• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun kocasına aşığım....

allah seni :9::9:
seni kasdetmedim kız valla yazarkende aklıma geldi ha böyle düşünür şimdi diye:27:
senin hayal gücün güzel şeylere çalışıyo:1:

Canım benim esprisine dedim biliyorum beni kastedmediğini tşk ederim:71::9:Konu sahibine çok tşkler,bu sayede tüm üyeleri aynı sayfada görebiliyorum:9::9::9:

bakın haftaya daha yaratıcı konular bekliyorum yoksa uğramam topiğe valla bak :63: şöyle daha fazla alicengiz oyunu olsun içinde azıcıkta heyecan katın, bu konuda pak heyecan yok sonu belli kadın sizi iş üstünde basıcak seni de bi güzel yolucak :63:

Yok bu falcıkız değil ama kızını parka götüren mazlum kızımız olabilir.
Hani parktaki nöbetçi teyzeler kocasının bütün sırlarını ifşa etmişti...?

ya bence şu geyik bölümüne fake konuların kapanış sonrası yorumları adlı bir topic açalım..
bunlar kapanıp gidince bizi eylence bitiyo:50::66:

kadının hayel gücü baya gelişmiş vay anlattığın hikayede sana gelip dert yanan komşun varya güzelim onun göz yaşlarında boğul :51:

bence komşunuzu öldürün. çünkü o gerçekleri öğreninice zaten dünyası yıkılacak.

biir tarafta evini sofrasını açtığı değer verdiği insan sandığı komşusu...
bir tarafta aynı yastığa baş koyduğu kocası....

hergün bin kere öleceğine öldürüp kurtulun bari...

ölüm ne kadar kötü ise bu şekilde aldatılmak daha da kötü!

inanın bir insanı öldürseniz sizden bu kadar nefret etmezdim.

Layd sen koptuysan bende koparım bunaa :60::60:

Bu arada Evitax en bomba yorum senden gelmiş süpersinn :46:

:60::60::60:Klasik bi fake bu konuyu açıp izlemeye çekildi o bizle eğlendiğini sanıo halbuki ne duruma düştü gözümüzde farkında değil belki de farkında böyle bi konu açan ne düşünüleceğini de bilir hakkında :82:

Yok bu falcıkız değil ama kızını parka götüren mazlum kızımız olabilir.
Hani parktaki nöbetçi teyzeler kocasının bütün sırlarını ifşa etmişti...?
Aaaa ben o fake konuyu atlamışım görmedim ya da hatırlamıyorum. Bak valla bir daha böyle fake konu olur da beni çağırmazsanız alınırım demedi dimeyiiiin:66:

bakın haftaya daha yaratıcı konular bekliyorum yoksa uğramam topiğe valla bak :63: şöyle daha fazla alicengiz oyunu olsun içinde azıcıkta heyecan katın, bu konuda pak heyecan yok sonu belli kadın sizi iş üstünde basıcak seni de bi güzel yolucak :63:

Bu yönde çalışmalarımız sürüyor ne kadar yaratıcı olunabileceğini kanıtlayacak arkadaşlarmız olduğuna yürekten inanıyorum:66:

evet aynen genelde her hafta bi fake konu türüyor artık birde.
aman hiç önemli değil biz inanmıyorsak ve de eyleniyorsak sorun yok demektir..:21:

Eğlenmek evet bunu sevdim..ama karşılık veremediğinden beni pek tatmin edemiyor.Biraz daha hızlı olursa çok iyi anlaşabiliriz:1:çünkü bende hızlıyımdır ve beklemeyi sevmem:64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
konu amacina ulasmis belli..yazmayim diyorum ama böle salaklar olunca insan icini dökesi gelio...zavalli kiz ..kk da ilgi fakirim benim zuahahhahahhah

bütün kk burda :44::3:konu açıp sonrada gidiyorlar sinir oluyorum....

ya bence şu geyik bölümüne fake konuların kapanış sonrası yorumları adlı bir topic açalım..

Siz devam edin, ben aşağıdaki listeye bakıyorum.Yanar döner renkli biri geldimi ebabil kuşu gibi 3 kere öteceğim.Parmaklar klavyede, kulaklar bende olsun :1:

ya da biz anket açalım,haftasonuna nasıl bi fake konusu olsun diye...fake-canlar da ordan seçip ona göre şekil versinler senaryolarına....

60 ı da geçtik.
Hadi ama kızlar yazık değil mi fakecağızımıza. Kız hayal gücünü kullanmış, gitmiş komsunun kocasına da asılmış, gelmiş kadın bide buna ağlamış.
En psikopatından.
Yükselin de emekleri boşuna gitmesin. Bırakın rahatlasın. Yazık ya. Kız beynini çalıştırıyo. Lütfen. :20:
Onu da sevin. Ona da yazık. <3

Son düzenleme:
Eğlenmek evet bunu sevdim..ama karşılık veremediğinden beni pek tatmin edemiyor.Biraz daha hızlı olursa çok iyi anlaşabiliriz:1:çünkü bende hızlıyımdır ve beklemeyi sevmem:64::64::64::64::64::64:

evet ya şöyle tıkır tıkır kavga etsede bi hararetli muhabbet olsa bu kadar bayan toplandık olmuyor böyle:66::66:

Back