• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun kocasına aşığım....

kaçın siz en iyisi uzaklaraaaa :27:
konuda fake kokusu alıyorumm huuuhhhuuuhh :27:
eğer doğruysa da bir çok kadının bedduaları sizinle şuan emin olun sevgiler :55:

İkinci kadınsın yani bence kendine acı hep. Böyle yaşa gerçeksen tabikide.

Merhaba hanımlar.. kkyı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmaya bugün karar verdim.sizinle beni yiyip bitiren hatta hayatımı cehenneme çeviren bir derdimi paylaşmak istiyorum çünkü yaşadığım şeyler o kadar tuhaf ki kendi hayatımda anlatabileceğim kimsem yok
Ben 26 yaşında meslek sahibi bekar bir kızım. Ve bundan 6 ay önce yeni bir apartmana taşındım, taşındığım gün beni karşı komşum karşıladı çok iyi davrandı o da 30 yaşlarında bir kadındı., bana çok yardımları oldu o gün ve akşam yemeğine davet etti evine. Ben de gittim ve o anda hayatım değişti işte…..
kocasını görür görmez çokkk etkilendim anlatılmaz bir duygu bu sanki hayatım boyunca aradığım insan oymuş gibi hissettim.. neyse elim ayağıma dolaştı ama renk vermedim.. o 30lu yaşlarda çok ama çok yakışıklıydı karısıysa pek de güzel olmayan sıradan silik bir tipti. Hiç yakışmıyorlardı birbirlerine ve içimden bir his onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini söyledi o an. Biliyordum düşüncelerim çok kötüydü ve bana yakışmazdı ama duygularıma engel olamadım.
O günden sonra her o gün onu görmek istedim ve komşum beni sık sık evlerine davet ediyordu ve ben onu gördükçe farklı duygulara kapılıyordum her seferinde. Aylar geçti bu şekilde ve biz artık birlikteydik. O da beni seviy0rdu ve hep onun bir arkadaşının evinde birlikte oluyorduk.. ama benim içim hiç rahat değildi bana çok iyi davranan dünyalar iyisi komşuma bunu nasıl yapardım ve son 1 aydır komşum bana gelip kocasının onu aldattığını düşündüğünü söyleyip, bana dert yanıyor ve hüngür hüngür ağlıyor.bu durumdan nefret ediyorum ama onu aşkımı da bırakamam asla vazgeçemem ve komşum anlayacak diye çok korkuyorum. Anlamaması için ne yapmalıyım sizce?

anlamamsı için degıl , nasıl komşuma olayı soluyum dıye sorasaydınız daha ıyı olurdu , en kısa zamnda kadıncagıza olayı anlat ta daha da adıleşmeyın ve bunun adını aşk sanmayın siz evli bir erkekle zina yapan bır kişisiniz. kadına anlatın ayrılsın 2-3 sene de bu travmayı atlatırsınız ve yenı bı eve tasınır, evlilik haytaına uyum saglarsınız, yemek utu iş hayatı ev iş vs derken yetısemezsınz ve şöle bı komsularınızda sızn gıbı bırı varmı dıye bakarsınız muhtemelen vardır ve , ben bu adamı bole elde ettıydım acaba acaba... dersınz ve paranoyak olursunuz sonra muhtemelen o adamm aynı sekılde bırını bulur . bırının ahı bırını asla ondurmaz- karısına silik bı tıp demıssınız genelde savunma olarak bunu solerler karım bole bakımsız sankı kendı muthış bakımlı ve aldıgında karısı ole bakımsızdı ya da aldıgı yenı kız hep böle olcak -evlenmeden önce böle görülüyor hayat yalnızca bırlıkte olunacak bı kurum zannedılır ama evlilik hayatı paylasmadır uckurda degıldır -arkadsının evınde beraber olmak hıçç degıldır ok

Merhaba hanımlar.. kkyı uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmaya bugün karar verdim.sizinle beni yiyip bitiren hatta hayatımı cehenneme çeviren bir derdimi paylaşmak istiyorum çünkü yaşadığım şeyler o kadar tuhaf ki kendi hayatımda anlatabileceğim kimsem yok
Ben 26 yaşında meslek sahibi bekar bir kızım. Ve bundan 6 ay önce yeni bir apartmana taşındım, taşındığım gün beni karşı komşum karşıladı çok iyi davrandı o da 30 yaşlarında bir kadındı., bana çok yardımları oldu o gün ve akşam yemeğine davet etti evine. Ben de gittim ve o anda hayatım değişti işte…..
kocasını görür görmez çokkk etkilendim anlatılmaz bir duygu bu sanki hayatım boyunca aradığım insan oymuş gibi hissettim.. neyse elim ayağıma dolaştı ama renk vermedim.. o 30lu yaşlarda çok ama çok yakışıklıydı karısıysa pek de güzel olmayan sıradan silik bir tipti. Hiç yakışmıyorlardı birbirlerine ve içimden bir his onun da bana karşı bir şeyler hissettiğini söyledi o an. Biliyordum düşüncelerim çok kötüydü ve bana yakışmazdı ama duygularıma engel olamadım.
O günden sonra her o gün onu görmek istedim ve komşum beni sık sık evlerine davet ediyordu ve ben onu gördükçe farklı duygulara kapılıyordum her seferinde. Aylar geçti bu şekilde ve biz artık birlikteydik. O da beni seviy0rdu ve hep onun bir arkadaşının evinde birlikte oluyorduk.. ama benim içim hiç rahat değildi bana çok iyi davranan dünyalar iyisi komşuma bunu nasıl yapardım ve son 1 aydır komşum bana gelip kocasının onu aldattığını düşündüğünü söyleyip, bana dert yanıyor ve hüngür hüngür ağlıyor.bu durumdan nefret ediyorum ama onu aşkımı da bırakamam asla vazgeçemem ve komşum anlayacak diye çok korkuyorum. Anlamaması için ne yapmalıyım sizce?

şunu unutma o kadına yaşattığını birgün sende yaşayacaksın....

kızlar bu senaryodan bir dizi varmı son zamanlarda?
ordan mı etkilendi ki acep?
hani feriha ve aşkı memnudan etkilenip zengin olmak isteyen bi kızcağızda fake bir konu açmıştı.
böyle bir şey mi ki dediydim:31:

evet görelim bakalım güzelmisin silikmisin, ama kendine güvenmediğin için resim koymazsın zaten kendine güvensen çoktan adamı boşatmıştın:63::63::63::63:

(yuh gaz vermenin gözünü çıkarttım:27::27:)

Böyle ''basit'' kadınlar yüzünden çoğu erkek böyle bir durumun içine girse bile (sırf kullanmak için) eşlerini boşamaz.
Sonuçta bu kadıncklar kullanıldıklarıyla kalırlar ortada..
Sonra bir başkasının kocası bir başkasının kocası..Uzarrr gider..
Gerisini hepimiz biliyoruz:27:

Fakeliği bırak,
Senarist yapcam seni. Acıhlı filmlerde oynatacam. Yaprak Dökümünün 2. versiyonunda Ferhunde yapacam.
Gel kız. :54:

Böyle ''basit'' kadınlar yüzünden çoğu erkek böyle bir durumun içine girse bile (sırf kullanmak için) eşlerini boşamaz.
Sonuçta bu kadıncklar kullanıldıklarıyla kalırlar ortada..
Sonra bir başkasının kocası bir başkasının kocası..Uzarrr gider..
Gerisini hepimiz biliyoruz:27:

canım saol ciddi ciddi cevap yazmışsın ama ben şaka yapmıştım:13:

kızlar bu senaryodan bir dizi varmı son zamanlarda?
ordan mı etkilendi ki acep?
hani feriha ve aşkı memnudan etkilenip zengin olmak isteyen bi kızcağızda fake bir konu açmıştı.
böyle bir şey mi ki dediydim:31:

Gerçi bitti ama Yaprak dökümünde, sümüklü Sedef "Şevkeeet, şevkeeettt" diye 250 bölüm ağlamıştı.Adam boşanınca da gidip başkasıyla evlenmişti :1:

Back