• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun kocasına aşığım....

kızlar bu senaryodan bir dizi varmı son zamanlarda?
ordan mı etkilendi ki acep?
hani feriha ve aşkı memnudan etkilenip zengin olmak isteyen bi kızcağızda fake bir konu açmıştı.
böyle bir şey mi ki dediydim:31:

Ciddimi..şair aşıklarını falan ykaladım çok burada ama bak ona rastlamamıştım.Ben açıkları sıralayıncaya dek herkez kimkim diyordu.Fikirlerimi söyleyince konunun popolaritesi bir anda düştü.ÇÜNKÜ herkezin kafasına yattı.Bu konuda fake olup olmaması çok umrumda değil.Fakeysede sorunları var.Hayllerini süslüyor demek bunlar.

Evet sayın kk bayanları
Bir pazar maratonuna daha hoşgeldiniz
(Burada alkışlar duyulur:46::46:)
Bir fake konumuzun daha kurdelesini kesmek isterim
(Tekrar alkışlar)
Eveeeeeet bugünkü konumuz "ar" denen duygu bazı insanlarda nasıl olmaz?, herkezi topiğimize davet ediyoruz!
Bir dahaki pazar günü daha yaratıcı bir konu ile görüşmek dileğiyle :66::66:

kızlar bu zaten fake de geçenlerde buna benzer bir olay duydum yakın bir arkadaşımın evine gitmiştm..o günde yardımcı kadını çağırmıştı kadın evini temizletmek için ama o arkadaşım yardımcısıyla arkadaş gibiler...kadının psikolojisi bozulmuş(yardımcı)ben arkadaşıma niye bu böyle sorunca..başladı anlaymaya 11 yıllık kocasını komşusuyla yatak odalarında basmış bu kadın o gün bu gündür psikolojik tedavi göryor..hemde can ciğer dediği komşusunun kızı..böyle namussuzlar var varda utanmadan yazıp yardım isteyebilecek kadar aşmışlar ona şaştım

ALLAHIM ey güzel RABBIM büyüksün!!!!
kimseyi sasirtma

fake odluğunu düşünneler okumasın yazmasın zorlamı okutuyoruz....:43::43::43:

Aaa o neden?
50 kişiyiz buradastres atmak bizimde hakkımız sen ve senin gibiler sayesinde.
.Sonucta burası herkezin kendi fikirlerini söyleyebildiği bir platform bizde söylüyoruz :1::1::1::1::1::1::1:

Hiç umrumda değil fakesin değilsin.

Herşekilde edepsiz biri olduğun belli.Yatağa yattığında bunlarıı düşünüyorsun demekki sen :1:

Son düzenleme:
Ne oluyo burda ya :) Böyle acayip konular açmak lazım herhalde dikkat çekmek için bende açıcam bitane Enişteme aşık oldum diye :64::64::64::64:

Valla anlayacak bir gün...
Kaçışın yok!
O gün yiyeceğin damgaya hazır ol...
Çünkü ne diyeceğini bil...
ve böyle kadınlara...
Evli adamları kandıran kadınlara
nasıl bakılıyorsa
Sana da öyle bakılacak!

Kocası da senin tadına bakmış..
Sen de kocasının!
Bu nasıl mide bilemedim ama...

Ha bu arada o adam karısından ayrılmayacak:9::9:!
Senden ayrılacak!:1::1::1:
Hep böyle olur....

Kadın acı çektiğine göre eşini de affedecek...
Sende kullanılmışlığınla kalacaksın!

Ciddimi..şair aşıklarını falan ykaladım çok burada ama bak ona rastlamamıştım.Ben açıkları sıralayıncaya dek herkez kimkim diyordu.Fikirlerimi söyleyince konunun popolaritesi bir anda düştü.ÇÜNKÜ herkezin kafasına yattı.Bu konuda fake olup olmaması çok umrumda değil.Fakeysede sorunları var.Hayllerini süslüyor demek bunlar.

evet aynen genelde her hafta bi fake konu türüyor artık birde.
aman hiç önemli değil biz inanmıyorsak ve de eyleniyorsak sorun yok demektir..:21:

Bu herif varya bu herif. Bana da asılıyo galiba :5:
Kız. Korkma yanındayım. Kaderimiz ortak. Gel beraber hellederiz bunun karısını. :54:

Böyle fantezilerin varsa eğer çok aşağılık ve ucuz bir insanmışsın! (Kadın veya erkek olman farketmez)

İyi eğlenceler hepimize:64:

falcıgız daha iyiydi ya hepimize laf yetiştiriyodu ne güzel, klavyesi hızlıydı, prezentabldı:27::27:

Sinirden elim ayağıma dolaştı şu an!
Siz nasıl bir insansınız ki bunu hazmedebiliyorsunuz?
Bugün sizle birlikte olan yarın evlendiğinizde başkasıyla birlikte olur...
Yazık o kadına da sizin gibi bir insana güvenmiş!
O kadın aslında silik bir tip değildir de siz kocasını ve kendinizi gözünüzde çok büyüttüğünüz için size öyle geliyordur.
Siz çok mu güzelsiniz afedersiniz? Güzelseniz de karakteriniz olmadan sıfırsınız ki varmış gibi görünmüyor!
Nasıl o kadının yüzüne bakabiliyorsunuz utanma ar duygusundan bu kadar mı uzaksınız?
Allah sizin gibileri ıslah etsin inşallah!
Sizin gibilere halk adında verilen isimleri de burada saymak isterdim ama malum forumdayız.
Yazık çok yazk...
Gelmiş burada nasıl çaktırmadan kocasını indireyim cebe diye soruyorsunuz?
Biz bilmeyiz kardeşim senin gibi evli erkeklerle ilgilenmiyoruz.
Sen üstad olmuşsun bu işte bizim ne haddimize!

ağzına sağlık daha bu konuyu açan hanım (ne kadar hanımsa) yazık size aşkmş sen egonu tatmin edicen diye bi başkasının yuvasını mı yıkıyosun bide devam ettirmeyi düşünüyosun yuh artık

noldu fake-can,benim güzelliğim ve pazularımla fırtına gibi ortalıkta esen özgüvenimle yarışamaz oldun herhal,hani?nirde resmin?

Toplam 62 kullanıcı konuyu okuyor. (58 üye ve 4 ziyaretçi)
¤ decemBer ¤ flocke+ winstonlight love_my minnasu Tweety26 icimdeki_sen oz_lem_ bushra_84 sevde_ Jardel monarosa_22 mirror1981 Evitax cecenn Joule hayal43 aysebahar beril040 Egerian KoYu_MaVi elmi iklim_89 MLS_ jervez1 fecstasy balbocegiii bebekecem17 combine yarimelma Selen_k chess Kirlangiclar elvan789 kayyum tritonissa nnnyyy silenzio demmay er_ca island _deryaw_ Ladysea keypad tuana0225 niluferarda minos derin0606 selen_86 arzuayten ilksah masum_kız okyonus kiraz85 alpan prenses006 vuralbia

biri bunu yapmalıydı :P

Back