komşum bana gelip kocasının onu aldattığını düşündüğünü söyleyip, bana dert yanıyor ve hüngür hüngür ağlıyor.bu durumdan nefret ediyorum ama onu aşkımı da bırakamam asla vazgeçemem ve komşum anlayacak diye çok korkuyorum. Anlamaması için ne yapmalıyım sizce?

UTANIYORUM senin gibiler yüzünden kadınlığımdan!

Son düzenleme:
utanmadığımı nerden biliyorsunuz utanıyorum ama ondan da vazgeçemem.. ve kimseye anlatamadığım için buraya yazdım zaten:(

utansaydınız o dunyalar ıyısı komsunuz sızı evıne cagırdıgınızda gıtmeye bılırdınız...baktınız kı farkı hıssedıyorsunuz gıtmeseydınızz...hıssettınız dıyelım kendınızı tutsaydınız...bıde kadının hungur hungur agladıgını yazıyorsunuz...allah sıze akıl fıkır versın ıns...ne yapcakmıs...

Açıklıyorum. O adamın karısı benim.
Kader bizi burda karşılaştırdı komşu. :54:

NOT: Çaktırma kız. Herşeyi biliyorum.

ayy geldıler ıyıcee...kadın sılık tıpmıs kendısı guzelmıss...ınsanın dıs guzellıgı onemlımı yaaa...sen guzelsenn eger 'o silik tipli kadın ' sana bin basarrr....sen güzelim diye kandır kendini....

43 kişi konuyu okuyor konu sahibi makara yapmak amaçlı bir hikaye uydurmuş böyle bir duruma sahip insan utanır kendine bile itiraf edemez bırak buraya yazmayı üstelik burayı takip eden biri burdaki kadınların böyle birşeyi yadırgayacaklarını bildiğinden böyle bir konu açmazdı

FAKE FAKE FAKE FAKE

Toplam 43 kullanıcı dalga geçiyor:
LadyEvil flocke+ oz_lem_ chess Tryamor okyonus Tweety26 cadica silenzio Estrella39 masum_kız bebekecem17 Ladysea demmir_can ilksah MLS_ tritonissa minnasu elif190 Joule sudem85 littlecat Evitax vuralbia monarosa_22+ beren26 hayal43 keypad oezi tuana0225 yarimelma balperisi maviajanda tarjamy iklim_89 simple

Hesap face falan değil,bir kez daha söylemeyeceğim. Beni ilgilendiren burada bana vereceğiniz fikirler. Evet güzelim kendime güveniyorum ama vicdan denen şey çok garip. ...

Back